Според китайската астрология Коза са родените през следните години: 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015, 2027.

Хороскопът за 2020 година не обещава на Козите безкрайно благополучие. Възможни са резки промени в служебния и в личния живот. Важно е да гледате позитивно на всичко, което съдбата ви поднася. Не странете от тези, които искрено ви обичат.

Хороскопът за 2020 година препоръчва на Козите през пролетта изгодно да „изтъргуват“ своите таланти. Вие сте творчески личности, затова не се очакват проблеми с реализацията. Още повече, че до вас винаги има надеждни партньори и близки. В любовната сфера напрежението ще спадне когато избраникът признае чувствата си и ви направи предложение за брак. Не се съмнявайте, този съюз е „обречен“ на хармония и щастие. Прогнозата за самотните Кози е много добра – сватба, деца, ново жилище.

Месечни хороскопи

Ще се наложи често да се обръщате за съвет към роднините или към приятелите. Но, няма друг вариант. Ако искате да бъдете успешни, подкрепата ще ви бъде необходима като въздуха.

Не бързайте със събитията, стегнете се вътрешно, внедрявайте се в новата работа. Възможно е да ви издигнат на висока длъжност. Доверието от страна на ръководството ще ви закриля в мащабните дела и ще ви помогне в кариерата.
През новата година трябва учите нещо, за да не се „върнете“ в миналото. Знанията не са само сила, но и двигател към кариерно израстване. Козите ще получат немалко и във финансово отношение. Не петнете своята репутация с авантюристичните си действия и със стремежа да изкарате пари по всякакъв начин. Избирайте правилния и пряк път, водещ към перспективи в бъдеще.

Хороскопът за 2020 година предсказва на Козите дребни проблеми със здравето. Но, ако си почивате добре и се храните с режим, то сериозните заболявания ще ви заобиколят отстрани. Не се увличайте по спиртните напитки, оставете пушенето и влезте в спортната зала. Няма да бъде лошо Козите да свалят няколко килограма, за да постигнат душевно равновесие, да станат стройни и самоуверени.

Хороскоп за 2020 година за жените Кози

Това, което може да се каже за Козите е, че те са избирателни особи. Външно са доста привлекателни, скромни и мили, но при общуването с хората могат да показват „характер“. Флиртуването им харесва повече, отколкото конкретните, обвързващи отношения. Те са истински артистки – игриви, капризни и своенравни.

Хороскопът за 2020 година предсказва на Козите кариерно израстване в сферата на изкуството и творчеството. Но, ако дейността засяга технически моменти и счетоводни отчети, то няма да могат да разчитат на успех. На тях повече им харесва колектив, където всички са на една вълна. Може да се реализират като талантливи и независими личности.

Жените Кози рядко се товарят с излишно бреме от ангажименти, както професионални, така и битови. Прогнозите за финансите са благоприятни, но е добре да забравите за скъпите търсения. Особено, ако спестяванията ви не са големи. През новата година може да вземете кредит, но само за покупката на недвижим имот. А и само в краен случай.

Хороскоп за 2020 година за мъжете Кози

Ако една жена мечтае за мъж, който да се грижи за нея, като за малко дете, то нека избере роден в годината на Козата. Тези мъже са работливи, не са ревниви, подаряват цветя и без повод. Макар че животът без приятели не е интересен, мъжете Кози предпочитат да ходят по културни мероприятия, а не на по чаша бира. Тези мъже постоянно се стремят към развитие. За тях определението „професионалист“ е истински комплимент, дори, ако работата не им дава финансова свобода.

Хороскопът за 2020 година препоръчва на Козите да си почиват повече, да излизат сред природата и се занимават със спорт. Никой не се съмнява във вашата харизма и очарование, но все пак, през новата година, трябва да се поддържате. В противен случай и коремът ще увисне, и ще се появи задух по време на джогинг. Добра е прогнозата за семейните отношения. Ако по-рано мъжете Кози са отделяли повече време на „любимата“ си работа, то сега всичко ще се промени. Вие ще погледнете по друг начин на жената до себе си и за пореден път ще се убедите, че тя е най-красивата и ви е много близка.

Любовта на Козите през 2020 година

Любовта за Козите означава грижа и внимание. Други трактовки на това вселенско чувство те не признават. През новата година ще им се иска да срещнат човек, когото могат откровено да „задушат“ в прегръдките си. В добрия смисъл на тази дума. Ако започнете да се вглеждате в тези партньори, които много приличат на вас, непременно ще намерите.

Хороскопът за 2020 година предсказва на Козите взаимни и хармонични отношения. Възможно е далече от родния град, затова не се отказвайте от командировките и пътешествията. Не е изключено да ви позвъни бивша любов. Вслушайте се в сърцето, ако искате да върнете нещо, но само при вашите условия. Друго не трябва да има, защото разочарованията и обидите ще бъдат много. Семейните Кози ще искат да доказват своя авторитет по всякакъв начин. Пред роднини те ще се представяте като съвсем друг човек – по-твърд и самоуверен. И това има своите плюсове.

Финансов и кариерен хороскоп за 2020 година за Коза

Хороскопът препоръчва да мислите повече за собствения си бизнес, отколкото за несметните богатства на съседа. Да се броят чуждите пари е лош навик. По-добре заработете своите, за да обезпечите семейството и да купите всичко, което искате. Успехът във финансовата сфера ще се появи, но може да ви подмине и да избяга. Основната част от задачата ще се наложи да решавате самостоятелно. Особено, ако през новата година стане въпрос за откриване на магазин или рекламна агенция. Тук на Козите ще им се наложи да пътуват из града в търсене на „подкрепление“. Но, ако намерите надеждни, състоятелни партньори, то комерсиалната сфера ще ви радва. Да са бъдат по-малко проблемите с парите, пестете повече. Логиката е проста, но вие не искате да я приемете. Помнете, че може да останете без „пукната пара“, ако стъпите на авантюристичния и рискован път.

По натура Козите са творчески личности. На тях им харесва изявата на талант, не само собствения, но и на околните, такива „гурута“, които слушат дори опитните личности.

През новата година за вас е важно да не мързелувате. Още повече, че перспективна и доходна работа ще има „бол“. Кариерата ще полети нагоре, ако сами себе си подканяте. Не трябва да се надявате на „богатия чичо“, приятели бизнесмени и заможни роднини. Хороскопът за 2020 година предсказва на Козите рязък скок в професионалната сфера. Вие дори няма да успеете да се огледате и ще станете магистър на науките, голям политик или известен артист. Но е рано да се хвалите, търсете нишата където можете комфортно и уверено да работите. Що се отнася до започване на собствен ви бизнес, тук прогнозата за 2020 година е философска. Искате – започване, не проявявате интерес – ще се „бъхтите“ в производството.

Здравето на Козите за 2020 година

Козите, още от младостта, знаят добре какво е това спазми, колики и дискомфорт на организма след прием на храна. Хората от този знак често страдат от заболявания на стомашно-чревния тракт. През новата година трябва сериозно да се отнасяте както към режима на хранене, така и към общата грижа за здравето. Възможни са обостряния на фона на преяждане, отравяне и дори смяна на климатичните условия. Хороскопът за 2020 година препоръчва на Козите да се движат повече, да спазват диета и да си мият ръцете преди хранене. А, за да не зацикляте на своите хронични болести, бъдете оптимистични. Светлите мисли не само радват, но и освобождават от негативизма. Полезно е да карате ски, да карате колело и да играете футбол. Мързи ви да тичате сутрин? Значи тичайте вечер! Не се ядосвайте, след това ще вземете топла вана и ще спите като бебета.

Хороскоп за Коза за всеки месец на 2020 година

 • Януари 2020 ще бъде позитивен месец, когато животът на Козите ще бъде изпълнен с радостни моменти, щастие и успех във всички негови прояви.
 • Февруари 2020 е продължение на позитивния януари. Успехът ще ви се усмихне във финансовата сфера.
 • Март 2020 е свързан с трудни изпитания. Не губете вяра в собствените си сили, само така ще успеете да отстраните всички неприятности.
 • Април 2020 ще бъде поредната проверка. Ще се наложи да избирате дали да харчите пари безумно и да удовлетворявате всички свои капризи, рискувайки при това да преживеете банкрут, или да пестите, готвейки се за „черни дни“.
 • Май 2020 е романтичен период. Работата ще остане на втори план, а напред ще излязат отношенията. Ще решите да тръгнете към олтара!
 • Юни 2020 ще зарадва тези, които се опитват да подобрят своето материално положение. Парите ще дойдат от източник, за който дори сте забравили да мислите.
 • Юли 2020 ще се ви сблъска с човек, който ще се опитва да ви повлияе негативно.
 • Август 2020 ще ви даде възможност да намерите нови приятели, да получите максимално удоволствие от простото, с нищо необвързващо, общуване.
 • Септември 2020 е време за подготовка за промени, които се очакват както в работата, така и в сърдечните дела.
 • Октомври 2020 е перспективен и в професионалните дела, и в личния живот.
 • Ноември 2020 ще ви напомни за необходимостта да пестите, но от здравето, което сега изисква особено внимание.
 • Декември 2020 е щастлив и стабилен период. Най-накрая ще получите възнагражденията за положения, преди това, упорит труд.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова

Facebook Twitter Google+

0 Коментара