Според китайската астрология Бик са родените през следните години: 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021.

Хороскопът за 2020 година е добър за Биковете, но не трябва да се отказват от самообразованието и активната работа. За да може животът да заискри в ярки цветове, трябва да промените възгледите си, да се изпълните с оптимизъм.

Развитието трябва да бъде в различни направления, не трябва да „зацикляте“ на едно нещо и да се вглеждате в миналото.

Годишни хороскопи

Хороскопът за 2020 година предсказва на Биковете нестабилно положение с финансите. Пролетта и лятото ще трябва да работите на второ място, за да се „измъкнете“ от кризисната ситуация. Трябва да поставите акцент върху новите, изгодни връзки, а също да търсите подкрепа и съвети от старите си приятели. Не е изключено през Новата година на Биковете да им предстои да се върнат към сферата, в която по-рано са работили. Само предварително обмислете всички нюанси, за да не се окажете на „минус“ както със заплатата, така и с длъжността.

С роднините Биковете трябва да се държат меко и да бъдат отстъпчиви. Постарайте се по-често да правите компромиси, да изключите споровете и конфликтите на битова основа.

Хороскопът препоръчва на семейните хора да направят пътешествие, за да съберат позитивизъм и да си починат пълноценно. Тези, които търсят любовта, трябва да се отнасят внимателно към новите запознанства. През август 2020 е възможно да срещнете човек, към когото да проявите искрени чувства. Важно е да не бързате с изводите, вгледайте се в партньора/ката и станете отговорни в отношенията.

Хороскопът съветва Биковете да се отнасят внимателно към своето здраве. Не трябва веднага да си поставяте диагноза, ако усетите умора или главоболие. Отивайте на време на лекар. Лятото са възможни: отравяне или гастрит, ако не спазвате елементарните профилактични мерки.

Хороскоп за 2020 година за мъжете Бик

Как с две думи да бъде описан мъжът Бик? Елементарно – авторитетен тип с висок интелект. Той е истински мъж, с когото е надеждно и спокойно.

Хороскопът за 2020 обещава на мъжете Бикове не само радостни събития, но и проблеми в различни сфери. Разбира се, те няма да се предадат, ще продължат напред, а и, ако е нужно, ще „ритнат с копито“ всеки, който заслужава. Конкуренцията е груба, но тези мъже трудно се плашат. През Новата година те ще проявят своите най-добри качества, както личните, така и деловите. Заради службата не трябва да забравяте за близките си. Биковете трябва по-често да общуват с роднините и децата, и да се занимават с домашните дела. Не оставяйте всичко на „самотек“. Битовите проблеми могат да се окажат доста трудни и за отстраняването им да отидат много пари.

Хороскоп за 2020 година за жените Бик

Външността често бива измамна… На пръв поглед жената Бик е кротка, романтична и скромна особа, а в действителност тя е способна да постигне всичко, към което се стреми. В нея има толкова много увереност и упоритост, че дори волеви мъж може да й завиди.

Хороскопът за 2020 година обещава любовно запознанство на жените Бик. За съжаление, романът може да се окаже краткотраен. И не защото тя ще идеализира партньора, а просто, защото той няма да може да докаже своите чувства, няма да успее да й стане вдъхновител и верен приятел.

Прогнозата за 2020 е нееднозначна за личния живот. Затова пък, в служебната сфера ще се случат големи промени в годината на Плъха. Благодарение на усърдната работа, жените Бик ще постигнат висоти в кариерата, ще задминат конкурентите. При това без каквито и да било катаклизми или в ущърб на собственото си финансово положение.

Любовта на Биковете през 2020 година

Искрената любов, буквално, е подарък от съдбата. Внася хармония и щастие в живота на Биковете. Годината ще се окаже ярка по отношение на чувствата. Важно е да запазите достойни отношенията с избраника/избраницата и с роднините. Не трябва да влизате в конфликти с повод и без повод, да организирате „разбори“ и сами да си „късате“ нервите.

Този период е благоприятен за сключване на официален брак, венчавка и раждане на дете. Хороскопът за 2020 година обещава на Биковете запознанство с хора, които ще им станат надеждни приятели. Но трябва да стоите по-далече от лекомислените връзки. Разбира се, трудно е да се контролират страстите, но се опитайте да се „вземете в ръце“. Не трябва да строите „въздушни замъци“, те могат за миг да рухнат. Ако имате време и пари, не ги пестете за пътешествия и по-често организирайте семейни празници.

Финансов хороскоп за 2020 година за Бик

През Новата година Биковете е добре да се отнасят към парите с особен трепет. Не, не е необходимо да бдите над тях, но пестеливостта и вродения ви прагматизъм ще бъдат уместни. Особено, ако ви се иска да си угодите на всички желания и съблазни. Помнете, ако започнете да харчите спестените средства, няма да можете да контролирате бюджета си. Работа ще имате много, но все пак трябва да я степенувате. Старайте се да дозирате силите и енергията си, и да ги използвате за перспективни дейности.

През Новата година ще бъде полезно да започнете обучение по нова специалност. Хороскопът за 2020 предсказва на Биковете изгодна месторабота, с висока заплата и възможност за кариера. Важното е, Биковете да бъдат отговорни и напълно да се откажат от нечестните методи за забогатяване. Действайте по съвест. В началото на зимата много ще започнат собствен бизнес, приходите от който ще стабилизират материалното им положение.

Здравето на Биковете през 2020 година

Хороскопът за 2020 година препоръчва на Биковете да укрепят здравето и да водят активен начин на живот. Не мързелувайте, тичайте сутрин, хранете се с режим, занимавайте се с йога. Всичко това ще се отрази благоприятно не само на физическото, а и на психическото ви състояние. Разбира се, силите и енергията на Биковете са предостатъчни, още от раждането им, но все пак трябва да поддържат баланса. Не се натоварвайте с безполезни дела, спете нощем и си почивайте пълноценно. През Новата година, хороскопът съветва Биковете, по-често да излизат сред природата, а лятото, непременно, да отидат на море. Прогнозата за здравето е добра, но не забравяйте да повишавате имунитета си. Ако Биковете са безхаберни към своето здраве, то непременно ще им „сигнализира“. Пазете стомаха, сърцето и ставите. Избягвайте стреса.

Хороскоп за Бик за всеки месец на 2020 година

 • Януари 2020 ще ви донесе по равно приятни и неприятни изненади.
 • Февруари 2020 е месец за укрепване на материалното положение. Парите ще идват от най-неочаквани места.
 • Март 2020 ще ви подари много весели моменти и удоволствия, но не се отпускайте.
 • Април 2020 ще ви постави в режим на очакване. Търпеливите ще дочакат новите, добри възможности.
 • Май 2020 ще ви накара да се замислите за бъдещето, да преразгледате своето отношение към парите. Време е да пестите!
 • Юни 2020 е месец, когато, за да успеете ще се наложи да се откажете от индивидуалната работа в полза на колективната.
 • Юли 2020 ще успеете да оправите всички делови и лични контакти. Няма да имате затруднения нито в службата, нито в личния живот.
 • Август 2020 ще върне Биковете към обмисляне на собствените им планове, които най-накрая ще започнат да придобиват ясна форма.
 • Септември 2020 ще ви донесе истинско емоционално сътресение. Това ще бъде свързано с поредица от неочаквани събития.
 • Октомври 2020 ще ви накара да станете по-силни. Не се огорчавайте, заради трудностите, с които ще ви се наложи да се сблъскате.
 • Ноември 2020 ще ви подари хармония в личния живот, успех в кариерата и финансова стабилност.
 • Декември 2020 е месец, когато може да плувате по течението.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова

Facebook Twitter Google+

0 Коментара