Според китайската астрология Петел са родените през следните години: 1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017 и 2029.

Хороскопът за 2020 година обещава на Петлите небивали успехи, до които могат да стигнат без загуби и прегради. Приятните изненади и незабравимите срещи ще озарят жизнения ви път с ярка светлина. Важно е, че във всички начинания можете с лекота да заобиколите конкурентите и завистниците.

През новата година няма да успеете да избягате от огромния обем работа, но това дори е за добре, защото упорития труд и новите проекти ще ви помогнат да се изкачите по кариерната стълбица. Важно е, Петлите да не се отпускат в отговорните моменти. Тогава ще успеят да укрепят материалното си положение. Не е изключено някой от роднините да протегне ръка и да ви помогне. Благодарение на този щедър жест, Петлите ще успеят да си купят нещо скъпо и желано.

Най-добре е да снижите завишените си изисквания към близките. Гледайте към тях по-меко и доверително, за да намалите риска от конфликти и спорове. Амбициите запазете за професионалната сфера, те ще ви помогнат да постигнете целите и да завоювате авторитет.

Хороскопът за 2020 година съветва Петлите да пазят не само енергията, но и времето си. Прогнозите в личния живот могат да не оправдаят, особено, ако търсите идеалния партньор. Възможно е краткотрайният роман да прерасне в добро приятелство и обратното.

Хороскопът за 2020 година препоръчва на Петлите да се отнасят внимателно към здравето си. Не трябва да се отнасяте безхаберно към организма си, особено, ако отдавна ви дава „сигнали“ за заболяване. Проблеми могат да ви връхлетят от неочаквана страна, затова бъдете в тонус. Сложете акцент на балансираното хранене и физическите упражнения. Ако искате да стегнете фигурата си, отивайте в спортната зала. Занимания с треньор ще ви позволят да намалите теглото и риска от травми. Лятото отидете на санаториум, за да укрепите имунната си система.

Хороскоп за 2020 година за жените Петли

На жените Петли през новата година ще им бъде трудно да поддържат добри отношенията с околните. Може би кризата на средната възраст е причината за това? Ако е така, запишете се на психолог, за да изясните какъв е проблема. Важно е да не бъдете прекалено самонадеяни, иначе ще „развалите“ всичко, което сте създавали с години.

Във финансовата сфера не бъдете прекалено разточителни. Бюджетът може да пострада, заради вашето лекомислие.

Хороскопът за 2020 година съветва жените Петли да се вгледат сериозно в личния си живот. Спрете да се къпете в илюзии, да търсите идеалния партньор и да четете класически романи. Колкото по-реалистични и целеустремени бъдете, толкова по-бързо ще срещнете „своя“ мъж. Работата ще ангажира вашето време, което може да използвате за почивка, срещи и общуване с приятни хора.

Хороскоп за 2020 година за мъжете Петли

Мъжете Петли се отличават със завишена самооценка, свободолюбив и смел характер. През новата година тези качества ще им помагат, но не във всички ситуации. Трябва доста да се постараят, за да постигнат целите и да реализират професионалните планове. Много решения в производството ще се наложи да взимат сами, за което шефът едва ли ще ги похвали.

Кариерата, както и финансите, ще зависят напълно от необичайния ви подход. Хороскопът за 2020 година предсказва на Петлите интересна среща с противоположния пол. От това, колко искрено и позитивно се отнасяте при общуването, ще зависят по-нататъшните ви отношения. В средата на новата година не са изключени изгодни предложения за работа. Ако се „хванете“ и подадете документи, ще имате много възможности за повишение. При семейните мъже, ситуацията в битовата сфера се нагрява до краен предел.

Любовта на Петлите през 2020 година

Ако Петлите наскоро са се разделили с любимия човек, страхът им да встъпят в нови отношения е напълно разбираем. Но все пак няма цяла година да чакате, да копнеете и да си седите в къщи. Животът продължава, а чувствата могат да нахлуят с нова сила. Особено, ако бъдете инициативни и по-често сте в компании.

Хороскопът за 2020 година предсказва на Петлите незабравима среща далече от дома. На командировка или на почивка може да се запознаете с приятен човек. В началото отношенията могат да бъдат приятелски, а след това любовни, за това не само в книгите се пише. За семейните хора започва нееднозначен период, когато всеки от съпрузите ще „тегли чергата“ към себе си. Лидерството не е изход от положението, ако искате да запазите брака. Учете се да се слушате един друг, а не само да изказвате своето мнение и да доказвате принципите си.

Финансов и кариерен хороскоп за Петел за 2020 година

Хороскопът за 2020 година препоръчва на Петлите да бъдат пестеливи, да не „изкупуват“ магазините. Помнете, че бюджетът не е „ластик“, бъдете практични и планомерни. Семейните хора трябва да се отнасят особено трепетно към парите. Помнете, че всяка стотинка е ценна. Естествено, за здраве и за бита не трябва да се скъпите. Тук няма варианти – щом трябва, значи ще се харчи. През лятото Петлите ще получат голяма премия за минали проекти. Началникът ще оцени вашия труд достатъчно високо. Най-добре е да използвате финансите за почивка или за разширение на жилището.

Хороскопът обещава на Петлите благоприятни промени в кариерата. Дори на старата си месторабота можете да постигнете всичко, което сте замислили. Не решавайте въпросите емоционално, анализирайте всичко внимателно, не се паникьосвайте. Има шанс да усвоите нова специалност, ако започнете обучение. Вие няма да се откъсвате от основната си работа докато попълвате багажа от знания. През новата година, Петлите трябва да се пазят от завистливи хора и конкуренти. Борбата ще бъде упорита и трудна. Начинаещите предприемачи ще успеят да сключат сделки, които ще ги „хранят“ финансово до декември.

Здравето на Петлите през 2020 година

Хороскопът съветва Петлите да използват силите си за укрепване на организма. Както се казва: „Всички средства са добри, ако носят полза“. Полезно е да се печете на слънце, да плувате, да пиете витамини. Планирайте своя ден така, че да ви остане време за крос, за спортна зала и за пълноценен обяд.

Възможни са проблеми с гръбначния стълб и ставите, прогнозите не са от най-утешителните. Не се претоварвайте физически, както на вилата, така и във фитнеса. През новата година, Петлите трябва да се хранят с продукти, които подобряват работата на стомаха и червата. Откажете се от мазната и солената храна. Малко шоколад, за да повишите настроението си, няма да попречи.

Хороскоп за Петел за всеки месец на 2020 година

 • Януари 2020 ще бъде добър за тези, които се доверят на разума, а не на сърцето. Само тогава Петлите ще бъдат щастливи и в службата, и у дома, в обкръжението на близките. Във финансовата сфера не се предвиждат проблеми.
 • Февруари 2020 носи разочарование на околните, които завиждат на вашите постижения.
 • Март 2020 е добро време за активни действия и постигане на смелите мечти.
 • През април 2020 трябва да разчитате на интуицията си, която ще ви подскаже как най-добре да действате в настоящето и какво да планирате за бъдещето.
 • Май 2020 е изпитание за тези, които до сега не са се освободили от ограниченията и забраните, които не се движат напред.
 • Юни 2020 е добър месец по отношение на финансите. Не харчете всичко, което получавате, спестете определена сума за „черни дни“.
 • Юли 2020 ще бъде успешен, но успехът не трябва да „замае“ главата на Петлите.
 • Август 2020 ще ви донесе много нови запознанства, възможности да се отпуснете, да се повеселите, да получите удоволствие при общуването с интересни личности.
 • Септември 2020 ще ви накара да поработите над себе си. Взимайте важни решения и действайте решително.
 • Октомври 2020 прекарайте в компанията на приятели и членове на семейството. Важните работни моменти разгледайте по-късно, сега не е най-доброто време за това.
 • Ноември 2020 е свързан със сериозни конфликти, от които е добре Петлите да стоят на страни. Най-добре е да прекарат месеца, занимавайки се с нещо важно в делови план.
 • Декември 2020 ще бъде период на радост. Сега ще бъде изплатен предишен труд.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова

Facebook Twitter Google+

0 Коментара