2020 година ще се окаже за Водолеите своеобразна платформа за минали грешки и проблеми. Ще се наложи да плащате кармични дългове, за да изглеждате, пред самите себе си, достойни. Предстои ви активно да се занимавате с личния си живот и с обществена дейност. Но от това, вие ще получите огромни плюсове и бонуси, които ще ви помогнат уверено да крачите в бъдещето.

Хороскопът за 2020 година препоръчва на Водолеите да обърнат внимание на юридическите въпроси. Не си и помисляйте да се самоутвърждавате за чужда сметка, иначе сами ще попаднете в дълбока яма.

В годината на Плъха, чудесно ще се изградят взаимоотношенията с хора, с които ще се запознаете далече от дома. Благодарение на командировките и преговорите, Водолеите ще постигнат кариерни върхове. Не снижавайте темпото, бъдете в крак с развитието, действайте по нова схема. Енергията ще ви стига за всичко, но все пак не я пилейте за дреболии. В семейната сфера е необходимо максимално да се въздържате и да бъдете отговорни. Не се отказвайте от своите задължения, решавайте битовите въпроси заедно с близките си роднини.

Хороскопът за 2020 година обещава на Водолеите специално вдъхновение и издигане през лятото. Вие ще успеете да очаровате всички, независимо от различните ви възгледи и недостатъчното внимание от страна на ухажорите. Съдбата ще ви се усмихне в сферата на финансите, ако проявите творчески способности и разчитате на спестяванията си. Ако чувствате, че вече не сте нужни на никого, ходете спокойни и горди. Не си струва да се унижавате и да просите това, което не могат да ви дадат. Водолеите ще имат хармонични отношения с човек, когото са обичали още в младостта си. Неочаквана среща се преобърне живота ви и ще постави всичко по своите места.

В края на годината на Плъха е най-добре да се откажете от презадоволеността и излишната самоувереност. Едва ли ще ви разберат, а още по-малко, едва ли ще ви приемат с всички минуси на характера. Ще се наложи на всяка крачка да доказвате своя професионализъм, самобитност и ярка натура. Водолеите не трябва да спират на постигнатото. Помнете, ако се успокоите вътрешно и започнете да мързелувате, ще загубите всичко. В преддверието на новогодишните празници бъдете особено внимателни на пътя, в бита и в общуването с близките. Не са изключени сериозни скандали и разправии.

Годишни хороскопи за 2020

Какво да очакват Водолеите през всеки месец на годината 

През януари на Водолеите ще им се наложи да пестят не само енергията, но и парите. Тази тактика ще ви бъде от полза през февруари 2020, когато силите и средствата ще бъдат използвани за перспективни дела. През март ще можете леко и бързо да решите трудни въпроси. Април е нееднозначен месец, мрачен и суетен.

През май ще успеете да се реализирате в творчеството и да завържете романтични отношения. Ако в края на юни си „врете носа“ в чуждите дела, ще влезете в конфликти и ще усетите отпор. През юли на Водолеите им предстои да работят от сутрин до късно през нощта. А през август предстоят промени, но за съжаление не само желани и приятни. През септември може всичко внезапно да се промени, ако не преразгледате внимателно всички възможности за успех. Октомври 2020 е спокоен месец, затова можете да се оставите на течението и да не мислите за нищо.

През ноември, Водолеите трябва да се включат активно в работа. Декември ще бъде отбелязан с положителна динамика във всички сфери на живота. Важно е да не се съмнявате в себе си и да правите планове за бъдещето.

Любов и семейство

Хороскопът за любовта и семейството за 2020 година обещава на Водолеите интересен период в личния живот, от който можете да си вземете и ценен урок, и много приятни впечатления. Вие сте ефектни и оригинални в поведението си, но чувствеността ви постоянно се „крие зад кулисите“. Не трябва да се държите така, все едно никой не ви е нужен. Особено, ако често сами се заглеждате по симпатичните колеги или съседки. Бъдете искрени и честни в отношенията.

Годината на Плъха ще донесе на семейните Водолеи както радости, така и неприятни моменти в общуването с роднини. Понякога ще ви дразнят дреболии, но трябва да се вземете в ръце. Емоциите карат кръвта ви да кипи, но и разрушават топлите отношения. Не прекалявайте с изказванията, действията и критиките по адрес на любимия човек. Вие имате много достойнства, така че ги проявявайте щедро и ненатрапчиво. И не се намесвайте в това, което може да навреди на безупречната ви репутация в семейството.

Любовният хороскоп съветва самотните Водолеи да бъдат сдържани и по-самоуверени. Ако започнете роман, не трябва да разказвате за него, докато не видите конкретно развитие на отношенията. Разбира се, не трябва да се криете по тъмните улички от любопитни очи, но е рано да афиширате чувствата си пред хората. Ще ви бъде полезно да усмирите леко лидерските си качества и да бъдете равни с партньора/ката. Дайте воля на фантазиите и страстите си, за да внесете разнообразие в интимната сфера.

В годината на Плъха трябва да бъдете особено внимателни и меки с децата си, дори и да не ви слушат или да не приемат това, което усърдно им натрапвате. Постарайте се да намерите общ език с детето, заемете се с общо хоби и често се разхождайте в парка. Колкото по-активни и непосредствени бъдете в общуването, толкова повече ще укрепват отношенията ви. Стига сте се преуморявали от работа, намерете време за почивка и пътувания. При Водолеите ще се появят много възможности да вложат изгодно парите си: в семейството, в дома, в децата и за битовите въпроси.

Хороскоп за мъжете Водолеи

Астрологичната прогноза за 2020 година съветва мъжете Водолеи по-малко да мечтаят и да летят в облаците, а да се спуснат на земята. В годината на Плъха ще са ви нужни повече реализъм и практицизъм. Стига толкова илюзии и фантазии, време е да се заемете за работа. При това, предложенията и ярките идеи ще бъдат много, важно е да не потънете в тях. В любовната история не търсете виновни и излишния „трети“. За съжаление, вие сами сте изпуснали своето щастие и сега ще си „гризете ноктите“. Но, ако подходите правилно към възникналата ситуация, а също и станете нежни и грижливи, то избраницата ще оцени това по заслуги.

Мъжете Водолеи няма да имат ни най-малките подозрения, че нещо не разбират или изпускат във финансовата сфера. Обратно, вие ще бъдете успешни и богати. Роднините ви обожават и всячески ви подкрепят в критичните моменти. Със здравето не се шегувайте, погрижете се добре за себе си. В разгара на пролетта и есента може да усетите проява на алергия, затова, непременно си направете тестове. Ежедневните проблеми решавайте незабавно, за да не се превърнат в голям „препъни камък“.

Хороскоп за жените Водолеи

Годината на Плъха може да бъде изживяна спокойно, но жените Водолеи не са научени да бъдат крехки и премерени. Вие постоянно тичате нанякъде, бързате и никого не искате да слушате. Ако така продължите, то вашият „влак“ със сигурност ще замине. А в любовната сфера, няма да го догоните.

През 2020 година трябва внимателно да се погледнете от страни, за да се промените вътрешно и да завоювате целия свят. И не се съмнявайте, всичко ще се получи, ако вземете пример от колеги или приятели, които са постигнали всичко сами – с ум, квалификация и планиране.

Хороскопът за 2020 година препоръчва на жените Водолеи да бъдат рационални в покупките и искрени в действията си. Това са две неща, които можете да направите, за да станете по-силни и да получите това, което искате. Не бързайте с изводите, слушайте другите и променете имиджа си. Защото, за съжаление, той е безнадеждно остарял, а с такива древни принципи, прическа и гардероб, вие можете да живеете само в покрайнините на някое село. И така, напред към салоните за красота и голямото пазаруване! Не се безпокойте за финансовото положение, вие работите като пчелички. Това означава, че парите ще ви стигнат за всичко, дори и за пътуване зад граница в средата на лятото.

Финансов и кариерен хороскоп

В годината на Плъха, на Водолеите ще им се наложи много и методично да работят, за да укрепят финансовото си положение. Покупките на лизинг, както и неголемите кредити ще ви помогнат да стабилизирате ситуацията, но не трябва да се отпускате. Ако някой от приятелите или колегите ви предложи съвместен бизнес или проект, съгласете се. Не се ядосвайте, ако не се получи веднага, затова пък лятото или есента ще успеете да спестите определена сума пари.

Хороскопът за 2020 година обещава на Водолеите допълните доходи и бонуси за предишен труд. Повярвайте, няма да се окажете с празни джобове. Дори и дребните доходи ще ви носят радост, а и ще се увеличат към края на пролетта.
Водолеите трябва да се придържат само към целите си и да се откажат от всичко безперспективно. Помнете, че парите отиват при тези, които ги обичат. Разбира се, не до степен, че да кътате всяко левче и да спестявате от грижите за близките си.

2020 година е подходяща за сключване на международни договори, командировки и постигане на цели. Ще получите такава награда, че можете да се отпуснете и цялото лято да не мислите за нищо. Но, за да се случи това, трябва да израснете професионално, а също и да не се отдалечавате от работните си задължения нито за минута.

Звездите предсказват незначителни проблеми с получаването на пари. Това може да се случи в началото на есента или зимата, когато ще решите да си почивате на лаврите. Това е безразсъдно, сами се подканяйте за работа, за да не загубите всичко, което сте спестили. Стойте далече от инвестициите и рисковете! А, ако имате нужда от подкрепа, тогава се обърнете към най-близките си. Те не само ще ви подкрепят финансово, но и ще ви научат да пестите.

Хороскопът за 2020 година прогнозира за Водолеите благоприятен период в работата. Възможно е да се издигнете в длъжност, макар и не задълго. Началникът ще реши, че вие още не сте дорасли професионално. За вас ще бъде по-спокойно, ако се съгласите с него. В годината на Плъха, за вас е важно да учите, да посещавате семинари и курсове за повишаване на квалификацията. Опитът, разбира се, е добро нещо, но той може да не е подходящ за вашите нови и креативни проекти. Дръжте емоциите под контрол, за да не създавате конфликтни ситуации и да не се окажете без работа.

Бизнесмените, ако намерят надеждни партньори и влиятелни покровители, ще бъдат на гребена на вълната през 2020 година. Водолеите и сами са способни да постигнат много, но през пролетта „деловият им имунитет“ ще се снижи. Причини за това могат да станат лична драма, битови затруднения или състоянието на здравето. Ако имате възможност си намерете допълнителна работа в интернет или сменете специалността си, хванете се за тази възможност, която ви подава Съдбата.

Астрологичната прогноза за Водолеи предсказва нещо грандиозно и перспективно, но за това е необходимо да се отправите в дълга командировка. И внимателно попълвайте всички бланки, документи и отчети, за да не губите време за оправяне на грешките. А и оптимизмът ви ще бъде по-голям, особено по време на преговори, съвещания и запознанства с нови хора. Не е възможна кариера без конкуренти, помнете това. Значи, в годината на Плъха се постарайте да отбележите тези, които ви пречат да постигнете целите си.

Здравен хороскоп 

Хороскопът за 2020 година препоръчва на Водолеите да анализират отношението си към собственото си здраве. Помнете, че никой, освен вас самите, не може да ви помогне, ако организмът ви предаде. Работете спокойно и с почивки, иначе ще си докарате много проблеми. Пълноценна почивка, изпълнена с културни мероприятия, ще ви позволи да погледнете позитивно на света и на възникващите обстоятелства.

Спортът и закаляването трябва да бъдат вписани в собствения ви график с червен маркер. Не трябва да се глезите с това, което вреди на стомаха, сърцето и черния дроб. Особено уязвима ще бъде пикочо-половата система. По-често измервайте кръвното си налягане, пийте успокоителни и не бъдете тъжни, ако в живота ви се появят „тъмни“ периоди. Не пречи, понякога, Водолеите да се „изключват“ от бизнеса, за да станат по-уверени и по-уравновесени. А, ако се появят излишни килограми, купете си тренажор. Внимавайте с какво се храните, не вечеряйте преди лягане и дозирайте приема на мазнини, белтъчини и въглехидрати.

Хороскопът не съветва Водолеите да променят обичайния си начин на живот. Откажете се от каквито и да било революции, особено, ако и сега се придържате към здравословното хранене, а сутрин правите гимнастика. Но, за да укрепите имунната си система е нужно да се закалявате с водни процедури. Външният ви вид може да ви придаде светлина и стил, за да не изглеждате възрастни и мърморещи, особено на фона на младите колеги.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова

Facebook Twitter Google+

0 Коментара