Хороскопът за 2020 година обещава на Телците доста изгодни и, по-важно, интересни за реализиране проекти. Ще успеете да дадете всичко от себе си, както и да покажете забележителните си таланти, в цялата им гама.

На някои, обратно, предстои им да се абстрахират от деловата сфера, за да решат личните си въпроси. Романтика, влюбеност и промени ще погълнат цялото време на Телците в годината на Плъха. Важно е наблюдавате състоянието на здравето, да контролирате кръвното налягане и да не преяждате.

В началото на 2020 година е възможно да смените местоработата или жителството си. При това така успешно, че след това няма да си спомняте къде сте работили много години или къде сте живели. С парите „общувайте“ внимателно, защото могат така стремително да си „отидат“, както и са попаднали в портфейла ви. За постигане на хармонични отношения със съпруга/та трябва по-често да прекарвате времето си заедно и открито да разговаряте за своите проблеми.

Хороскопът съветва Телците през лятото да попътуват, може да не е на Карибите, а просто на село, при роднини.

Важно е наоколо да има природа,

мляко, животни и чист въздух. Вие сте много усърдни работници, затова трябва да се разсеете от работата и пълноценно да си починете. И, разбира се, да укрепите имунитета до края на годината на Плъха. Спрете да се самоизяждате, треперейки над всяко левче. Вие изкарвате пари, за да ги харчите и това да ви носи удоволствие.

В края на 2020 година, в никакъв случай, не трябва да се отпускате. На Телците ще им се наложи да решават редица глобални задачи, а също и да се заемат с нови дела, да сменят приоритетите си. Постарайте се да намирате хубавото дори в дребните неща, радвайте се на слънчевите лъчи в мрачните дни.

Годишни хороскопи за 2020

Какво очаква Телците през всеки месец от годината

Януари ще бъде месец на промени и придвижвания за Телците. През февруари може да регистрирате фирма и да започнете собствен бизнес. Смяната на местожителството е най-добре да планирате през март 2020.

Април е проблемен и неустойчив в емоционален план, месец. През май не трябва да тъпчете на едно място, а смело да се движите нагоре по кариерната стълбица.

През юни, Телците, трябва с всички средства да избягват споровете. Те могат да възникват заради пари. През юли не се надявайте на помощ, правете всичко сами. Затова пък, август 2020 ще ви даде топлината и уюта на родното огнище.

Материални затруднения се очакват през септември, но през октомври можете да разчитате на подкрепа от страна на роднини. Ноември ще бъде нееднозначен месец за Телците, когато ще бъде нужно спешно да решават проблеми. През декември, най-накрая, ще въздъхнете спокойно, ще общувате с приятели и ще се развличате.

Хороскоп за любовта и семейството 

Хороскопът не препоръчва да пилеете силите и времето си за хора, които не заслужават. Нима не забелязвате, че нагло използват вас и вашите финанси?! Докато не „включите разума“, няма да се случат чудеса. А и Телците няма да срещнат любим човек, ако бъдат безкрайно доверчиви и лекомислени. Заемете се със самообразование, за да се чувствате по-уверени, отхвърлете всичко излишно. Между другото, не е изключен служебен роман с колега или с шефа.

Годината на Плъха е подходяща за сключване на брак, но самотните Телци това не ги заплашва. Особено, ако те категорично са против брака, халката, печата … Вие се хвърляте с главата надолу в романтиката, пътуванията, леките флиртове, но така и не стигате до сериозните отношения. На много им предстои често да навестяват роднините, да решават финансовите им въпроси.

Телците ще имат много трудни моменти в любовта, но ще ги преодолеят, ако си осигурят подкрепата на близките. Необходимо е и сами да покажат своите най-добри качества. Не е изключено към вас да се върне или да ви позвъни бивш любим/а. Помислете добре, необходима ли ви е такава комуникация?

Хороскопът за любовта и семейството за 2020 година предсказва на семейните Телци всички „прелести“ на съвместния живот. Усещате, че никога до сега не сте се карали и не сте ругали така, както сега. Обидно е, че взаимното разбирателство е отлетяло, а страстта е угаснала. Дошло е време да се разделите, за да не счупите всички съдове у дома, да не травмирате децата, ако все още са при вас.

Стопанинът на 2020 година, Плъхът, съветва да бъдете много внимателни в отношението си към всички, които са до вас. Не блъскайте, не „лепете етикети“ и не нападайте тези, които са по-опитни и мъдри. Битовите проблеми решавайте заедно с роднините, особено, строежът на вила, ремонт или преместване. Рутината никой не харесва, но откровено дразни Телците. Търсете изход от всички ситуации и не забравяйте да поощрявате малките членове на семейството, за да може в бъдеще да видите в тях истински помощници и надеждни приятели.

Хороскоп за жените Телци

Хороскопът съветва жените Телци да бъдат много внимателни, за да не пропуснат щастието в личния си живот и да постигнат успехи в службата. Никой, освен вас, не може да изпълни така добре задачите, дори, ако е нужно да се обърнете за помощ към близките си. Стремете се към хармония в душата и в обкръжаващия ви свят, за да почувствате творческо вдъхновение и да постигнете равновесие.

В годината на Плъха, Телците ще имат малко поводи за разстройства, макар че са възможни дребни проблеми със здравето. Трябва да се обърнете към лекар, а не да слушате съветите на съседките. Не си и помисляйте да експериментирате с тези методи на лечение, които ще намерите в интернет. През отпуската си направете пълни изследвания, почивайте повече и недейте да се ядосвате за дреболии.

Астрологичната прогноза за 2020 година предсказва на жените Телци много романтика и авантюризъм, но спазвайте мярката във всичко. Особено, ако искате да прегърнете необятното и да се държите лекомислено. Старайте се да се придържате към работния си график, за да не изпуснете най-важното. Ако оправите отношенията с партньорите, ще имате възможност да отделите добра сума за отпуската. Изгодни сделки ще ви помогнат да укрепите финансовото си положение до края на годината на Плъха. Само бъдете пестеливи и сдържани когато пазарувате.

Хороскоп за мъжете Телци

Хороскопът за 2020 година предсказва на мъжете Телци много чар, прекрасно физическо здраве и ярки впечатления в любовта. Това наистина е вашия период, затова го използвайте по предназначение. Разходвайте енергията си разумно, за да не се окажете без сили и възможности. През пролетта, самотните Телци ще срещнат истинската любов, остава единствено да скрият това чувство от любопитните очи и от собствените си предразсъдъци.

В годината на Плъха са възможни големи покупки за дома, пътешествия по целия свят, а също и сключване на брак. Разбира се, не са изключени препятствия на пътя, но не огромни, както по-рано. Ще получите добър заряд от стар приятел, който ще ви предложи да реализирате интересен проект. Внимавайте за самочувствието си, запазвайте спокойствие и преследвайте всичко, веднага.

Хороскопът съветва мъжете Телци да се заемат с битови дела, ремонт или строителство на вила. Смело променяйте направлението, не се страхувайте от промените и с чисто сърце приемайте всичко, което съдбата ви дарява. И един ценен съвет към семейните хора: не ревнувайте съпругата и не й се карайте без причини. Най-добре си спомнете и използвайте романтичните изненади, съвместните разходки и културните мероприятия.

Финансов и кариерен хороскоп 

Хороскопът за 2020 година съветва Телците да спестят голяма сума, която ще им даде увереност в утрешния ден. Това не означава, че целият период ще прекарате в нужди и лишения, но и не трябва да пилеете финансите. В работата ще ви поощряват както и по-рано, без огромни премии и бонуси. Но ще се появи възможност да си намерите допълнителна работа, а също и ще започнете собствен бизнес. Шестото чувство ще ви подскаже в какво направление да се движите.

Плъхът умее да брои парите, но не можем да го наречем пестелив. За съжаление не е лека задачата да научите Телците на практичност. Ще им се наложи сами да решават материалните си проблеми, за да не се окажат в трудно положение. Важно е енергията да бъде разходвана рационално, тогава и средства ще постъпят навреме, и в нужното количество.

Предстои ви да планирате всеки свой ден, за да не „излизате“ от бюджета и да не си разваляте настроението. Още повече, че лятото ще искате да пътувате до морето, а новогодишните празници да празнувате в чужбина. Можете да разчитате на подкрепата на роднините, но все пак трябва да знаете мярката.

Хороскопът за 2020 година препоръчва на Телците да избягват хазартните игри и машинациите. Тук ви очакват големи опасности и подводни рифове, така че няма да успеете да се огледате и ще останете без дрехи и без работа. Не е изключено, на някого да му се падне прилична печалба, но това са единични случаи. Като цяло, ще ви се наложи да работите и денем, и нощем, за да сложите в ред финансовото си положение. Ако сте си близки с началника, може да се надявате на нова и висока длъжност.

Годината на Плъха ще премине чудесно за бизнесмените, ако не се страхуват от конкурентите и комуникират с тях на злободневни теми. Всичко, което сте планирали, ще се въплъти в реалността, затова не се страхувайте и бъдете инициативни. Внимавайте за крадци и мошеници! Нали знаете, че те винаги са нащрек?

Хороскопът за 2020 година препоръчва на Телците да спазват реда в делата. Сегашните въпроси не оставяйте за утре, решавайте ги сега, непременно. Колкото са по-активни и упорити бъдете в годината на Плъха, толкова по-щедро ще ви възнагради с пари и нови проекти. Не търсете само финансова изгода в работата, стремете се да се реализирате творчески.

Годината ще бъде отлична за Телците, които се занимават с бизнес, а не плетат интриги и „паяжини“. Конкурентите могат да се окажат по-силни и по-проницателни, отколкото ви се струва. Чудесно ще ви се получават далечните командировки, след които можете да започнете абсолютно нов живот. Професионалното ви ниво е високо, но не трябва да забравяте да повишавате квалификацията си.

Астрологичната прогноза за 2020 година съветва внимателно да подписвате документи, за да не се наложи по-късно да преправяте всичко и то спешно. Инициативността ще помогне на тези, които още през пролетта са се „измъкнали“ напред и не са изпускали възможностите в комерсиалната сфера. Парите ще бъдат достатъчно, но ще се наложи да похарчите голяма част от тях за нуждите на семейството. Не мързелувайте, не се измъчвайте от съмнения, а се захващайте за всичко, което ви предлагат влиятелни приятели или бизнес партньори.

Здравен хороскоп

Хороскопът за 2020 година предупреждава Телците, че ако продължават в този дух – да се хранят без мярка, да спят до обяд и да бъдат пасивни, може да се превърнат в мечки. Ще се простят със здравето и ще работят само за лекарствата. Ако имате възможност влезте в клиника и се заемете с изчистване на организма. Между другото, съдовете и сърцето трябва да бъдат в центъра на вниманието ви. Помнете, че грижата за себе си е най-ценното и първостепенното.

Плъхът съветва Телците да прекарват повече време на въздух, за да не намалят имунитета и да укрепят общото си самочувствие. Ще бъде полезно да се заемете с активни видове спорт, да тичате, да плувате и да се срещате с оптимистични хора. Най-добрият начин да избегнете депресията е сами да се настроите на позитивна вълна!

През 2020 година ще се наложи да си направите изследвания и да си намерите хоби, по душа. Например: йога или нещо подобно. Не забравяйте да се печете на слънце, да се къпете във водоеми и да карате колело. Движението ще ви помогне да избегнете сериозните заболявания и да постигнете душевно равновесие. А, за да не ви боли стомаха, не трябва да „хвърляте“ в него, като в кофа, всичко поред. Хранете се с определен режим и продукти, които съдържат целия комплекс витамини.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова

Facebook Twitter Google+

0 Коментара