Според китайската астрология Куче са родените през следните години: 1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018, 2030.

Девизът на Кучетата за новата година трябва да бъде: „Без суетене и бързане!“. Наистина, ако не бързате при решаването на много въпроси, Плъхът ви обещава благополучен период. Не се заемайте с всичко, веднага, бъдете спокойни и внимателни в делата. Особено, ако се отнасят до личния и семейния живот.

Хороскопът за 2020 година предсказва на Кучетата дребни разправии с ръководството. Но това не са конфликти, които да продължават с месеци, а обичайните спорове, свързани с работата. Финансовото положение ще бъде отлично, защото ще се появят перспективни предложения. Но, за да стабилизирате ситуацията, може да сключите сделка. Важно е да не се съгласявате за дълъг срок и вземете предварително аванс. Кучетата трябва да стоят по-далече от авантюрите, прогнозите в тази област не са от най-добрите. Голям прогрес очаква тези, които започнат собствен бизнес.

Хороскопът обещава на семейните Кучета да бъдат по-често у дома си, да се занимават с домакинството и да общуват с роднините. Помнете, че именно те ще ви подкрепят в начинанията, без излишна критика и претенции. През новата година по-малко нервничете и бъдете агресивни. Вие само ще навредите на себе си, а също ще развалите добрите си отношения. Сдържаност в емоциите – ето към какво трябва да се придържате. На самотните хора им предстои ярка среща. Човекът с когото ще завържете роман, може да се окаже „вашия“, както по душа, така и по темперамент.

Хороскопът за 2020 година препоръчва на Кучетата да прекарат едно чудесно лято, с максимално удоволствие. А това означава да си купите билети, да направите резервация и да отпочинете. И се заемете с оздравителни и очистващи процедури на организма. Много болести се появяват заради зашлаковане на организма и безхаберно отношение към здравето.

Годишни хороскопи

Хороскоп за мъжете Кучета

През новата година, на мъжете Кучета нищо няма да попречи да направят кариера, да започнат собствен бизнес и да направят семейство. Единствено ще се наложи да се „разкъсате“ на всички страни, но това няма да ви пречи. Защото активността и деловитостта са ви в кръвта. Много конфликти и ненужни спорове ще бъдат прекратени и отношенията с колегите и приятелите ще станат по-стабилни. Деловитостта ще ви помогне да запазите своя авторитет в колектива, а романтичността ще увеличи шансовете за дълготрайни отношения с избраницата.

Хороскопът предсказва на Кучетата финансови проблеми, но те няма да бъдат такива, че да влезете в дългове и кредити. Вие сте силни физически и умни, затова ще си потърсите допълнителна работа. В началото на есента ергените ги очаква приятна изненада. Признанието в любов ще бъде искрено, не се съмнявайте в новата си партньорка.

Хороскоп за жените Кучета

Хороскопът за 2020 година предсказва на жените Кучета напрегнат период. Но няма да успеете постоянно да бъдете стегнати. Важно е да се научите правилно да почивате, така няма да имате проблеми със здравето и с финансите. Прекаленото увличане по шопинга може да се отрази лошо на материалното положение.

В любовта, жените Кучето са станат много по-уверени и харизматични. И това не е заради честите посещения на козметик и психолог. Вие най-накрая ще се научите да управлявате емоциите, ще станете целеустремени и над комплексите, които са ви потискали. През новата година трябва да бъдете по-близки с роднините, а също и често да излизате заедно сред природата. Внимавайте за хранителния си режим, ако сте натрупали излишни килограми.

Любовта на Кучетата през 2020 година

В любовните отношения ще има две страни – тъмна и светла. Ако през новата година, Кучетата останат верни не само на партньора, но и на себе си, много проблеми ще се решат от само себе си. Важно е да не се престаравате, за да запазите доверието и нежността към вас самите. Самотните хора непременно ще срещнат този/тази, с когото ще усетят взаимно разбирателство. Дори ще ви бъде комфортно да мълчите заедно.

Хороскопът за 2020 препоръчва на Кучетата да не се задълбочават в отношенията, забравяйки за личните си интереси. Намерете време за хобито, за съвместните почивки и пътуванията. Внесете разнообразие в интимната сфера. Това се отнася повече за семейните двойки, които отдавна са „махнали с ръка“ на страстите и интимните експерименти. Но напразно, възможни са неща, които да укрепят отношенията със съпруга/та за много години.

Финансов и кариерен хороскоп за Куче

Човек е така удивително устроен, че колкото и пари да му дадеш, все са му малко. Изключение от това правило са Кучетата, които през цялата година ще бъдат доволни от това, което са изкарали и спестили. Това, разбира се, е добре, но имат семейство, роднини, дом… За всичко това може да им потрябват големи средства, затова е добре да си потърсят втора работа. Есенният период е особено подходящ за такива дейности. Позвънете на приятелите си, възможно е да имат нещо доходно и перспективно за вас.

Хороскопът за 2020 година препоръчва на Кучетата да не пилеят парите си. Бъдете умерени в желанията си и не давайте големи заеми на приятели. Не се притеснявайте, няма да ви нарекат „скъперници“. Затова пък, ще успеете, без проблеми, да натрупате достатъчно пари за лятната отпуска.

Кучетата не се отличават с прекалени амбиции и „мераци“ за кариера, но и не работят по „сто години“ на едно място. През новата година ще им се приискат ярки перспективи, промени, признаване на таланта. И така, с какво да започнете? С обучение, повишение на квалификацията и изучаване на литература, подпомагаща изграждането на кариерата. Може дори да „прегледате“ старите си учебници, както ви съветва хороскопът за 2020 г. Безусловен кариерен ръст, както и финансови приходи могат да очакват творческите личности, търговците, юристите и педагозите. Предпоставка за това ще бъде не само натрупания опит, но и срещата с нужните хора.

Здравето на Кучета през 2020 година

Със здравето шега не бива, то няма да прости такова отношение. Хороскопът за Куче за 2020 препоръчва да се предпазвате от болестите с помощта на закаляване, спорт и народна медицина. Постарайте се разумно да редувате почивка и работа. Най-добре е да се откажете от каквито и да било натоварвания, занимавайте се повече с интелектуален труд. Сънят е истинско лекарство, особено, ако усещате слабост, раздразнителност, депресия. А лятото пътувайте, плувайте и се печете на плажа. Не си отказвайте тези удоволствия!

Хороскоп за Куче за всеки месец на 2020 година

 • Януари 2020 е стабилен месец, когато всичко ще им стига на Кучетата. Това ще бъде в резултат на прогреса им в различни жизнени сфери.
 • Февруари 2020 е напрегнато време, когато няма да успеете да взимате решения без съветите на тези, на които се доверявате.
 • Март 2020 ще ви принуди да пестите. Внимавайте за разходите. В служебните дела се доверявайте на разума си. Постарайте се да откриете нови, нестандартни идеи.
 • Април 2020 ще ви накара да се замислите, какво значение имат парите, за вас. Сега е време да научите истината, че здравето е единственото, което наистина е важно и именно то трябва да бъде приоритет за вас.
 • Май 2020 ще бъде нестабилен. Препятствията ще възникват, основно, на работата. Ще успеете да преодолеете трудностите с помощ, която ще дойде от най-неочаквана страна.
 • Юни 2020 е най-добре да посветите на самоанализ. Откажете се от физическите действия в полза на размислите. Решете каква тактика сега ще бъде най-уместна.
 • Юли 2020 използвайте за начало на собствен бизнес или за изграждане на нови, романтични отношения. Кучетата ги очаква успех, независимо с какво се заемат.
 • Август 2020 ще се окаже труден месец в емоционален план. За щастие няма да стигнете до депресия, ще се възстановите навреме и ще се върнете към предишния си живот.
 • Септември 2020 е период, когато настроението ви ще се развали, заради влошаване на времето. Самоконтролът и умението ви да виждате във всичко доброто, ще ви позволи да останете победители.
 • Октомври 2020 ще се стори добър за тези, които се опитват да постигнат максимума в работата и във финансовата сфера.
 • Ноември 2020 ще донесе със себе си опияняващ успех, който може да ви заслепи. Не си „вирете носа“, за да не станете уязвими за враговете.
 • Декември 2020 посветете на сърдечните дела, приключенията, пътешествията и новите начинания.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова

Facebook Twitter Google+

0 Коментара