Мечтателните и загадъчни Риби, през 2020 година, както и по-рано, ще бъдат в своята стихия. Това означава, че вие няма да се отклоните нито на крачка от илюзорната визия за света, както и от търсенето на идеал. Но напразно, тъй като ситуациите в живота ще възникнат най-непредсказуемо и ще бъде необходимо да подхождате към тяхното решаване реалистично и бързо. Например, във финансовата сфера ще се случи някакъв невидим обрат. Неговите последствия ще ви накарат да се отнасяте различно към заработените пари, да бъдете пестеливи и практични в покупките.

Хороскопът за 2020 година предсказва много възможности на Рибите, които отдавна искат да постигнат хармония в личния живот. Не изпускайте момента, вслушвайте се във всяка информация и в съветите на мъдрите си приятели. По отношение на здравето, годината на Плъха ще бъде доста тревожна и трудна. Ще ви се налага често да ходите в поликлиниката, да си правите изследвания и накрая да изберете здравословния начин на живот. Стига сте мъчили организма си с безполезна храна, пасивност и нервно напрежение. Особено през пролетта и есента, Рибите трябва да контролират своето настроение, което няма да се отличава със стабилност.

През 2020 година много Риби ще се отправят на приятно пътешествие по вода. Само добре се подгответе за пътуването, внимавайте да не забравите билетите. В края на лятото ще успеете да продадете изгодно жилището си, а също и направите вноска за нов дом. Без суетене трябва да се погрижите за тези дела, които стоят на първо място в списъка ви. Ако отдавна сте искали да напуснете и да си намерите нова работа, то в годината на Плъха всичко ще се осъществи по-добре, отколкото сте си мислили. Ярък пример за подражание ще ви бъде близък приятел, който е постигнал всичко сам в живота, без помощта на наследство.

Хороскопът за 2020 година препоръчва на Рибите сериозно да помислят за материалната ситуация, която ще се усложни. Не търсете тези, които ще ви подхвърлят някаква сума и ще ви заобиколят с внимание. Вие сами сте създатели на своята съдба, при това опитни, дори в детайлите. Творчески подем се очаква през есенния период, ако се концентрирате върху нови проекти. Сътрудничеството със задгранични партньори, в годината на Плъха, ще се окаже за Рибите като „манна небесна“, но не трябва да се уповават прекалено на съдбата.

Годишни хороскопи за 2020

Какво очаква Рибите през всеки месец на 2020 година

Чудесен и благоприятен ще се окаже за Рибите мразовития януари. Февруари също ще ви радва със срещи, перспективи и нови проекти. През март 2020, вие ще блеснете с талант, творчески идеи и ще привличате към себе си дейни личности. През Април ще се нуждаете от строг контрол, както на поведението, така на и емоциите. През май трябва правилно да планирате делата, за да ви остане време за дома и семейството.

Конфузна ситуация очаква Рибите през юни. Тази неприятна тенденция ще се запази и през юли, когато конфликтите ще бъдат изобилни. През август ще затънете в нови проблеми, решавайте ги внимателно. Не оставяйте нищо „за утре“. Септември 2020 е труден месец за семейните двойки, които са забравили за компромисите. През октомври, Рибите могат леко да се отпуснат и да фантазират за бъдещето. Ноември също ще ви позволи да се разсеете от всичко, което ви е измъчвало през годината. Декември е идеален период за активизиране и проява на инициатива.

Хороскоп за любовта и семейството

Ако Рибите, в годината на Плъха, както и преди продължават да изобразяват щастливи и безгрижни личности, тогава те така и ще прекарат всичките дванадесет месеца в призрачно състояние. Ще изпуснете много чудесни и умни партньори, които всячески ще ви оказват знаци на внимание. Тези, които са затънали до ушите в негативни емоции, ще трябва да се избавят от комплексите си за непълноценност. Постарайте се през 2020 година да се отървете от всичко, което ви пречи да създадете хармоничен, личен живот. И не завиждайте на приятелите, които живеят семейно поне от десетина година.

Хороскопът за любовта и семейството за 2020 година съветва Рибите да гледат на всички посоки, за да не пропуснат своето щастие. Човека, с когото може да ви събере съдбата, е някъде близо до вас. А и на вас вече ви е омръзнала самотата, затова се настройте за искрени отношения. И не пилейте чувствата си за тези, с които „не гледате в една посока“.

В годината на Плъха може да завържете не само красив роман, но и да създадете здраво семейство. При желание, Рибите са способни на благородни постъпки. Добре е да имате стимул. Тогава през есента ще направите предложение за брак на избраника/цата си.

При семейните Риби , в годината на Плъха, много дела ще тръгнат с „главата надолу“, затова ще е добре да бъдете наблюдателни и внимателни. Не взимайте решения без мъдрите съвети на възрастните членове на семейството, бъдете сдържани в емоциите и действията си. Много, през 2020 година, ще бъдат истински заети с работа или личен бизнес, но не трябва да забравят за личния живот. Ако приложите към всичко романтика, нежни признания, подаръци и разходки под Луната, то ще получите прилична доза чувства и страсти.

Хороскопът за любовта и семейството за 2020 година препоръчва на влюбените Риби да обръщат по-малко внимание на слуховете, които се разпространяват зад гърба им. Някой им завижда от цялата си душа, затова говори всякакви глупости за избраника/цата ви. Вие сте разумни личности, вярвайте в себе си и слушайте сърцето си. Удачно ще ви се получат пътешествията в началото на лятото, ако ги организирате през април. За съжаление планирането не ви е силна страна, но го заимствайте от някой от близките си.

Знанията и опитът ще ви помогнат да запазите това, към което така усърдно сте се стремили. А, ако през 2020 година внезапно ви връхлетят битови проблеми, смело влагайте пари в ремонт, строеж или покупка на мебели.

Хороскоп за мъжете Риби

През 2020 година, мъжете Риби, особено силно ще се вълнуват от битовите и социалните въпроси, а не от личната сфера. Учудващо е, но вие сте изпълнени с решимост и енергия, за да създадете основа за бъдещи заслуги и кариерно израстване. Не си и помисляйте да се самоутвърждавате за сметка на приятели или колеги, това е изпълнено с лъжи и раздели.

В годината на Плъха върху вас ще се изсипят доста неуредици, свързани с финанси и кредити. Но, ако навреме решите проблемите, ще можете да „излезете сухи“ от трудната ситуация.

Хороскопът за 2020 година съветва мъжете Риби да бъдат търпеливи и издръжливи, ако става дума за запазване статуса в обществото. Някой ще реши да разклати репутацията ви, бъдете внимателни в думите и действията. Ако се появи възможност да започнете собствен бизнес, обърнете се към опитни търговци. В любовта не трябва да криете чувствата си от тази, към която отдавна ги изпитвате. Помнете, че огънят на любовта ще угасне изведнъж, а вие ще си останете сам със своите мисли.

Хороскоп за жените Риби

Хороскопът за 2020 година предсказва на жените Риби не съвсем приятни моменти в служебната и личната сфера. Отнесете се към някои от тях философски, не раздухвайте огъня, бъдете сдържани в емоциите. Понякога ще ви се налага да се срещате лице в лице със своите страхове, които идват още от детството. Колкото по-мъдри бъдете през годината на Плъха, толкова по-добро ще бъде вашето положение в обществото и колектива.

Уникални неща ще се случат в живота на семейните Риби. През 2020 година можете да преодолеете битовите и финансовите трудности, ако на време им обърнете внимание. Не се ласкайте от любовните страсти, не се дръжте несериозно и невежо по отношение на избраника. В професионалната сфера ще разчитате повече на себе си и на своите знания, а не на бизнес партньорите си. Мисленето ви е в кръвта, но не го реализирате в реалността. Плъхът ще възнагради по заслуги тези, които се заемат с творчески и мащабни проекти.

Финансов и кариерен хороскоп

Хороскопът за 2020 година съветва Рибите да се придържат към принципа „качество – цена“, за да не се окажат в плачевно финансово положение. Не се хвърляйте към всичко, което видите в магазина, научете си да си отказвате скъпите покупки. Още повече, че ситуацията с парите, в годината на Плъха, нерядко ще бъде трудна и непредсказуема. Важно е да не реагирате прекалено бурно на всички кризи и катаклизми. Вие притежавате природна мъдрост, която винаги ви помага да се измъквате от проблеми. Това е наистина ценно качество.

Пролетта на 2020 година, Рибите ще се потопят в такова изобилие от работа, че веднага ще планират пътуване, покупки и развлечения. Не бързайте да мечтаете за високата заплата, най-добре се настройте за активна дейност. Не са изключени моменти, когато конкурентите ще дойдат прекалено близо до вас. В тези случи ще се наложи да мобилизирате силите си за борба, а и за реализиране на целите. В края на лятото, стари приятели, с които отдавна сте отличен екип, ще ви предложат сътрудничество. Повярвайте, техните обещания за финансови успехи не са блъф. Вие сте способни да получите всичко.

Хороскопът за 2020 година обещава на Рибите значителни разходи, които могат да ви доведат до криза. Нека предположим, че те са попаднали неочаквано във вашия график, но не отричайте собствената си небрежност. Ще ви се наложи доста да похарчите за нуждите на семейството и за спешни пътувания, особено в края на есента. Ако намалите дебита на кредитите, ще спестите от правни съвети и други ненужни разходи.

Търсенето на нова месторабота може да се увенчае с успех за Рибите. За такива дейности е много подходящо началото на годината на Плъха, а не лятото или зимата. Срещнете се или позвънете на тези, които реално могат да ви подскажат какво е перспективно. Бъдещото ви финансово положение напълно ще зависи от вашето делово настроение.

Хороскопът за 2020 година предсказва на Рибите кариерни висоти, но не такива, че да се почувстват „герои на деня“. Амбициите и необмислените действия ще ви въвлекат в рискове и авантюри, затова планирайте всичко отрано. Истински успехи можете да получите само в моментите, когато сте подготвени за тях – морално и професионално. Търсете нови пътища за преодоляване на преградите, не се оглеждайте назад. Не преувеличавайте своите заслуги в сферата си на дейност, ако сте нови.

Годината на Плъха ще се окаже перспективна за Рибите, които отлично разбират от икономика, търговия и финансови отчети. Помнете, че безпокойството по време на работа може да ви вкара в път без изход. Не водете нечестна игра, иначе сами ще плащате за своите грешки. За изграждане на кариера особено благоприятни са пролетта и есента на 2020 година. В борбата с конкурентите се постарайте да използвате стари методи.

Здравен хороскоп

Хороскопът за 2020 година съветва Рибите внимателно да следят за външността и физическото си състояние. Понякога ще се чувствате като „стара развалина“, особено, ако забравите за почивката и хранителния режим. Не игнорирайте закуската, гимнастиката и хладния душ. Колкото по-добре закалите организма си, толкова по-бързо ще избягате от простудите и инфекциите. В края на деня непременно взимайте топла вана, пийте успокояващи чайове и валериан, ако нервите ви са разклатени.

В годината на Плъха са полезни козметичните грижи за кожата на лицето и тялото. Вечната младост е мечта, затова по-често използвайте всички ноу-хау средства за поддържане тонуса и свежестта на лицето. И е важно да не се простудявате пролетта и есента. В противен случай, можете да стигнете не само до сериозно заболяване, но и до усложнения. През лятото Рибите трябва непременно да използват слънцезащитни продукти.

Хороскопът за 2020 година препоръчва на Рибите по-често да бъдат сред природата, да излизат в планината или да ходят на риба. За да отслабнат и да стегнат фигурата си, ще се нуждаят от строга дисциплина, спорт и щадяща диета. Само не се довеждайте до състояние, когато грижата за самите вас ще се превърне в зависимост. Нека всичко бъде с мярка, тогава ефектът от процедурите ще се окажат действащи.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова

Facebook Twitter Google+

0 Коментара