Според китайската астрология Змия са родените през 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013, 2025 години

Хороскопът за 2020 година съветва Змиите да работят, да учат и да се стремят към върховете на кариерата. Няма друг път за реализиране, както в професионално отношение, така и в личния живот. Активността ви е предостатъчна, затова не е нужно да се криете зад чужди гърбове. Излезте от собствената си зона на комфорт и обичайното! Годината е подходяща за големи победи и смели решения!

Любовни хороскопи

Ще се наложи Змиите да се откажат от много от своите желания и съблазни, които ги теглят назад. Не завиждайте на тези, които са успешни! Постигайте сами целите си. А финансовата ситуация може да се влоши само при едно условие – ако през Новата година „скръстите“ ръце и доволствате от това, което вече имате. Влагайте средства в нови проекти, подписвайте договори! Резултат ще има, само, ако съставите точен график и не отстъпвате от него.
Хороскопът за 2020 година препоръчва на Змиите по-малко да разказват за личния си живот и за материалните си проблеми.

Кого го интересува това? Свободни сте да взимате решения, особено в служебната сфера. Енергията си трябва да насочите в посока, която ви носи перспективи. Прогнозите за бита и семейството са благоприятни, но няма да бъде излишно да сте внимателни. На Змиите, в любовта, им предстои вътрешно да се изменят и да си поставят приоритетите. Не слушайте всичко, което ви казват близките, защото ще се окажете във водовъртеж от събития, след които ще бъдат „изгорени всички мостове“ назад.

Хороскопът предсказва на Змиите добро здраве и издръжливост. Но, за да се случи това, трябва да спазвате режим и често да си почивате. Не забравяйте културните мероприятия, ходенето на кино и театър през 2020 година. Ако ви безпокоят болки в ставите или в стомаха, направете си изследване. Не се бавете с лечението.

Хороскоп за 2020 година за мъжете, родени под знака на Змията

Хороскопът за 2020 година обещава на мъжете Змии удачен период, ако бъдат разумни и се захващат за всяка работа. Още повече, че не ви липсват интелект и прозорливост. Важно е да не демонстрирате своите недостатъци, а да показвате само добрите страни на характера си. Вие сте чаровни и благородни, което вече води към благополучие в личния живот. В процеса на активната си работа слушайте и началника, не само себе си. Ако имате собствен бизнес, внимателно наблюдавайте действията на конкурентите. Добрите финансови прогнози ще съхранят бюджета ви до края на Новата година. Пред мъжете Змии ще се отворят мащабни възможности, за които трябва здраво да се хванат с двете си ръце.


Хороскоп за 2020 година за жените, родени под знака на Змията

Жените Змии рядко „пасуват“ пред трудностите, обратно, стараят се да преодолеят всички препятствия. През Новата година, ситуацията с работата и с финансите леко ще се промени, но не трябва да променяте приоритетите си. Умението бързо да се адаптирате към обстоятелствата ще ви позволи да постигнете резултати. Важно е да не си позволявате да мързелувате, енергично да се захващате за всичко, което ви предлагат партньорите. Хороскопът за 2020 година съветва жените Змии, лятото да се отправят на пътешествие. Ако не обичате да летите, изберете пътуване по вода. Между другото, изобщо няма да съжалявате, ако прекарате ваканцията си на село. По отношение на любовта, прогнозите са чудесни. Самотните дами ще срещнат спътник в живота, отношения с когото ще започнат с приятелство и взаимна помощ. Не носете работата у дома, нека остане „зад вратата“.


Любовта на Змиите през 2020 година

Любовта идва когато изобщо не я очакваш… Така ще се случи и в живота на Змиите, които вече са забравили кога за последно са се влюбвали. Отношенията с избраника ще се окажат не само красиви и нежни, но и истински, устойчиви. Може да намерите истински приятел, без претенции, критики и желание да ви променят. Хороскопът за 2020 година препоръчва на Змиите по-често да слушат разума, а не само сърцето. Не са изключени ситуации, когато ще ви иска всичко да захвърлите и да се скриете. Най-вероятно, това е следствие от преумора в работата, която е отнела позитивната ви енергия. При семейните Змии ще се появи възможност да започнат съвместен бизнес. На някои, роднини ще им помогнат с пари, а някои могат да получат богато наследство. Помнете, че животът постоянно „тече“, променя се, затова не се бавете, а измислете нещо ново, за да укрепите брака си.

Финансов и кариерен хороскоп за 2020 година за Змия

Хороскопът за 2020 година предсказва на Змиите нестабилно финансово положение. Ще ви измъчват кредити, дългове и спешни плащания. Но, ако бъдете морално силни, не нагнетявате допълнително обстановката, ще можете успешно да се измъквате от всички ситуации. Не са изключени загуби на големи суми пари, внимавайте за портфейла си, не влагайте пари в непознати проекти. Змиите не трябва да „тичат“ след „лесните“ пари. Стар приятел, който много пъти е попадал в трудни ситуации, ще ви предпази от машинации. Хороскопът препоръчва да бъдете бдителни по време на командировките и при оформянето на отчетите. Ако превеждате пари на близък човек или на фирма, бъдете много внимателни. Интуицията ще ви подскаже в кой месец от Новата година е най-добре да започнете собствен бизнес.

Не всички в света са кариеристи, но трябва да опитате. В краен случай, Змиите, през Новата година, могат да експериментират в това направление. Особено, ако са открили в себе си нови таланти или им се иска да станат независими. Всичко ще им получи, но трябва да се постараят и да проявят любознателност. Хороскопът за 2020 година предсказва на Змиите труден, но увлекателен период в професионалната сфера. Ако ви се иска да напуснете, първо се погрижете да намерите новата си месторабота. Възможно е да ви се наложи да се преквалифицирате и да получите още едно образование. Тази тенденция е за Змиите, които не само мечтаят за висока позиция, но и правят всичко необходимо за това. С други думи, работят усилено.

Здравето на Змиите през 2020 година

Хороскопът за 2020 година съветва Змиите да планират дванадесетте месеца така, че в тях да намерят време за укрепване на здравето. Например, през януари си направете изследвания, пролетта се заемете с имунитета, а лятото отидете на почивка, на морето. През Новата година трябва да се придържате към редовна гимнастика, правилен хранителен режим и повишено внимание по време на заниманията със спорт. И никакви уговорки, че не искате или, че нямате време. Мързелът може да провали всичко, а след това следват простудите, депресията, обострянето на стари проблеми. На Змиите ще им бъде трудно без чист въздух, вода и пресни салати, затова внимателно планирайте всеки свой ден. А, ако забравите за профилактичните мерки, след това не се оплаквайте от умора, слабост, възпаления или отравяне.

Хороскоп за Змия за всеки месец на 2020 година

Януари 2020 ще изисква от Змиите внимателни действия, независимо за коя жизнена сфера става дума.
Февруари 2020 е време за риск. Ще бъде оправдан дори във финансовите въпроси. Но не го правете необмислено.
През март 2020 бъдете внимателни, за да разберете навреме, че нещо в живота не е както трябва.
Април 2020 ще стане успешен за активните, които не пропускат предоставените от съдбата възможности.
Май 2020 е период, когато е по-добре да се откажете от активната жизнена позиция. Плувайте по течението.
Юни 2020 ще се окаже труден за всеки, който реши да се посвети на нови начинания, включително нови романтични отношения.
Юли 2020 е време за промени. Всичко, което се случва сега ще се отрази на бъдещето на Змиите, затова трябва да бъдете внимателни.
Август 2020 е подходящо време да вложите изгодно парите си в нещо. Тези, които се занимават с учене, ще преуспеят.
Септември 2020 ще бъде нестабилен. Когато взимате решения се доверявайте на разума си. Не действайте импулсивно.
Октомври 2020 ще ви накара да „затънете до шия“ в работата си. Влизайки в голямата игра, спазвайте принципите си, без значение с какви аргументи и доводи се опитват да ви убедят.
Ноември 2020 ще подари на самотните сърца любов, а на семейните Змии увереност в това, че са готови да станат родители.
Декември 2020 прекарайте с близките, не бързайте да инвестирате, внимателно обмисляйте всяка своя крачка, свързана с финансите.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова

Facebook Twitter Google+

0 Коментара