Според китайската астрология Плъх са родените през следните години: 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020.

Новата 2020 ще се окаже, за родените под знака Плъх, една от най-добрите, в последно време, години. Може да се разгърнете във всички направления и да получите прекрасни резултати. Възможни са неочаквани изненади, ярки срещи и, разбира се, организиране на личния живот. Дори и това, за което не сте мечтали, ще се изсипе върху главата ви. Само не подривайте здравето си, работейки от сутрин до късно през нощта.

Хороскопът за 2020 година препоръча на Плъховете по-малко да се ядосват, да си измислят проблеми и да изпадат в меланхолия. Едва ли, всичко това, ще им помогне да запазят бодростта на духа си. А и самочувствието им ще пострада, ако постоянно са в стресово състояние. Трябва да пазят ставите и гръбначния стълб, да не се претоварват физически. А, ако посещават спортна зала, ще бъдат стройни и енергични.

В служебната сфера, хороскопът за 2020 година прогнозира, че всичко ще бъде както и по-рано, и графика, заплатата, а в края на месеца ще получавате бонуси. Но, ако всичко това ви се вижда малко ще се наложи да си потърсите допълнителна работа, особено, ако семейството ви се разраства или ви предстои основен ремонт.

Трябва да контролирате бюджета, за да не излезете от неговите рамки. Разточителството не е уместно, но можете да похарчите определена сума за пътешествие, за любимото си увлечение или за собствения си бизнес.

Хороскопът за 2020 година съветва представителите на знака Плъх да се вслушват в предложенията, идващи от страната на влиятелни хора. Те не само ще им подскажат как да действат в екстрени ситуации, но и ще им помогнат финансово. Големите покупки са възможни, но към тях трябва да се отнасят с особено внимание. Например: покупката на кола или дом може да осъществят чрез познати, а не чрез агенти. И да бъдат внимателни с кредитите. Може истински да се разорят, ако не са пресметнали, предварително, всички плюсове и минуси.

Годишни хороскопи

В любовта, Плъховете ще имат доста поводи за вълнения. Първо: ще им се иска да срещнат „своя“ човек, а второ: време е за семейство и деца. А на хоризонта няма подходящи кандидатури, всички особи са доста лекомислени. Затова пък, на тези, които вече са семейни, хороскопът обещава чудесен период. Отношенията ще укрепнат, романтиката ще се върне, а битовите конфликти ще се разсеят.

Хороскоп за мъжете Плъх

Хороскопът за 2020 година съветва мъжете Плъхове да бъдат внимателни и подредени. Дори на улицата да не излизат в лошо настроение. Контролирайте не само емоциите, но и дръжте настрана негативните личности. Между другото, няма да бъде лошо да „сортирате“ приятелите и познатите си. В работата внимавайте за дребните детайли! От това, колко бързо и качествено ще се справите с тях, ще зависи и кариерното ви израстване. Мъжете Плъхове ще мечтаят твърде много за любовта, но няма да направят нищо конкретно, за да я привлекат. Така и ще си останат ергени, докато не помъдреят. С финансите всичко ще бъде много по-лесно – работили и получили.

Хороскопът за 2020 година съветва Плъховете да не се шегуват със здравето. Ако ви боли гърбът или ставите, ще се наложи да се откажете от спортните занимания. Направете си пълни медицински изследвания.

Хороскоп за жените Плъх

Жените, родени в годината на Плъха, обожават комфорта и уюта, които не заменят за каквито и да било други земни чудеса. През новата година, вие ще получите всичко, за което мечтаете, но не веднага. Разбира се, няма да ви се налага да влачите или да носите огромни тежести, но ще трябва да работите. Много ще си намерят работа по душа и по интереси, макар че финансовата ситуация да не бъде добра.

Хороскопът за 2020 година препоръчва на жените Плъхове да бъдат отстъпчиви и лоялни, за да организират личния си живот. В началото, в избраника си, ще видите супер герой, а след това ще започнете да му намирате кусури, напразно. Нали вече сте решили от кого се нуждаете в живота си? Искате истински, силен мъж или мъж под чехъл? Прогнозата за здравето зависи от това, как ще се грижите за себе си. Сами не си поставяйте диагнози. Заемете се с външния си вид, направете всичко необходимо да отслабнете и да се подмладите.

Любовен хороскоп

Влюбването при Плъховете като да се напият с вода. Всъщност, вие сте не само чувствени натури, но и привързващи се. През Новата година не трябва да стигате до истерии при търсенето на идеала, не правете скандали. Тогава ще срещнете „своя“ човек, вероятно единствения и за цял живот.

Хороскопът за 2020 година съветва Плъховете да дарят нежност и топлота. Не чакайте да хванат ръката ви, за да тръгнете напред. При семейните са възможно куриозни ситуации, такива, че да се наложи да търсят съдействието на юристи. Ако не искате да похарчите много пари, дръжте си езика зад зъбите и сдържайте емоциите си. С роднините не трябва да споделяте нищо, дори онова, което ви е „накипяло“ до безкрайност. Помнете, че мълчанието е злато.

Финансов и кариерен хороскоп

Всички мечтаят за милиони, нали? Но не и Плъховете, които спейки виждат как сменят коли, домове, скъпоценности… Но без труд, обучение и развитие нищо не става! Оставете химерните планове назад, действайте и поглъщайте информацията. Още повече, че имате голям потенциал и възможности. Добри, редовни приходи очакват тези, които пътуват в командировки. На бизнесмените ще им провърви по-малко, особено, ако са начинаещи и са „икономисали“ от инвестициите си.

Приятни изненади могат да очакват семейните Плъхове, защото чичо в чужбина ще им остави наследство. Макар че, вие ще се радвате и на къща в провинцията. В края на есента ще се наложи доста да се охарчите, защото ви очаква ремонт, покупка на мебели или оздравителни процедури в скъпа клиника.

Тези, които преследват кариерно израстване, непременно ще го постигнат. На Плъховете, през Новата година, действително, ще им стане скучно да стоят на едно и също място и ще се приготвят за промени. По-точно, за търсене на по-перспективна и финансово-изгодна работа. Невероятно и всичко ще се получи така, както сте го планирали. Прогнозите ще се окажат приятни, ако не се спирате пред препятствията.

Хороскопът за 2020 година препоръчва на Плъховете да водят отчет на всичко, което се случва. Ако нещо, изведнъж, тръгне не както трябва, веднага сменяйте курса. Конкуренцията в творческата сфера ще бъде жестока, затова се въоръжете със сили и търпение. А търговците трябва да бъдат особено внимателни, когато подписват книжа и правят парични преводи. Важно е да имате до себе си надеждни партньори и хора, които искрено вярват във вас. Плъховете непременно ще покорят върховете, но само, ако подходят сериозно дори към дребните и скучни задачи.

Здравето на Плъховете през 2020 г.

Хороскопът за тази година обещава на Плъховете добро здраве, но не трябва да се отпускат, защото могат да напълнеят, да станат мързеливи и да започнат дори до магазина отсреща да ходят с колата. Точно това, организмът ви няма да търпи и ще „сигнализира“. Постарайте се да бъдете активни, да спортувате, да плувате в басейн. Колкото по-грижливи бъдете към себе си, толкова по-надалече ще избягат болестите от вас.

Хороскопът за 2020 година предупреждава Плъховете, че ще им бъде трудно да избегнат конфликтите, което ще доведе до нервни сривове и дори до депресия. Не се страхувате, не сте заплашени от престой в психиатрията, но все пак трябва да се обърнете за помощ към лекар-специалист и да започнете прием на успокоителни средства. Ще успеете да свалите излишните килограми не само с диета, но и със сутрешен крос. Заставете се да станете от дивана, за да можете да се учудите сами на собственото си отражение в огледалото.

Хороскоп за Плъх за всеки месец от 2020 година

 • Януари 2020 ще накара Плъховете да действат внимателно. Мислете добре преди да вземете важно решение.
 • Февруари 2020 ще стане чудесен месец за изграждане на грандиозни планове за бъдещето.
 • Март 2020 е период, когато ще бъдете готови да преминете от теория към практика. Действайте без да се бавите.
 • Април 2020 ще ви принуди да работите много, да бъдете упорити.
 • През май 2020, Плъховете ще се сблъскат с необходимостта да се оправят със спорни въпроси, които засягат парите.
 • Юни 2020 ще ви призове да бъдете внимателни. Само повишеното внимание ще ви спаси от сериозни проблеми.
 • Юли 2020 препоръчва да го изкарате в обкръжението на близките си. Отделяйте повече внимание на приятелите и на членовете на семейството си.
 • Август 2020 ще отвори очите на Плъховете за истинското лице на околните. Гответе се за разочарование от много хора.
 • Септември 2020 ще стане месец на мащабни промени.
 • Октомври 2020 ще изиска от вас решителност. Ако ситуацията изисква твърдост, то заемете именно такава позиция.
 • Ноември 2020 ще подари на Плъховете самоувереност и ще ги зареди с положителни флуиди.
 • През декември 2020 може да се отпуснете. Всичко ще се случи така, както ви е нужно.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова

Facebook Twitter Google+

0 Коментара