Според китайската астрология Тигър са родените през следните години: 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022.

Хороскопът за 2020 година препоръчва на Тигрите да съберат мислите си и уверено да се движат напред. Независимо в коя посока тръгнат, важно е да им доставя радост. Работа ще имате, партньорът ще ви подкрепя, а финансовата сфера ще бъде устойчива. Няма смисъл да обръщате внимание на дребните неуредици.

И така, какви

промени очакват Тигрите през новата година?

Ще бъдат благоприятни, затова не пречи да започнете да повишавате квалификацията си. Учете и посещавайте курсове. Може да се заемете с реализирането на изгодни проекти. Ако шефът потърси човек за отговорник на всички нововъведения, не се колебайте да се само-предложите.
Успехът цени смелите. Повтаряйте си това и бъдете активни. Постарайте се да не анализирате всяка своя крачка, а изградете схема на поведение.

Хороскопът за 2020 година обещава на Тигрите израстване на само в кариерата, но и в личния живот. Любовните дела ще протичат така бурно, че от време на време ще забравяте за работата. А това не е добре и ви заплашва уволнение. Парите не се изсипват от небето, а дървото с парите расте само в приказките.

Хороскопът за 2020 година препоръчва на Тигрите да се заемат с търсенето на допълнителна работа. Може да бъде работа от дома, а може и да пътувате в командировки или да редактирате статии в интернет. С една дума: не мързелувайте и всичко ще ви се получи.

Семейните Тигри ще говорят повече и ще мечтаят, отколкото да действат. Помнете, че пътешествията, покупката на ново жилище и дори раждането на дете ще си останат само мечти, ако не се заемете реално с всичко това. И се отнасяйте внимателно с близките си, особено, ако са възрастни.

Прогнозата за здравето на Тигрите е добра, ако не се броят простудите, ангините и жлъчните кризи. Важно правило е: спазвайте мярката във всичко и не се простудявайте!

Годишни хороскопи

Хороскоп за мъжете Тигри

Мъжете Тигри са своенравни, но благородни по характер. Те са активни, общителни и работливи, с които трудно се конкурират другите. Настойчиви и амбициозни, което може да се отрази негативно върху отношенията с околните. След среща с тях ви остава ярко и незабравимо впечатление. Хороскопът за 2020 година предсказва на мъжете Тигри успехи в професионалната сфера. За да постигнете целите си в любовната сфера, трябва да бъдете отстъпчиви и меки. Едва ли ще привлечете жените със своята надменност и стремеж към лидерство. Погрижете се за здравето си, укрепете имунитета, плувайте и си почивайте добре. Бъдете позитивни! Лятото отидете на море.

Хороскоп за жените Тигри

Хороскопът за 2020 година обещава на жените Тигри наистина удивителен период. Вие сте уникални, притежавате всичко за което мечтаят представителите на противоположния пол. Красива и чувствена… Важно е цените себе си и да бъдете изпълнени с оптимизъм. През новата година ще ви се наложи да поработите и над старите, и над нови проекти. Не са изключени финансови проблеми, но и тук можете всичко да решите без излишни пари и връзки. Лятото, жените Тигри ще имат шанс да срещнат своя любим, близък по дух мъж. Но ще се наложи да проявите доста търпение и мъдрост, за да запазите отношенията. Отнасяйте се внимателно към храненето и спорта, за да не претоварите организма си.

Любовта на Тигрите през 2020 година

Личният живот, затова е личен, защото не трябва да разказвате на всички по ред за него. Това трябва да бъде правило за Тигрите, които искат да срещнат любимия човек или да запазят съществуващите отношения. През новата година нищо няма да пречи на романтиката, ухажването и чувствените признания. Добре е и вие да се оглеждате в страни. Не си заслужава да се връщате към „бившите“, оставете ги на спокойствие.

Хороскопът за 2020 година препоръчва на Тигрите да не участват в конфликти, сплетни и други разправии. Ако искате да срещнете истинската любов, трупайте положителна енергия. Този, който съдбата е определил за вас, непременно ще ви забележи и ще хване здраво ръката ви. Семейните Тигри могат сами да разрушат всичко, ако не спрат да провокират разправии и да се големеят. Дайте воля на страстите, а не на горделивостта си.

Финансов и кариерен хороскоп за Тигър

През новата година, Тигрите ги очакват финансови успехи, но трябва да се отнасят сериозно към харчовете. Вие обожавате да харчите, да живеете на широко и това е известно на всички. Внимавайте да не останете без пари, ако сложите всичко, което очите ви видят, в пазарската кошница. Работете като луди, това също ще увеличи доходите ви.

Хороскопът за Тигър за 2020 година съветва да вложите част от средствата в собствен бизнес, ако имате такъв. В този случай винаги можете да вземете от своите пари, а печалбата на фирмата ще се окаже по-голяма отколкото сте си представяли. Много ги очаква висока длъжност, което също ще се отрази благоприятно на материалното положение. Важно е да бъдете инициативни и делови, а не да чакате да „падне от небето“. А преди да купите нещо премислете добре, дали тази вещ ви е нужно и то на тази цена?

Хороскопът за Тигър за 2020 година препоръчва да „преследвате“ кариерното израстване. Разбира се, няма да бъде достатъчно само да си мислите за това. Ще се наложи да работите упорито и качествено, за да получите достойни резултати. Не е изключено да получите подкрепа за постигането на целите от приятели или от влиятелни хора. Важно е да не се отпускате, общувайте повече с нови хора и сключвайте сделки. Ако сте в търговията, тук ви очакват невероятни успехи и доходи.

Творческите Тигри, през новата година ще имат много проекти, не трябва да отлагат реализирането им. От това, колко бързо и креативно ще подходите към процеса, ще зависи вашето бъдеще. Перспективите ще бъдат много.

Здравето на Тигрите през 2020 година

„Всички болести са от нерви“ – това сме го чували от нашите баби и има много истина в това. През новата година, Тигрите трябва да се отнасят трепетно към психическото си състояние, да избягват стреса и промяната на настроението. Иначе, ще се наложи да пиете успокоителни и безкрайно да се лекувате. На първо място трябва да имате режим, както на хранене, така и на почивка. Ако искате да си поспите през деня, не си отказвайте това удоволствие, особено, ако сте отпуска.

Хороскопът за 2020 година препоръчва на Тигрите да правят гимнастика, да тичат, да се занимават с йога. А лятото непременно да отидат на море. Така ще закалите организма и ще се изпълните с позитивни емоции. Полезни ще бъдат очистващите и възстановителни процедури, а в студеното време се обличайте топло.

Хороскоп за Тигър за всеки месец на 2020 година

 • Януари 2020 ще ви накара да се замислите за разликата между това кое е правилно и кое неправилно. Това ще бъде трудно изпитание.
 • Февруари 2020 ще ви донесе много грижи, с които ще се справят. Тигрите, които във всичко се доверяват на своето добро сърце.
 • Март 2020 г. – напредването към мечтите е възможно само чрез екипна работа.
 • Април 2020 ще открие пред вас много възможности за инвестиции. Не бързайте да тичате в банката, защото голяма част от тях ще бъдат неизгодни.
 • Май 2020 ще прехвърли вниманието на Тигрите върху семейството, защото сега е важно да укрепите тези връзки. Полагайки усилия, вие ще се помирите дори и с тези, с които от дълго сте в конфликт.
 • Юни 2020 е добро време за пътешествие.
 • Юли 2020 няма да ви даде възможност да се отпуснете. Ще се наложи да забравите за спокойствието и за приятните вечери със семейството.
 • Август 2020 ще ви напомни за необходимостта да се въоръжите с търпение. Напред ще успеят да се придвижат само търпеливите Тигри.
 • Септември 2020 ще ви възнагради за упорития труд и настойчивостта, проявена по-рано.
 • Октомври 2020 ще ви подари много възможности да реализирате тези замисли, които ви се въртят отдавна в главата.
 • През ноември 2020 г. приоритетно личният живот ще измести от първото място бизнеса и кариерата.
 • Декември 2020 е месец за нови начинания и стартиране на големи проекти. Не забравяйте да бъдете внимателни, не бързайте да се доверявате на тези, които скоро са се появили в живота ви.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова

Facebook Twitter Google+

0 Коментара