Според китайската астрология зодия Дракон са родените през 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012 и 2024 години.

Животът на Драконите няма да бъде постоянно спокоен и светъл. Хороскопът за 2020 година предсказва на Драконите разочарования. Ще се наложи да укротите своето его и приемете това, което съдбата ви дава. Но не всичко ще бъде така лошо, както ви се струва. „Светлите“ периоди ще се редуват с „тъмните“, което ще закали вашата воля и ще ви даде сили. Приятно е, че в трудните моменти, винаги, до вас, ще бъдат близките ви. Те непременно ще ви подкрепят, ще ви дават мъдри съвети.

Любовни хороскопи

Хороскопът за 2020 година предсказват на Драконите много интересни, перспективни събития. По отношение на работата, вие няма да останете „зад борда“, напротив, ще бъдете търсени в различни направления. Очаквайте конференции, семинари, задгранични командировки, което ще подобри прогнозите в кариерно отношение. Но Драконите трябва да се развиват, да учат, за да не останат в миналото. Още повече, че колегите ви се развиват.

Любовта си е любов, но човек трябва постоянно да се храни.

На семейните ще им се наложи да тичат на три работи, за да могат да нахранят и облекат близките си. Ще ви бъде нужна много мъдрост, за да можете правилно да разпределите своето време. То трябва да ви стига и за почивка, и за романтика. На тези Дракони, които търсят любовта, може да се завиди. Ще имат много достойни и симпатични ухажори, но ще трябва да се доверят на интуицията си. Сърцето ще им подскаже с кого да тръгнат през живота.

Хороскопът за 2020 година съветва Драконите да се погрижат за своето здраве. Тогава то ще им се отблагодари и болестите ще отстъпят. Не е задължително да живеят със строг режим, важно е да се хранят пълноценно, да се движат повече и да не мързелуват. А и да не си измислят сами проблеми, да не „мътят“ главите си с мрачни мисли. През лятната отпуска е добре има и слънце, и въздух, и вода. Това може да бъде на морето или на село, а също и планински преход или риболов на реката.

Хороскоп за 2020 година за мъжете Дракони

Хороскопът за 2020 година обещава на мъжете Дракони благоприятен период, ако „пуснат“ в ход своите най-добри качества. Природата не си е почивала с вас, надарила ви е със самочувствие, сила на волята и лекота на възприемане на света. Вие притежавате дарбата да убеждавате, което играе голяма роля в служебната и личната сфера. Ще ви се наложи да се погрижите за околните, които ще ви окажат подкрепа в трудните ситуации. Привлекателните мъже Дракони ще успеят да получат в любовта всичко, което желаят. Важно е често да правите компромиси, ако разбирате, че чувствата са взаимни и искрени. Предстои ви усилена работа през новата година. Не оставяйте на страна старите проекти.

Хороскоп за 2020 година за жените Дракони

Хороскопът за 2020 година предсказва на жените Дракони промени, романтични срещи и изкачване по кариерната стълбица. Но не разчитайте, че всичко ще се случи за един миг. Съдбата е хитра, както и вие, между другото. Ще ви се наложи внимателно да заобикаляте острите ъгли в отношенията с колегите и приятелите.

През новата година, при жените Дракони ще се появи желание да създадат семейство, не само да флиртуват. Не е изключено близко запознанство с мъж, с когото съдбата вече ви е срещала. Но този път отношенията ще бъдат страстни, а не само приятелски. Служебната сфера ще бъде доста успешна, но ще имате много завистници и конкуренти, които ще живеят на ваша сметка. Бъдете много внимателни при заниманията си със спорт.

Любовта на Драконите през 2020 година

Многомилионната армия от ухажори вече окончателно е омръзнала на Драконите. На тях им се иска конкретика и стабилност в личния живот. За това не е нужно много, само трябва да променят приоритетите си и да станат по-прозорливи. Ако преследват идеала и игнорират достойните партньори, могат цялата година да си останат сами. Включвайте емоциите само, когато са уместни. Може неочаквано да избухне чувство към колега/колежка, бъдете внимателни.

Хороскопът за 2020 година препоръчва на Драконите да наблюдават поведението на новия си избраник, за да го опознаят по-отблизо. На семейните ще им се наложи да се „сражават“ на битовото поле, нещо да ремонтират, да строят, да влагат пари. И къде тук е любовта? Все пак се постарайте да намерите време за общуване със съпруга/та. Иначе, романтиката и нежностите ще останат само в спомените. Отлична е любовната прогноза за Драконите, които неотдавна са се разделили с партньора. Очаква ви невероятна среща през лятото или есента. И най-удивителното е, че човекът ще се окаже невероятно привлекателен духовно.

Финансов и кариерен хороскоп за Дракон за 2020 година

Сурово бреме във финансовата сфера очаква Драконите през новата година. Но всичко може да се преживее и дори да получите повече, ако мислите позитивно и продуктивно. Вие сте зациклили на една работа, а е време вече да започнете собствен бизнес. Ако не ви стигат парите, може да вземете кредит.

Хороскопът за 2020 година съветва Драконите да бъдат бдителни при сключването на сделки. Деловите предложения вълнуват не само вас, а и безжалостните конкуренти. Започва борба не само на умовете и портфейлите, но и истинска битка за господство. Успех очаква бизнесмените, които вече много години работят за себе си. Вие сте създали такъв устойчив фундамент, че печалбите идват постоянно и то в прилично количество. Лятото не забравяйте да похарчите част от тях за почивката, защото финансите трябва да ви носят полза.

Хороскопът за 2020 година предсказва на Драконите незначителен, но все пак, ръст в кариерата. Важно е да не спирате да учите, да повишавате квалификацията си, да намирате нови партньори. Мястото, към което са се насочили Драконите през новата година, е желано от много. Не отстъпвайте назад, дори, ако процесът на завоюване се окаже дълъг и изнурителен. От вашето усърдие ще зависи благополучието ви в бъдеще. Кариерните прогнози могат да не се оправдаят при тези, при които методите за постигането са корист и алчност.

Здравето на Драконите през 2020 година

През новата година, Драконите трябва да се откажат от вредните си навици и да ограничат храненето. Ако бъдете лекомислени по отношение на здравето си, ще получите много заболявания. Особен акцент поставете на укрепването на имунитета. Пийте редовно витамини, ходете на басейн, намерете си хоби. От психическото състояние ще зависи общото ви състояние. Пешите разходки и почивката сред природата трябва да бъдат на първо място в списъка. Оставете колата, ако отивате на близко разстояние.

Пролетта е възможна проява на алергия, а зимата – простуди. Важно е веднага да взимате мерки, да не се надявате, че всичко ще мине от само себе си. Следете за настроенията си, дори да ви се иска да „виете“ срещу Луната, не губете оптимизма и вярата в доброто.

Хороскоп за Дракон за всеки месец на 2020 година

Януари 2020 ще ви накара да се учите от собствените си грешки. Драконите ги очакват много приятни събития и точно толкова трудни изпитания.
Февруари 2020 ще ви даде възможност да се отпуснете. Наблюдавайте как обстоятелствата ще бъдат във ваша полза.
Март 2020 ще ви напомни за това, че животът става по-лек, когато към всички неприятности започнете да се отнасяте с доза ирония и хумор.
Април 2020 ще ви постави в трудно положение, когато ще ви се наложи да взимате важни решения. Не бързайте, помислете добре преди да изберете нещо.
Май 2020 ще ви накара да се обърнете назад, да си спомните грешките от миналото, да ги анализирате и най-накрая да се успокоите.
Юни 2020 ще подари на Драконите разбиране, че се движат в правилната посока. Но, представителите на този знак, ще продължат, от време на време, да се съмняват в собствените си сили.
Юли 2020 е време реално да осъществите в живота дори най-смелите си мечти.
Август 2020 ще ви принуди много да работите, да влагат максимални усилия за постигане на целите си. Въоръжете се с търпение.
Септември 2020 е неутрален период, ще има и полети и падения.
Октомври 2020 ще ви напомни за необходимостта да действате внимателно, правилно да си избирате приятелите и да пазите старите си контакти.
Ноември 2020 ще превърне всички Дракони в любимци на съдбата. Наслаждавайте се на този период, но не мързелувайте особено.
Декември 2020 бъдете със семейството си. Избягвайте конфликтите с близките, а и с партньорите, и колегите.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова

Facebook Twitter Google+

0 Коментара