Хороскопът за 2020 година обещава на Близнаците ярък кръговрат от събития, многобройни запознанства и делови срещи. Вие нито за минута няма да останете на едно място, ще ви се налага да пътувате, да комуникирате и да изграждате делови отношения. Но, най-важното е, при цялата тази „дандания“ е да не губите собственото си „Аз“, а също и да не се окажете замесени в авантюристични ситуации. Много връзки ще помогнат за развитието и постигането на целите ви, но някои от тях ще станат обременителни, както финансово, така и морално.

В годината на Плъха ще получите прилична доза информация, която е най-добре да използвате за ваше добро. Ще ви бъде от полза за работата, кариерата и финансовото положение. Самотните Близнаци ще забравят за това, че някога са се чувствали ненужни. Обратно, противоположния пол ще ви обгради с огромно внимание, от което ще ви се прииска на момента да създадете здрави отношения или семейство. Не бързайте с изводите, бъдете тактични. През 2020 година ще има много перспективи в различни направления, хващайте се за тях с двете си ръце.

Хороскопът за 2020 година препоръчва на Близнаците да си вземат отпуска лятото и да отидат на море.

Всичко, водещо към пълноценен отдих и оздравяване, ще се окаже полезно. Не трябва да се напрягате прекалено, дори и работата ви е много. Постарайте се всичко да планирате, да създадете приятни условия и да се откажете от дребните задачи. В годината на Плъха смело можете да промените имиджа си, по-често да посещавате козметик и стилист. Външния вид ще ви даде самоувереност и позитивно настроение.

През есента, стар приятел ще ви предложи интересна и доходна дейност. Това може да бъде както бизнес проект, така и творческа дейност. Не се отказвайте от нищо, защото това е основа за вашето бъдеще, при това много важна в материално отношение. Общувайте повече с роднините, звънете им, помагайте им да решават битовите си проблеми.

Годишни хороскопи за 2020

Какво очаква Близнаците през месеците 

Много недовършена работа и спешни въпроси ще очакват Близнаците през януари. През февруари зорът ще продължи, но с по-малко жарки. Март е месец на успешни преговори и подписване на договори. През април 2020 е възможно да отидете на нова месторабота или да промените нещо в личния си живот. Месец май е най-добре да посветите на семейството, дома и битовите въпроси. През юни на Близнаците им предстои да работят, като пчелички. Не са изключени грешки и пропуски през юли, затова пък, август ще ви възнагради по заслуги. Ярки събития очакват семейните през септември 2020. През октомври ви предстои борба с конкурентите. През ноември не е изключено кариерно израстване, но бъдете внимателни с документите. Декември ще донесе положителни резултати от делата, по които Близнаците са работили усърдно през цялата година.

Хороскоп за любовта и семейството

Астрологичната прогноза за 2020 година обещава чудесен, романтичен период, но много ситуации в личната сфера ще зависят от вашата инициатива. Не се задълбочавайте в хората, доверявайте се и бъдете по-чувствителни, за да внесете комфорт и спокойствие в душата си. Конфликти са възможни само на тази основа, която вие сами си измислите. Тези, които вече имат избраник/ца, трябва да бъдат чувствени и нежни. Заради преследването на парите, вие съвсем сте забравили за изненадите, подаръците и знаците на внимание.

В годината на Плъха, семейните Близнаци често ще изпадат в изблици от ревност, а това ще бъде ужасно. Защото нямате особен повод, но вие се вбесявате и тормозите любимия човек със своите подозрения. Ако искате да запазите брака си, прекратете това на мига. А в краен случай се обърнете за помощ към психолог. Важно е да не позволявате на собственическите чувства да ви завладеят напълно.

Хороскопът за любовта и семейството за 2020 година предсказва на Близнаците незабравима среща. Но, ако вие се държите арогантно и прекалено горделиво, тогава нищо добро няма да излезе от това познанство. При много отношенията с партньора/ката ще се развиват прекалено бурно, което може да доведе до най-непредсказуемите моменти. Или да останете заедно, или да се разделите завинаги, трето няма.

2020 година ще се окаже трудна в битов и финансов смисъл за семейните Близнаци. Ще ви се наложи постоянно да заемате пари, да ремонтирате нещо и благоустроявате жилището. За всичко това ще ви бъдат необходими пари, затова няма да минете без кредит. Плъхът ще ви помогне с какво може, но трябва да се надявате на себе си и на собствените си сили. Само не мислете, че сте железни роботи и не ви е нужно да почивате. Ако се появи възможност да си починете, не се отказвайте от такова удоволствие.

Грандиозни събития очакват Близнаците в края на годината, когато личният живот ще се преобърне кардинално, в положителна посока. Вие няма да успеете да се огледате, а ще се окажете женени/омъжени, а също и ще отидете да живеете в нов дом.

Хороскоп за мъжете Близнаци

Астрологичната прогноза за 2020 година не гарантира стабилност и вечна любов на мъжете Близнаци, но Плъхът няма да ви остави без внимание. Той непрекъснато ще ви защитава и подкрепя във всички начинания. Важно е да не снижавате темпото и да се заемате с всичко ново, без съмнения. Успех ви очаква в бизнеса, творчеството и политическите дейности. В началото на пролетта ще се появят мащабни предложения, командировки и срещи с важни персони.

Работоспособността при мъжете Близнаци ще бъде отлична. Но все пак трябва да си почивате, иначе ще разклатите здравето. И по-често общувайте с близките, те тъгуват и очакват вашето внимание. Не е изключено временното оттегляне от делата да ви донесе полза. Ще можете да се чуете и да се срещнете с хора, които винаги са ви подкрепяли със съвети. Доходите няма да бъдат огромни, но и без пари няма да останете. Особено, ако на време се съобразявате на къде се движите и кого.

Хороскоп за жените Близнаци

В годината на Плъха, жените Близнаци ще радват и себе си, и околните. И работата не е само във външното очарование, но и в умелия подход към сериозните дела. В работата, началникът ще ви оцени, ще ви даде премия и дори ще ви предложи да станете заместник. Не забравяйте, че сте талантливи и опитни личности. Това е видно с невъоръжено око, не се крийте от хората и показвайте способностите си. Намерете си хоби, посещавайте семинари и курсове, за да използвате енергията си в нужното направление.

Хороскопът за 2020 година обещава на жените Близнаци романтична среща, след която всички предишни отношения ще избледнеят. Само бъдете внимателни към партньора, не го идеализирайте и не си позволявайте да „управлявате“. Ако разберете, че говорите на един език, то това ще бъде чудесно за по-нататъшните ви отношения. Не са изключени проблеми със здравето, затова своевременно се обръщайте към лекар.

В годината на Плъха, на жените Близнаци ще им се наложи рязко да променят поведението си, особено, ако това го изисква професионалната сфера. Това ще бъде своеобразен дрес-код, който ще позволи на бизнес дамите да се изкачат нагоре по стълбицата, както кариерната, така и в личния живот. Действайте не под влиянието на емоциите си, а хладнокръвно.

Финансов и кариерен хороскоп

Хороскопът за 2020 година съветва Близнаците да бъдат внимателни, за да не разпилеят всички спестени пари. Голяма грешка ще бъде да купувате всичко, което видите в магазините. Така ще се разорите. Допълнителни доходи очаква тези, които се занимават с личен бизнес, дизайн и продажба на недвижими имоти. Ще имате възможност не само да получите доходи, но и да вложите част от парите в изгодни проекти.

В началото на годината на Плъха ще се наложи да пестявате! Само по този начин ще успеете да запазите бюджета си стабилен. Откажете се от пътешествията, или по-точно, пренесете ги за края на лятото. Скъпите вещи не са за вас, ограничете се до най-необходимите стоки. Безценна финансова помощ, Близнаците ще получат от далечен роднина, но това ще се случи през есента. Вие може да вземете кредит, за да върнете всички свои дългове и да сложите ред във финансите.

Хороскопът за 2020 година предсказва на Близнаците нова длъжност, ако работят в производството и то от доста време. Началникът ще ви забележи и ще ви възнагради по заслуги, и лично ще ви постави на ниво, за което дори не сте си мечтали. Много ги очаква голяма премия за свършена по-рано работа. Финансите ще се окажат много полезни, ако планирате лечение, операция или преместване.

В годината на Плъха, на някои Близнаци ще им бъде трудно да оправят отношенията с колегите. Наоколо има много завистници, които само чакат да ви уволнят. Но търпението и мъдрият подход ще ви помогнат да неутрализирате неприятната ситуация. Помнете, че много само чакат кога ще се предадете и ще избягате.

През 2020 година, Близнаците биха могли да получат добра сума от лотария. Съдбата ще обърне лицето си към вас, което е чудесно! Но, ако усещате, че е риска не си заслужава, вслушайте се в интуицията си. Тя ви е отличен съветник.
Хороскопът за 2020 година не обещава на Близнаците високо кариерно израстване, но ще има загадки за подобряване и постигане на целите. Просто ги внедрете в потока от дела, с които така ревностно сте се заели още от миналата година. Важно е да се държите реалистично, да гледате на някои неща с чувство на хумор и дори с доза сарказъм.

Възможни са грешки с документите, затова не позволявайте на никого да се разпорежда с вашите пари и да подписва книжата от ваше име. В годината на Плъха трябва да бъдете бдителни и разумни, когато се отнася до работа и финанси. Възможни са далечни и чести командировки, но това ще бъде в края на пролетта или есента. По-често се вслушвайте в тези, които са по-опитни и по-умни, за да не се разочаровате от собствените си действия и решения.

Близнаците трябва в пълна степен да покажат своите способности, а също да си осигурят подкрепата на влиятелни лица. Но това не означава, че трябва да взимате пари и да увисвате на шията на някого. Предстои ви трудна работа, както над себе си, така и над новите проекти. Трябва да се вслушвате в мнението на колегите и ръководството. Особено, ако са ви поръчали нещо наистина значимо. Кариерата ще „излети“ нагоре за тези, които внимателно премислят своите стъпки. Ако внесете корекции не само в работата, но и убедите конкурентите в правилността на своите действия, то успехът ви е гарантиран.

Здравен хороскоп

В годината на Плъха, Близнаците ще имат доста проблеми със здравето, но всички ще възникнат заради небрежното отношение и ненавременното отиване на лекар. Помнете, ако не обърнете внимание дори и на най-дребния проблем, лечението ще продължи дълго време. На първо място трябва да имате режим на хранене и спорт. Особено, ако ви боли гърбът, ставите или стомаха. По-добре е да изключите активния спорт, но не забравяйте за плуването и гимнастика. Физическите натоварвания могат да доведат до травми и напрежение, затова бъдете много внимателни, занимавайки се във фитнеса.

Хороскопът за 2020 година съветва Близнаците да отидат на курорт през пролетта, а също и да си направят пълни медицински изследвания. Заболяванията, които специалистите ще открият, няма да бъдат сериозни, но ще бъде голяма грешка да ги оставите без грижи. Желателно е да използвате народните методи за укрепване на имунитета и гръбнака. Не се простудявайте, откажете се от пушенето и алкохолните напитки.

Психическото здраве ще се нуждае от особено внимание през 2020 година. Ако възникнат стресови ситуации, погледнете по-оптимистично на тях. Витамини, билков чай и успокоителните средства ще ви помогнат да приведете в норма общото си състояние. За да не сложите излишни килограми, трябва да внимавате с какво се храните, а също да добавите в менюто си нискокалорични продукти.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова

Facebook Twitter Google+

0 Коментара