Според китайската астрология Маймуна са родените през следните години: 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016, 2028.

Ако Маймуните, по навик, са решили през новата година да капризничат и да се „показват“ пред другите, то това ще бъде напразно. Обратно, трябва да станат по-сериозни и по-отговорни, за да постигнат дори минимални успехи. Не трябва да безделничат и да философстват, трябва да действат стремително и обмислено.

Годишни хороскопи

Хороскопът за 2020 година съветва Маймуните да укрепват всички сфери на живота, а също и да намерят нов подход за решаване на проблемите. Повярвайте, всички предишни методи безнадеждно са остарели. Добре би било да регулирате финансовата страна, за да се почувствате независими и да не се нуждаете от нищо. Ако някои дългове ви тежат още от миналата година, време е да ги върнете. Възможни да запознанства, които кардинално да повлияят на професионалното израстване.

Маймуните трябва всичко внимателно да планират, но да не „отиват“ прекалено напред. Например, ако в един месец прогнозите в службата са отлични, запомнете ги! Това ще ви бъде от помощ, за да се движите перспективно напред.

Хороскопът не обещава лекота и взаимопомощ в отношенията с колегите. Не е изключена критика и спорове, но и това ще успеете да преживеете.

Благоприятни ще бъдат семейните отношения при тези, които неотдавна са встъпили в брак. Успехът съдейства на всички начинаещи. Ще успеете да смените жилището, да си купите кола или вила. За съжаление, от битовите проблеми няма да можете да избягате. Самотните ще обикалят по улиците с надеждата да срещнат своята любов. Не се отчайвайте, а смело се запознавайте, заемете се със самовъзпитанието си.

За да останете здравето ви на висота, вие трябва да си съставите списък с мероприятия – плуване, сутрешен крос, диета и голяма усмивка! С това, последното, всичко ще бъде наред при вас. Оптимизмът е забележителен при хората от този знак.

Хороскоп за 2020 година за жените Маймуни

Никой няма да бъде сам и изоставен. През новата година, жените Маймуни, действително няма да останат без любов и страст. А и кой би посмял да лиши от внимание толкова чаровни и умни жени? Търсенето на надеждни и силни духом мъже ще се увенчаят с успех. Особено, ако през пролетта се отправят на пътешествие или делова командировка. Не правете прогнози за бъдещето, нека отношенията се развиват постепенно. И вие ще успеете да се вгледате добре в избраника, а и той ще разбере какво съкровище е намерил.

Хороскопът за 2020 година предсказва на Маймуните истински пробив в службата. Вие не сте си мечтали за нова длъжност, но началникът е помислил за вас. Сега ви предстои нелек път – обучения и установяване на полезни връзки. По отношение на здравето, прогнозата за жените от този знак не е утешителна, затова много внимавайте! Не са изключени заболявания, които могат да ви възпрепятстват. Сами не се лекувайте, непременно се обърнете към лекар-специалист.

Хороскоп за 2020 година за мъжете Маймуни

Мъжете Маймуни, повече от всичко останало, през новата година ще се интересуват от въпросите на кариерата и финансите. Дори личния живот ще оставят назад, за да не ги разсейва от реализирането на плановете. Какво пък, това е похвално, но не трябва да забравяте за срещите и чувствата. Така може да си останете сами с работата, която ви храни, но ви лиша от другите „прелести“. Постарайте се да сложите всичко в ред и да регламентирате всеки ден. Почивка с приятели, ски, басейн … Нали не можете да се откажете от всичко това, особено, когато сте в разцвета на силите си и сте изпълнени с вдъхновение? Хороскопът за 2020 година обещава на мъжете Маймуни много ярки събития.

Запознавайте се, общувайте и пътувайте по света. Всичко това ще ви зареди с позитивизъм, а също и ще ви позволи да получите нова информация. Ценете тези моменти, които действително даряват радост и комфорт. За да не ви безпокои здравето през 2020 година, трябва да се погрижите за себе си. Вземете си абонаментна карта за басейн и я ползвайте редовно. Ако е нужно, преди това минавайте през фитнеса, за да се отървете от излишните килограми.

Любовта на Маймуните през 2020 година

В любовните дела при Маймуните, през новата година, се очакват най-различни ситуации – от влюбеност до раздяла. Но, ако бъдете внимателни, не мълчите и не се обиждате, ще успеете да запазите отношенията си. Още повече, че няма да има недостиг на внимание от страна на другия пол. Обратно, не просто ще тичат след вас, а ще ви преследват „по петите“ симпатични ухажори.

Хороскопът за 2020 година препоръчва на Маймуните да взимат бързо и самостоятелно решения за чувствата. Размишленията и съмненията не са добри помощници в тук. Вие, просто, може да загубите човека, от когото сте духовно привлечени. Оставете всички предразсъдъци, слушайте сърцето си. Романтичното настроение е важно в тази сфера, затова подобрявайте инициативно прогнозата в личните отношения. Маймуните са доста влюбвичи в младостта, а с напредването на възрастта се превръщат в цинични, а доста често в изхабени особени. За да не се случи това през 2020 година, постарайте се да се промените вътрешно, да станете внимателни и нежни.

Финансов и кариерен хороскоп за 2020 година за Маймуна

Хороскопът за 2020 година съветва Маймуните да не се оставят на обстоятелствата и да не избират трудния път за получаване на приходи. Всичко ще се случа много по-лесно, отколкото ви се струва. Работите и получавате! Във вас природно е заложена пестеливостта, което означава, че може да очаквате добра материална прогноза. Разбира се, ще се наложи да положите доста търпение и усърдие. Някои проекти ще се окажат много трудни, но интересни. За тях, на

Маймуните, през новата година ще изплатят прилична премия, а също и ще им предложат по-нататъшно перспективно сътрудничество. Хороскопът препоръчва да избягвате съперничеството във всичките му форми. От авантюрите и рисковете също се откажете, иначе портфейлът ви видимо ще се опразни. А и могат да се появят проблеми със закона. Лятото на 2020 година харчете, без да съжалявате, за отпуска, пътешествия и любими хора.

Целеустремените и планомерни по натура Маймуни, през новата година, уверено ще вървят към целите. Те без да бързат и без прекалено честолюбие ще правят кариера. За тези хора е важно да ги разберат и да ги приемат като истински професионалисти. С власт и богатство тях не можеш да ги примамиш. Те имат свое виждане за света, което им помага да изградят надеждни и изгодни връзки.

Хороскопът за 2020 година обещава на Маймуните прекрасно развитие на личния бизнес. Дори и някой да не вярва във вас, важно е, вие да сте изпълнени със сили и здрави амбиции. Успех ви очаква в направления като: изкуство, актьорско майсторство, журналистика, търговия. Тук има огромен потенциал, широта на знанията и природна фантазия. Вие бързо съобразявате и правите правилни изводи. Но помнете, че без вдъхновение кариерата няма да потръгне. Използвайте творчество във всичко, за да се реализирате в работата.

Здравето на Маймуните през 2020 година

Маймуните се отличават с добро физическо здраве, но трябва постоянно да внимават за психическото си състояние. Не са изключени промени в настроението, при това без особено сериозна причина. През новата година могат да напомнят за себе си хронични болести, предавани в родата. Тук трябва лечение, а не самоволни и безразсъдни методи за отстраняване на проблемите. Особен акцент трябва да сложите върху режима си на хранене, защото имате склонност към натрупване на излишни килограми.

Хороскопът за 2020 година препоръчва на Маймуните да се контролират във всичко – в храненето, в интимните „апетити“ и при употребата на алкохол. Желателно е да се заемете със спорт и закаляване на организма. Не си заслужава да се оставяте на това, което вреди на организма ви. Чистия въздух, здравия сън и пешите разходки са нещата, които трябва да впишете в списъка с важните действия. Тогава прогнозата за здравето ще бъде благоприятна. И, разбира се, пълно изследване в клиника ще бъде от полза, ако не се чувствате добре. Най-добре е болестта да се избегне, отколкото след това да се лекува.

Хороскопът за Маймуна за всеки месец на 2020 година

 • Януари 2020 ще напомни за проблеми, които не са били отстранени в миналото.
 • Февруари 2020 ще посветите на усъвършенстването на старите навици и укрепване на новите. Големите, грандиозните проекти отложете за по-късно.
 • Март 2020 ще бъде изпълнен с поредица от щастливи случайности, както в работата, така и в личния живот на Маймуните.
 • Април 2020 е свързан с риск от нежелани събития, които реално могат да бъдат предотвратени. Но все пак, всички неприятности няма да могат да бъдат избегнати.
 • Май 2020 г. ще ви накара да се подготвите за най-лошото. Това най-лошо може да не влезе в живота ви, но трябва да бъдете нащрек.
 • Юни 2020 е време за положителни преобразувания. Работете упорито, за да привлечете късмета.
 • Юли 2020 призовава към активни действия. Контролирайте ситуацията, вземете инициативата в собствените си ръце. Решителните ще получат достойно възнаграждение.
 • Август 2020 ще накара Маймуните да се притесняват за това, какво мислят другите за тях. Помислете, една такава дреболия струва ли си нервите.
 • Септември 2020 ще бъде изпълнен както с радостни, така и с печални събития. Не позволявайте да взимат връх негативните емоции, които пречат на движението ви напред.
 • Октомври 2020 е романтичен период, когато реално ще можете да подобрите контакта с членовете на семейството, включително родителите и децата.
 • Ноември 2020 ще донесе стабилност във финансовата сфера, в службата и в личния живот. Отпуснете, вече има възможност.
 • Декември 2020 ще накара Маймуните да попаднат в плен на съмненията си. Вземете се в ръце, объркването не ви е от полза сега.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова

Facebook Twitter Google+

0 Коментара