Според китайската астрология Глиган( Свиня ) са родените през следните години: 1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019.

Ако родените под знака на Свинята бездействат и само любопитстват за това, с какво са заети другите, то през 2020 година няма да постигнат нищо. Инициативността трябва да стане основно ваше качество, друг път за постигане на целите не е обозначил Плъхът, който е управител на тази година. Старайте се да се държите уверено във всички ситуации.

Хороскопът за 2020 година препоръчва на Свинете да се вслушват в съветите на началника. Не се отказвайте от това, което ще ви доведе до перспективи в работата. А, ако усещате, че имате творческа „жилка“, демонстрирайте я на всякъде. Едно нещо е да командвате парада, а друго – да изберете внимателна тактика в действията си. Помнете, че през новата година трябва да смените не само специалността, но и своя вътрешен свят. Особено активни бъдете през януари, за да може благоприятната делова прогноза да се осъществи, реално.

Не се очакват грешки и сериозни ситуации във финансовата сфера. Основно, Свинете ще харчат за семейството, децата и домашните дела. Това е приятен ангажимент, защото парите ще отидат за любимите хора. Не трябва да забравяте за работата, но и на близките си отделяйте време. Хороскопът съветва да бъдете романтични и нежни със съпруга/съпругата. Дори дребните изненади могат да инициират смели действия и искрени признания.

Хороскопът за Свиня, за 2020 година, предсказва запознанство с интересен човек през есента. Това се отнася за самотните, които вече са се отчаяли да търсят любовта. Не трябва да се надявате само на късмет, трябва сами да градите съдбата си. Прибавете малко сантименталност и лекота в общуването, за да не изпуснете своя човек.

Здравето през новата година леко ще ви огорчи. Разбира се, неприятностите ще бъдат дребни, а простудите и умората ще възникват периодично, но не е нужно веднага да „биете“ тревога. Важно е да избягвате стреса, конфликтите и негативните личности. За поддържане на формата и за повдигане на духа използвайте физически упражнения, плуване и витамини.

Годишни хороскопи

Хороскоп за жените, родени под знака Свиня

Жените от този знак искрено ще се радват на всичко ново и необичайно. Много, дори ще се чудят, как тези мили, чупливи особи, успяват да постигат такива грандиозни цели. Вие ще изградите кариерата си, при това с лекота. Финансовата сфера ще се отличава със стабилност, но не трябва да правите „широки“ жестове. Трябва да пазите портфейла и картите, за да не „зарадвате“ мошениците. Мъдростта и очарованието ви ще привлекат към вас много и надеждни хора. Това се отнася и до любовната сфера, която видимо се е „оправила“.

Хороскопът за 2020 предсказва на Свинете среща със съдбата. На гости при познати или по време на пътешествие, вие ще се запознаете с интересен мъж. Качествата, които той ще демонстрира, ще покорят сърцето ви. Жените, които са семейни, трябва по-малко да ревнуват съпруга си. Не е нужно да го следите, това не е изход от положението. Здравната прогноза е сносна, но трябва да внимавате с какво се храните. Особено, ако често ви мъчат киселини, ако ви боли стомаха или сте склонни към напълняване.

Хороскоп за мъжете, родени в годината на Свинята

На Свинете им предстои бурно и ярко саморазвитие. Талантите, които отдавна „спят“, най-накрая ще се събудят и ще ви помогнат при реализирането на плановете. Чак космически висоти, мъжете Свини няма да постигнат, но ще се придвижат на „хиляди“ километри от сивотата и рутината. По натура вие сте много активни и инициативни, което е добре за някои сфери. Ситуацията с парите ще стане доста по-устойчива, ако не отказвате дребните дейности. Хороскопът за 2020 година препоръчва на Свинете да бъдат амбициозни и самоуверени. Не до крайност, разбира се, иначе всички приятели ще се разбягат. В любовта проявявайте качествата, които ще ви помогнат да създадете комфортни отношения с избраницата. А на семейните мъже нищо няма да им попречи да подобрят не само брака си, но и битовата страна на живота. Непременно ще намерите финанси за ремонт, отпуска и други цели. Вие още миналата година отделихте добра сума в банката, нали?

Любовта на Свинята през 2020 година

На Свинете ще им бъде трудно да разкрият, да изразят чувствата си към новия избраник/новата избраница. Ще имате усещането, че някой ви пречи и не ви дава възможност да бъдете щастливи. Но не трябва да вярвате в мистиката, просто се изяснете със самите себе си. И мъжете, и жените от този знак ще имат много ухажори. Задачата им ще бъде да изберат най-добрия/най-добрата от най-добрите. Особено, ако искат да създадат устойчиви отношения, а след това и семейство. Време е да помислите за потомство, а не само за финанси и кариера.

Хороскопът за 2020 година за Свиня препоръчва да си вземете отпуска не лятото, а в началото на есента. Тогава тръгнете да пътувате и ще имате шанс да срещнете своята любов. Сами ще разберете, че не напразно съдбата ви е извела от дома. Семейните хора трябва добре да поработят над себе си и над своите отношения. Вероятността за развод е много голяма, затова бъдете отстъпчиви и нежни със съпруга/съпругата.

Финансов и кариерен хороскоп за Свиня

Ако някой обича разкошния, комфортния живот, то това е Свинята. През новата година ще им се иска добре да похапват, да се обличат модно и добре да си почиват. Всичко това ще се случи, но трябва да работите, а не да „си клатите“ ръцете и краката. На бизнесмените ще им провърви особено, защото пред тях ще се отворят нови възможности. Ще се появят надеждни партньори и изгодни договори, които трябва внимателно да подписвате.

Хороскопът за 2020 година предсказва на Свинете отлично финансово положение. Но за това е нужно да намерите още един източник на доходи. Например: да проявите талант в творческата сфера, да се увлечете по изкуство или хоби. Внимателно трябва да премисляте паричните харчове. Правете планове, доверявайте се на собствения си бюджет. Не е нужно да пилеете пари, защото кризата ще ви застигне.

Хороскопът ви съветва да бъдете много внимателни, за да попаднете под ударите на конкурентите. Около вас ще има много завистливи хора, затова бъдете внимателни, особено, ако искате да сключите сделка или да получите хонорар. Кариерата ви няма да бъде в застой, но често ще ви се налага да тичате и да общувате с нови хора. Но всички промени ще се окажат за добро, затова няма смисъл да се вълнувате излишно. Голяма роля в деловите отношения ще играе и личното ви обаяние. Прогнозата за професионалната сфера ще бъде изключителна, ако „включите“ компромисите и се усмихвате мило. При това и с тези, с които преди не сте се поздравявали.

Здравето на Свинете през 2020 година

Хороскопът за 2020 препоръчва на Свинете да се отнасят внимателно към своето здраве. Наистина трябва да помните, че ръцете се мият преди хранене. Възможно е отравяне, обостряне на стари болести и много други проблеми, ако не сте внимателни. От простуди никой не е застрахован, затова си направете ваксина и спазвайте профилактични мерки. През новата година трябва да се придържате към режима на хранене и на почивка. Наспивайте се добре, а отпуската прекарайте на морския бряг. Желателно е да водите динамичен живот, закалявайте организма, сутрин тичайте и пийте витамини, за да укрепите имунитета си.

Хороскоп за Свиня за всеки месец на 2020 година

 • Януари 2020 ще бъде дилема – в коя житейска сфера няма да гледа Свинята. Няма да избегнете взимането на важни решения.
 • Февруари 2020 е период за подобряване на общата житейска картина. Настройте се на правилна вълна, подгответе се за конструктивен диалог, решете се на големи промени.
 • Март 2020 не е подходящ за активни действия. Сега е най-добре да се заемете с планиране. По-късно ще се появят възможни за реализиране на всичките ви смели идеи.
 • Април 2020 ще ви донесе изпитания и трудни въпроси, разглеждането на които няма да чака. Решавайки да излязат победители от тази ситуация, Свинете няма да се срещнат съпротива от страна на съдбата.
 • Май 2020 е депресивен период, когато изглежда, че всичко важно „изтича“ на някъде. Отрицателните емоции могат да „избутат“ добрите.
 • Юни 2020 ще работите упорито, ще бъдете настойчиви, но когато е необходимо, ще проявявате търпение. Резултатите от работата няма да дойдат бързо, но ще ви зарадват.
 • Юли 2020 е време, когато на Свинете нищо няма да им струва да използват ентусиазма и усърдието си в правилната посока. Реализирането на старите планове е възможно, ако представителите на този знак останат верни на себе си.
 • Август 2020 е свързан със съблазни. Опитайте нещо ново, не особено важно. Става дума за оригинална храна или пътуване.
 • Септември 2020 ще ви се стори стабилен, всичко ще става така, както е било планирано.
 • Октомври 2020 ще ви донесе затруднения в общуването. Не се опитвайте да оправите лошите контакти. Посветете месеца на бизнеса или на работата си.
 • Ноември 2020 ще ви напомни за необходимостта да действате внимателно. Не се доверявайте на малко познати хора, не споделяйте с тях конфиденциална информация.
 • Декември 2020 ще бъде изпълнен с щастливи мигове, но не е нужно да се опитвате да надскочите ръста си. Живейте според средствата си.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова

Facebook Twitter Google+

0 Коментара