Хороскопът за 2019 година обещава на Водолеите прекрасни отношения с близките, но при условие, че станат по-гъвкави и лоялни. Не се опитвайте да подчините целия свят, дори и да имате глобални планове и ярки перспективи.

Финансовото положение в годината на Свинята, ще зависи изцяло от трудолюбието и практичността на Водолеите. Пестеливостта ще им помогне да съберат нужната сума.

Любовни хороскопи за 2019

На Водолеите няма да им бъде лесно в годината на Свинята, защото трябва решат всички стари проблеми, а и да се справят с новите възникващи. Възможни са неприятности в сферата на любовта, работата и финансите. Хороскопът за 2019 година съветва Водолеите да станат по-меки и отстъпчиви, за да не разрушат отношенията с приятелите и роднините. Ако скриете своите егоизъм и честолюбие по-дълбоко, то животът ви ще стане доста по-добър.

Проявете внимание към тези, които се отнасят към вас с уважение.

През лятото на Водолеите им предстои да се занимават с оправяне на финансовото положение. Ако се обърнете към приятелите си или към надеждни партньори, то бързо ще излезете от кризата. В годината на Свинята можете да намерите още една работа, за да не чувствате липса на финанси.

Хороскопът за 2019 година предсказва на семейните Водолеи грижи по дома. Половината от проблемите ще бъдат свързани с децата и ще се наложи, основателно, да се заемете с тяхното възпитание. Изключете ревността към съпруга/та, за да не навредите на добрите отношения и да не разклатите устоите на брака.

В годината на Жълтата Земна Свиня ви предстои да решавате битовите проблеми на близки роднини. Важно е да не поемате повече задължения, отколкото можете да решите, защото това ще разклати психиката и здравето ви.

Водолеите откровено се страхуват от проблеми и неуспехи, затова в годината на Кучето са ги заобикаляли от далече. Нищо учудващо, защото упоритостта и смелостта в тях са повече от достатъчни. Понякога се налага сами да си осигуряват затруднения, за да станат още по-силни духом и да възпитат чувството си за дълг. Хороскопът за 2019 година съветва Водолеите да посрещнат уверено и с усмивка новата стопанка – Жълтата Свиня (Глиган). Тя ще седне на трона си на 5 февруари, затова се постарайте да се сприятелите с нея.

Разбира се, първоначално Водолеите ще изпаднат в паника – как да се държат и кое да бъде приоритетно? Желателно е да бъдете реалисти, за да може илюзиите да не пречат на плодотворната ви работа и да успеете да срещнете истинската любов.

Водолеите не са лишени от сантименталност, а Свинята (Глиганът) няма да предизвиква у тях негативни емоции и подозрения. Обратно, тя ще прояви доброта, мекота и ще ги защитава от несгоди през всичките 12 месеца.

Хороскопът за 2019 година предсказва на Водолеите сътрудничество със западни партньори, делови срещи, командировки и изгодни договори. Вие ще успеете да започнете собствен бизнес, а също и да осъществите някои оригинални проекти. През пролетта Водолеите ще изобилстват от планове и идеи, ще пресмятат капитала си и ще посещават масови мероприятия.

За съжаление, през май на Водолеите ще им се наложи да се разправят с конкуренти и истински да се борят за място под слънцето. Между другото местенцето никак не е лошо – директор на голяма компания. Парите ще бъдат много, мечтите ще се сбъдват, а ухажорите ще се тълпят през вратата. Водолеите често ще бъдат канени на срещи.

Хороскопът за 2019 година обещава сватба или венчавка на Водолеите, които имат устойчиви отношения с половинката си. А и деца ще се появят! Непременно решете въпроса с разширяване на жилището, иначе ще се наложи дълго да живеете с родителите си или с родителите на съпруга/та. Ако не можете да оставите работата си, намерете си грижлива гледачка за детето. Между другото, Свинята (Глиганът) вече е готова да поеме тази приятна мисия.

За да запазят отношенията си с половинката все така искрени и дълготрайни, Водолеите трябва по-често да се доверяват на интуицията си. Постарайте се да бъдете лоялни към всичко, което казва близкият ви човек, а също и поемете отговорността за воденето на домакинството. Хороскопът за 2019 година предсказва на Водолеите появя на съперник/ца в средата на есента. Вие ще можете да решите всички проблеми, ако проведете откровен разговор със своя/та спътник/ца.

Водолеите трябва да посветят декември на почивка и да се отправят на пътешествие. Ако не искате да пътувате сами по света, то поканете приятел или роднина за компания. Очакват се много нови познати и бизнес партньори, но Водолеите трябва да бъдат внимателни, за да не попадат в неприятни ситуации.

Хороскопът за 2019 година препоръчва на Водолеите да помислят за покупката на дом в града или вила. Вероятно вие сами ще решите да влезете в ролята на строител или дизайнер. Свинята (Глиганът) ще ви помогне да начертаете проекта, да купите строителните материали и дори ще ви помогне да отделите прилична сума за ремонт. Благодарете й за щастливия и безоблачен живот.

Любовен хороскоп  

Хороскопът за 2019 година съветва Водолеите да вземат инициативата в свои ръце, ако искат да устроят личния си живот. Не трябва да се надяват на съдбата, а още повече да очакват първата крачка от страна на човека, когото харесват.

Няма да бъде възможно просто така да се мине покрай очарователните Водолеи, затова те няма да чувстват недостиг на ухажори. На особено досадните ухажори ще им се наложи да бъдат максимално деликатни. Те, все пак, не са виновни, че вие сте така нерешителни и свободолюбиви. Хороскопът за 2019 година препоръчва на Водолеите да демонстрират своите най-добри качества, за да покорят сърцето на симпатична особа.

Любовта може да заведе Водолеите до съвета, за да сключат брак, но само, ако те са готови за такива официални отношения. Слушайте не само своето сърце, но и Свинята, която ще ви подскаже къде можете да срещнете своята половинка. А, ако Водолеите не могат да направят избор за един ухажор, то могат да флиртуват и да поживеят неангажирани. Повярвайте, щастието няма да си отиде от вас, ако е истинско.

Хороскопът за 2019 година предсказва на Водолеите разширяване на семейството. Но това ще се случи само в семействата, които отдавна мечтаят да си родят детенце. Естествено, че ще се добавят грижи, но те са много приятни, нали така? И така, ако не искате да кукувате вечер сами у дома си, то бъдете активни и споделете откровено своите чувства.

Хороскоп за 2019 година за жените Водолеи

Хороскопът за 2019 година предсказва успешен любовен период на жените Водолеи. Мъжете си губят разума по вас, затова очаквайте цяла гвардия ухажори. Нищо странно, защото вие сте изпълнени с очарование, грациозност и остроумие.

Жените Водолеи не ги заплашва самота в годината на Земната Свиня. Обратно, предстоят ви постоянни излизания, общувания и нови запознанства. Вие ще поразите околните не само с високия си интелект и находчивост, но и с неподражаемия си външен вид, който ще окаже силно влияние върху професионалното ви развитие и кариерния ръст.

Жените Водолеи винаги са заобиколени от приятели и приятелки. Те знаят цената на искрените отношения, а при общуването са естествени и без фалш. Хороскопът за 2019 година обещава на Водолеите плодотворен период по отношение на творчеството. Те ще издържат на конкуренцията, защото моментално ще се изолират от тези, които им пречат на израстването и укрепването на репутацията. Те леко и бързо се адаптират към всякакви ситуации и хора.

Финансов и делови ръст обещава хороскопът за 2019 година на жените Водолеи. Разбира се, че ще се наложи да преминат през изпитателен срок, но той няма да остави негативен оттенък на кариерата. Макар че, тези дами се държат излишно скромно и здравомислещо. Ако искате да постигнете желаните цели, то е необходимо да водите честна и упорита борба за лидерство.

Бурната фантазия, съобразителността и пунктуалността ще помогнат на жените Водолеи да преодолеят всички трудности, възникващи на пътя им към успеха. Те не са лишени от творчески способности, които им помагат да се внедрят в различни сфери на живота. Хороскопът за 2019 година обещава на Водолеите далечни пътувания, командировки и светски мероприятия. Има възможност да започнат приятелство с достойни хора, а също и да получат много радост от срещите и събитията.

С кого може човек да си поговори от душа? Естествено, с жена Водолей. И с хумора при тях всичко е наред, и с тактичността, и дори с критиката, излизаща, която е безобидна. Макар че, в някои случай те могат да излязат от темата на разговора, но това е само от полза, защото им помага да избегнат конфликтите.

Благоприятни периоди за жените Водолеи за 2019 година

Хороскопът за 2019 година съветва жените Водолеи, през януари и февруари, да реализират замисленото. Това е най-удачният период за всичко, което искат да постигнат. В работата ви очакват успех и доходи, ако доведете старите проекти до логичното им завършване. Не се страхувайте да се захващате с всичко, което е изгодно и перспективно.

Неблагоприятни периоди за жените Водолеи през 2019 година

В края на юли, на Водолеите ще им бъде трудно да постигнат това, към което са се насочили. Енергията е снижена, силите са малко, а настроението е на нула. Но без паника! Хороскопът за 2019 година препоръчва на жените Водолеи да бъдат максимално справедливи, упорити и да се възстановят духовно. Тогава шансовете за благополучен изход за всяко нещо значително нарастват.

Хороскоп за мъжете Водолеи за 2019 година

Хороскопът за 2019 година предсказва на мъжете Водолеи страхотно време, когато ще пуснат в ход цялото си природно очарование и без загуба ще преодолеят всички прегради. Вие дори и на 50 години изглеждате по момчешки – безгрижни, лесни на подем и общителни. На Водолеите им е трудно да се съобразяват със социалните правила, но ще им се наложи. В семейството всичко ще бъде добре, ако признаете лидерството на съпругата си. Бъдете самоуверени, с всичко ново се захващайте с хазартен хъс и внасяйте разнообразие около себе си.

Водолеите по натура са отговорни и доброжелателни, затова бързо си „пасват“ с хората. Макар, понякога инатът и егоизмът за взимат връх. Важно е да не проявяват егоцентризъм, тогава всичко ще бъде благоприятно в годината на Земната Свиня. В личната сфера няма поводи за ревност, скандали и неразбиране. Хороскопът за 2019 година предсказва на мъжете Водолеи максимален ръст на енергията, особено в сексуалното общуване. Вие сте активни, инициативни и неподражаемо находчиви във всякакви ситуации, касаещи семейството и децата.

Хороскопът за 2019 година обещава на мъжете Водолеи оптимистичен период, особено от януари до юли. Имате възможност да се реализирате като творческа личност. Но към основната си работа се отнасяйте с отговорност, за да не допуснете грешки и пропуски. Не са изключени конфликти в колектива и технически проблеми през юни и юли. Няма да бъде излишно, Водолеите да започнат да учат, да повишават квалификацията си ида се борят за място под слънцето.

Благоприятни периоди за мъжете Водолеи през 2019 година

Хороскопът за 2019 година предсказва на мъжете Водолеи успешен период от септември до декември. С една дума, няма да има за какво да се скарате, всичко ще се подрежда превъзходно. Работата ще ви отнема доста време, но си заслужава. Ако се надигнете от сегашното си място и се напрегнете, то ще можете да направите кариера в кратки срокове. Упоритостта и желанието ще се ценят особено високо. Водолеите ще достигнат висоти във финансовата област и ще разбутат конкурентите.

Неблагоприятни периоди за мъжете Водолеи през 2019 година

Доста проблеми ще възникнат при Водолеите от януари до април. И това ще бъдат не само служебни неприятности, но и хладина в отношенията с любимия човек. В края на пролетта ситуацията леко ще се измени към по-добро, но трябва да бъдете внимателни. Хороскопът за 2019 година предсказва на мъжете Водолеи много негативи от страна на планетата Меркурий. Необходимо е да сдържате емоциите и да внимавате за поведението си, за да не попаднете в крайно тежки моменти.

Семеен хороскоп за Водолей 

В годината на Свинята, Водолеите ще решат да променят живота си кардинално. Омръзнало ви е да живеете със семейството в тясното си жилище, затова, в плановете ви влиза просторен дом с мансарда. Браво! Единствено остава да намерите майсторите.

Хороскопът за 2019 година препоръчва на Водолеите да бъдат внимателни по време на битовите си дейности. Възможни са не само счупвания на техника, но и нервни сривове. А и роднините ще „налеят масло в огъня“ като непрекъснато ви съветват и критикуват вашите действия. Постарайте се да работите без странична помощ, за да поставите всичко по своите места, така, както на вас ви харесва.

Ура! В семейството се е появило дългоочакваното дете! Хороскопът за 2019 година съветва Водолеите отрано да се погрижат за бебешките принадлежности и да решат всички финансови проблеми. А не е изключено да станете баба или дядо на очарователно детенце. Изобщо, всичко върви по план – за какво сте мечтали, това и ще получите!

В годината на Свинята при Водолеите са възможни конфликти и неразбирателство, по всякакви поводи, с роднините. Ако не се вземете в ръце, то работата ще стигне до сериозна разправия. Хороскопът за 2019 година не съветва Водолеите да бягат от натрупалите се проблеми, както битови, така и семейни. Най-добре е да намерите способи, за да заинтригувате с нещо домашните си. Например: организирайте неголям празник или поход до някоя хижа.

Работа и бизнес за Водолеите за 2019 година

Хороскопът за 2019 година съветва Водолеите спокойно и добросъвестно да се трудят, защото конкурентите не ви плашат. Финансовата страна е благополучна – върнали сте си дълговете, а нямате намерение да взимате нови кредити. Просто не са ви нужни.

Свинята (Глиганът) ще подкрепя във всичко Водолеите, ако не пилеят енергията и самоувереността си. Имате възможност да „вземете връх“, да започнете собствен бизнес и да вложите пари в перспективни проекти. Важното е да завържете приятелство с богати и влиятелни хора. А и сами да бъдете смели, да проявявате талантите и натрупания си опит.

Хороскопът за 2019 година обещава на Водолеите през юни-юли неочакван приход. Само внимателно, защото парите също са изпитание! Дори и да забогатеете с милион, все пак не харчете всичко за недвижими имоти и разкош. Най-добре помислете за някакви изгодни вложения. Роднините могат да „виснат“ на шията на Водолеите, живеейки с техните средства. Разбира се, че трябва да им помагате, но не и да си давате всички пари, до последната стотинка.

Хороскопът за 2019 година предсказва за Водолеите невероятен късмет – сключване на доходна сделка. Най-накрая вие не само, че ще забогатеете, но и ще се прославите. Гледайте да не разказвате много за своите постижения, защото завистниците ще ви вземат „на мушка“. Най-добре се отблагодарете на тези, които са ви помогнали да преминете този нелек, трудов път.

Здравен хороскоп

Водолеите, в годината на Свинята (Глигана), няма да се притесняват особено за здравето си. Но е необходимо да спазват диета, за да не напълнеят. Но не се хранете само с пресни зеленчуци и плодове, а се постарайте да разнообразите менюто си с месо и рибни продукти.

Хороскопът за 2019 година съветва Водолеите да се заемат с йога и по-често да се отпускат със спокойна музика. Слушайте класика, четете художествена литература и общувайте с позитивни хора. Но и не забравяйте да се движите повече, да излизате сред природата и да плувате. През лятото на 2019 година задължително събирайте слънце, защото това помага за закаляването на организма.

Водолеите в никакъв случай не трябва да отслабват до състояние „скелет“. Тогава няма да имате нито сили, нито желание за активен живот. Хороскопът за 2019 година препоръчва на Водолеите да спазват мярката във всичко, а също и да започнат борба с вредните навици. Никой не е застрахован срещу простуди, затова дори вие можете да се разболеете и да останете в леглото. От хрема и кашлица можете да се отървете с народни средства. Поинтересувайте се от по-възрастните си роднини как са се лекували по-рано.

Хороскопът за 2019 година съветва Водолеите да се обличат топло, ако на улицата е студено и духа. Поддържайте постоянно имунитета си и се запишете, най-накрая, на фитнес.

Още хороскопи и статии от Мая Павлова – на личния й сайт. 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара