Според китайската астрология зодия Заек са родените в годините 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023

Ако Зайците отдавна са мечтали за промяна, то през Новата година, те непременно ще настъпят. Удивително е, че ще засегнат всички страни на живота, едновременно.

Възможна е нова месторабота, запознанство с интересни хора и покупка на жилище. Много дори ще се преместят в друг град или друга страна, а причина за това ще бъде истинската любов.

Хороскопът за 2020 година препоръчва на Зайците да слушат това, което говорят приятелите и роднините. Не се „навивайте“ на всичко, но половината от препоръките ще бъдат полезни. Някой ще ви подхвърли перспективна идея, а от друг ще постъпи ценна информация за сътрудничество. Важното е да не игнорирате никого, бъдете внимателни и доброжелателни. А, ако става дума за пари, бъдете твърди! Колкото по-щедри бъдете, толкова по-благоприятни ще бъдат прогнозите в материалната сфера.

Годишни хороскопи

Не е изключено, през 2020 година да се наложи да се превърнете в меценати или спонсори.

Но финансите ще ви стигнат за всичко, затова благотворителността трябва да ви бъде приоритет. Желателно е Зайците сами да контролират свои приходи и разходи. Когато подписвате договори или сключвате сделки, предварително провеждайте редица преговори. Наоколо ще има доста конкуренти, вслушвайте се в интуицията си. Ако намерите надеждни партньори, ще ви бъде лесно да се движите в абсолютно ново направление.

Хороскопът за 2020 година обещава на Зайците

приятни моменти в любовта.

Ще има много варианти за среща с верния спътник в живота. Но на сърцето не се заповядва. Ако някой наистина ви харесва, не се отричайте от чувствата си, само, заради собствената си независимост. Свободата може да е скъпа, но не и в този случай. Още повече, че истинската любов не идва често. В семейния живот трябва да сте нащрек, ако възникнат финансови проблеми. Предстои ви нелека задача, да решите всичко, веднага. Не се страхувайте да влагате пари, ако сте замислили общ бизнес с роднините. Печалбата ще бъде голяма!
Зайците не трябва да изоставят здравето. Ако нещо ви боли или ви безпокои отдавна, трябва бързо да отидете на лекар. Възможни са неприятности със стомашно-чревния тракт, затова си направете пълни изследвания.

Хороскоп за 2020 година за жените, родени под знака Заек

Самоуверените и свободолюбиви жени Зайци през Новата година ще бъдат прекалено възприемчиви. От една страна това не е лошо, ще им помогне да се развият духовно и да срещнат истинското чувство. Но това има и отрицателен аспект. Ако по всеки повод драматизирате и се ядосвате, може сериозно да разклатите здравето си.

Прогнозата относно парите е сносна, но не трябва да разчитате на крупни постъпления. Дребни заеми от роднини или приятели ще ви помогнат да стабилизирате ситуацията.

Хороскопът за 2020 препоръчва на жените, родени под знака Заек, да сменят работата си. Но не така, все едно, че е имало земетресение и трябва да се бяга. В началото всичко претеглете, а след това вземете решение и напишете заявлението за напускане.

В любовта ще звучат фанфари, особено за тези, които дълго време са се държали за своята независимост. Може така отчаяно да се влюбите, че да забравите за всички минали несгоди в личния живот. Това е добре, но забравете за амбициите и егоизма в отношенията с партньора. Излишните емоции също могат да доведат до конфликти, затова внимателно изразявайте чувствата си.

Хороскоп за 2020 година за мъжете, родени под знака Заек

Мъжете Зайци са всеобщи любимци, които навсякъде са посрещани с радост и открити души. Те са спокойни, усмихнати и доброжелателни личности. С тях всички искат да работят, да са приятели и да създават семейство, но за съжаление, те самите не винаги са уверени в своите решения. Те обожават приключенията и нововъведенията, но не биха рискували без видима причина. Хороскопът за 2020 предсказва на Зайците наситен период, когато в бъркотията от събития могат да намерят обещаващо място за себе си. С някои ще се наложи да се разделите, а други да „придърпате“ към себе си. Но това не е трудно, ако знаете какво искате от живота и от отношенията. На мъжете от този знак, през Новата година, понякога ще им се налага да не бъдат „меки и пухкави“. Понякога ще бъде необходимо да проявите спартанско търпение и да „наострите уши“, за да получите ценна информация. Хороскопът обещава много оригинални проекти в службата, които ще ви доведат до финансова стабилност. Но не трябва да се занимавате сами с тяхната реализация.

Любовта на Зайците през 2020 година

През Новата година на Зайците им предстоят нелеки задачи – да си изберат достоен спътник в живота. Вие, буквално като на изпит, дълго и мъчително ще размишлявате. Ако обичате, не изневерявайте на чувствата си! И не е желателно да обръщате внимание само на външния вид на партньора. Вглеждайте се внимателно в тези, които приличах на ас по интереси, хобита и дори навици. Хороскопът за 2020 година обещава на Зайците добри взаимоотношения не само с избраника/цата, но и с техните роднини. Ще ви приемат като близък/близка. Избягвайте близост с тези, които се опитват да ви използват, заради пари. За съжаление, наоколо ще има много меркантилни особи. При това, в началото ще ви се струват искрени и добри, но по-късно ще започнат да се появяват лоши моменти. Хороскопът съветва семейните хора да не забравят за съвместната почивка. Отпуската планирайте заедно със съпруга/та и децата, но не прекалено далече от дома.

Финансов и кариерен хороскоп за Заек за 2020 година

Между Зайците и парите цари взаимна симпатия. Ако през Новата година не нарушават „споразумението“, ще се разберат перфектно. Но не трябва да разчитате само на късмета, трябва и добре да поработите. При това на различни „фронтове“, за да напълните портфейла си до край. Изгодни ще се окажат творческите проекти, които ще ви предложат стари приятели. Съвместно производство или откриване на агенция ще укрепи финансовото ви състояние до края на есента.

Хороскопът за 2020 не препоръчва на Зайците да се захващат с дела, които малко познават. Отначало трябва се обучат, а след това да влагат пари в начинанието. Добре ще се получат делата на бизнесмените, които се занимават с търговия зад граница. Тук няма да има прегради, а данъците ще бъдат много по-ниски, в сравнение с миналата година. Не е изключено да се наложи да похарчите доста пари, за да запазите здравето си. Прогнозата, в това направление, не е твърде благоприятна, затова не трябва да пестите. Хороскопът съветва през лятото да си починете на село, при роднини, не на морски курорт. И пари ще спестите, и организма ще укрепне.

През Новата година ще се наложи да се двоумите между различни предложения за работа. Ту от едно място, ту от друго, но ще трябва да направите избор. Това е важно за кариерното израстване. По натура, вие сте достатъчно упорити, затова нито един проект няма да остане нереализиран. Не е нужно дори да искате нещо, то само ще „падне“ в ръцете ви. Благодарение на креативността и организираността си, ще успеете да заемете висок пост. В обществото, както и в колектива, ценя вашите таланти. Не са изключени задгранични договори и командировки. Съдбата ще се усмихне на творческите личности, а на бизнесмените им предстои нелек път за постигане на целите.

Перспективите няма да заобиколят тези, които вярват в доброто бъдеще. Бъдете упорити, за да не ви притесняват конкурентите и да не критикуват вашата дейност.

Здравен хороскоп за 2020 година за Заек

Хороскопът за 2020 препоръчва на Зайците да ценят своето здраве. След честите нервни и физически натоварвания, състоянието ви значително ще се влоши. Вие сте прекалено мнителни, дори и по отношение на хора, които малко познавате. Ако не спрете сами да си създавате проблеми, психиката ще „сдаде“. Използвайте енергията си в позитивна насока. Непременно се занимавайте със спорт, тичане, танци, йога и правилно хранене. Хороскопът съветва Зайците де си направят медицински изследвания, за да изключат сериозни проблеми. Трябва да повишавате имунитета си с помощта на витамини, закалителни водни процедури и народни методи.

Хороскоп за Заек за всеки месец на 2020 година

Януари 2020 е положителен период. Животът на Зайците ще бъдат изпълнени с приятни моменти.
Февруари 2020 е благоприятно време за тези, които, във всичко, ще действат внимателно и обмислено.
Март 2020 ще ви накара да се вгледате в околните. „Сляпото“ доверие към тях няма да ви доведе до нищо добро.
Април 2020 ще донесе със себе си трудни изпитания, но вие ще успеете да ги преодолеете всичките.
Май 2020 ще бъде по-спокоен от април. Сега трябва да погледнете напред и да не се обръщате в никакъв случай.
Юни 2020 е време за грандиозни открития и големи промени.
Юли 2020 е време, когато е важно да си спомните за самоконтрола и жизнените приоритети.
Август 2020 ще подари успех на тези, които се отнасят отговорно към своята дейност и знаят колко е важно да отделят голямо внимание на деловите контакти.
Септември 2020 не препоръчва да хабите силите си за това, което няма да ви донесе полза в бъдеще.
Октомври 2020 ще поднесе на самотните Зайци възможност да намерят любовта, да се „гмурнат“ с главата надолу в романтиката и незабравимите приключения.
Ноември 2020 ви призовава да отложите решаването на финансовите въпроси за по-нататък.
Декември 2020 е месец за щастие и израстване, съдбата е на ваша страна.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова

Facebook Twitter Google+

0 Коментара