Според китайската астрология Кон са родените през следните години: 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014, 2026.

Хороскопът за 2020 година обещава на Конете много приятни моменти, впечатления и развлечения. Ще бъде добре да се разделите с част от парите си, защото ще отидат за добри дела. Например: пътуване по море. Но основните изненади ще бъдат в личния живот. Само не разказвайте на никого, за да не ви завидят!

През новата година, Конете трябва да си почиват културно и в компанията на наистина близки хора. Не е необходимо да избягвате новите запознанства, но те ще бъдат малко. Старите приятели, както и проверените от времето делови партньори, ще изиграят важна роля в живота ви. Не забравяйте за почивните дни, които заслужено се дават в края на седмицата. Плувайте в басейн, ходете на фитнес, особено, ако ви дразнят излишни килограми.

Хороскопът за 2020 година препоръчва на Конете да останат на местоработата си, на която се трудят от доста години. Възможно е кариерно израстване, увеличение на заплатата, повишение на квалификацията. Ако началникът реши, че трябва да учите или да отидете в командировка, съгласете се.

Любовната сфера ще бъде ярка и основна през 2020 година. Никой няма да бъде сам и отхвърлен, а това вече е невероятно. Но на Конете също ще им се наложи да бъдат активни, за да привлекат вниманието на интересен човек. Опознайте добре характера, навиците и желанията на избраника, а след това правете предложение за брак.
На семейните, хороскопът предсказва прекрасна почивка. Вие така великолепно ще си изкарате времето далече от дома, зад граница или на морето, че енергията ще ви стигне за целия работен и битов период.

Годишни хороскопи

Хороскоп за жените, родени в годините на Коня

Сърцето на жените Коне може да се окаже непристъпно. Трябва доста да се постараете, за да можете през тази година да завоювате сърцето на тази ефектна и умна жена. Разбира се, няма да успеете да преодолеете капризите и горделивостта й, но се постарайте!

Хороскопът за 2020 година предсказва на Конете много заслуги, приятни срещи и благополучие. Невероятно, но ще успявате да правите „пари от въздуха“. Това е или благодарение на късмета, или на безкрайното ви трудолюбие.

Ако искате да получите положителна прогноза за бъдещето, трябва да работите усърдно в настоящето. И не забравяйте, нито за минута, за външния си вид. Вие сте млади и очарователни, но всичко може да отлети, ако не се грижите за кожата на лицето, не сменяте гардероба и не се поставяте на диета. Само не се докарвайте до „ръба“, всичко трябва бъде с мярка. В личния живот, Съдбата ще бъде на страната на тези жени, които са се научили да управляват емоциите си. Чувствата могат да избухват и да угасват, но важно е вниманието и мъдрият подход.

Хороскоп за мъжете Коне

Мъжете Коне са изтъкани от стомана, желязо и още някакви метали, които привличат противоположния пол. Но никоя жена няма да съжалява, дори, ако само минута е пообщувала с тези мъже.

През новата година, Конете ще бъдат истински актуални, при това във всички сфери и направления. Ще успеете да се реализирате професионално, да започнете собствен бизнес и да завоювате сърцето на красива жена. Само бъдете постоянно в тонус. Това засяга и моралната, и физическата страна.

Хороскопът за 2020 година съветва мъжете Коне да не „запускат“ тялото си, а да се занимават със спорт. В процеса на активната си дейност може да получите добър резултат. Финансовата тема ще бъде важна, но не до степен, да се задъхвате от работа. Отделяйте време за почивка – културна и приятна. А по време на лятната отпуска ходете често за риба, срещайте се с приятели, организирайте разтоварващи дни.

Любовта на Конете през 2020 година

Хороскопът за 2020 съветва Конете да седнат и да помислят защо все още не са създали семейство? И с външни данни ви е наградила природата, и с интелект сте богати, а не срещате спътник в живота. Може би сте твърде взискателни или не ходите на подходящите места? От мимолетните връзки, за съжаление, полза няма. Всичко е временно и не дава надежди. Опитайте да се промените вътрешно, израснете духовно и тогава съдбата няма да ви остави без партньор.

През новата година, Конете ще имат доста възможности да се запознаят с интересен и приятен човек. На семейните, хороскопът не може да даде конкретна прогноза. Всичко ще си върви по своя ред, по утъпкана пътечка. Възможно е и по-добре, но се изолирайте от конфликтите и емоционалните изблици.

С роднините не се дръжте дистанцирано, трябва да бъдете близки. Пролетта почивайте заедно на вилата, не се задълбочавайте в работата и в битовите проблеми.

Финансов и кариерен хороскоп за Кон

Конете няма да останат без пари през новата година. Ще откриете в себе си такива таланти, за които дори сте се сънували. Какво пък, събирайте нужните документи и започвайте нещо свое. Финансите ще потекат като река. Ще можете и дом да си построите, и нова кола да си купите. Важно е бъдете щедри към близките. Ако се нуждаят от помощ, непременно им помогнете.

Хороскопът за 2020 препоръчва на Конете да пестят, не да харчат. Ако е трудна задача за вас, внесете парите в банка или ги дайте да роднина да ви ги пази. Възможни са крупни сделки, които да преумножат капитала ви. Бюджетът ви ще бъде добре, но вие може да разклатите здравето си, ако забравите за почивката и режима на хранене. Неочакван приход, а и висок бонус ще получат творческите Коне. Те са заслужили тази награда. Няма да можете да избегнете разходите и данъците, обаче. Платете ги навреме, а също и разходите за бита. Останалото спестете.

За да могат Конете, през новата година, да се „изстрелят“ напред в кариерата, трябва уверено да се заемат с всичко ново и необичайно. Подкрепа ще им бъдат богатият опит и разумният подход към професионалните въпроси. Проблемите не ви плашат, вие сте се научили да ги преодолявате. Но всичко това, което някога сте научили, вече е остаряло. Добре е да посещавате курсове, семинари и да се срещате с истински професионалисти.

Хороскопът за 2020 година не обещава на Конете безоблачно небе над главите им. От време на време ще се появяват облаци, във вид на конкуренти. Мнозина ще ви завиждат, ще се опитват да ви „подхлъзнат“ и постоянно ще ви дразнят. Ако получите всичко това, което сте планирали, затворете си устата и не разказвайте. Успехът не обича бъбривците, може за миг да се отвърне от Конете. Не бързайте при подписването на книжа, документи и договори. Интуицията е ценно нещо, по-често й се доверявайте! Ако ви предложат нещо, което е далече от вашата специалност, смело се хванете за работа.

Здравето на Конете през 2020 година

Хороскопът за 2020 година препоръчва на Конете да не игнорират дребните здравословни симптоми. Разбира се, не трябва веднага да викате бърза помощ, но няма да бъде излишно да внимавате. Не са изключени проблеми със зрението, съдовете, мозъка и бъбреците. Естествено, че всичко това е лечимо, но внимателно се отнасяйте към избора на лекар – специалист. Иначе, към края на година ще страдате от прояви на алергия, ще ви боли стомахът от таблетките, които пиете, а от различните процедури ще ви „дойде до гуша“.

Ако Конете искат да живеят без особени проблеми, трябва да закаляват организма си. Особено лятото, когато слънцето е щедро, а природата е чудесна за почивка. Психическата прогноза е сносна, но трябва да намалите вълнения с повод и без повод. Особено, ако са безпочвени. Всички проблеми могат да бъдат решени, но не с истерии, нервни изблици и дълги, безсънни нощи.

Хороскоп за Кон за всеки месец на 2020 година

 • Януари 2020 ще бъде добър за тези, които няма да дават пари на заем и ще бъдат внимателни към финансовите въпроси.
 • Февруари 2020 е време да си обърнете внимание на здравето. Преразгледайте хранителния си режим, занимавайте се повече със спорт.
 • Март 2020 ще бъде романтичен, но не „зацикляйте“ на сърдечните дела, за да не пропуснете успеха в работата.
 • Април 2020 ще стане изпитание за вашето търпение. Покажете на какво сте способни. Бъдещето ще зависи от силата на волта на Конете.
 • Май 2020 ще се окаже изпълнен с трудности. Но вие ще преодолеете всички препятствия с лекота.
 • Юни 2020 е вълнуващ месец, който ще открие пред вас хоризонти от нови възможности.
 • Юли 2020 ще ви донесе много негативи, но позитивни моменти също ще има. Положението на Конете, сега, ще зависи от тяхното отношение към живота.
 • Август 2020 е най-добре да прекарате заедно с близките си. Отидете на почивка! А, ако нямате възможност, то в службата бъдете внимателни в общуването с колегите, защото могат да се опитат да ви използват с користни цели.
 • Септември 2020 ще ви накара да се съсредоточите не върху целите, а на прогреса, който можете да постигнете.
 • Октомври 2020 ще стане успешен за тези, които бъдат внимателни както в личната сфера, така и в професионалната.
 • Ноември 2020 ще ви накара да се обезпокоите за здравето си. Направете всичко, за да предотвратите простудите.
 • Декември 2020 ще ви донесе чувство на умора. Времето е подходящо за почивка в обкръжението на близки и приятели.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова

Facebook Twitter Google+

0 Коментара