Хороскопът за 2019 година предсказва на Везните усвояване на нова професия, кариерен ръст и проява на таланти в комерсиалната сфера. Важно е да не забравяте за почивката и развлеченията с приятели.

За да бъде здравето им на високо ниво, Везните трябва да оставят пушенето и да се хранят правилно. Неочаквана среща с любим човек ще ви подтикне към създаване на семейство.


Хороскопът за 2019 година съветва Везните добре да погледнат навътре в себе си, за да открият творчески таланти и вдъхновение за нови проекти. Ако се заемете с наистина интересно дело, ще увеличите потенциала си, ще завържете изгодни запознанства и, разбира се, многократно ще увеличите доходите си.

В годината на Свинята е възможно да започнете да учите и да повишавате квалификацията си. Везните ще усвоят абсолютно друга специалност, която ще им открие нов път за развитие. При общуването с близките си хора бъдете учтиви и внимателни, защото толкова сте заети с кариерата си, че те остават в сянка. Хороскопът за 2019 година съветва Везните, заедно с роднините, да организират празници, гости и почивка сред природата.

Месечни хороскопи

А по отношение на здравето, Везните ще се чувстват чудесно в годината на Жълтата Земна Свиня.

Няма да кихате и да кашляте,

особено, ако приоритетни за вас бъдат спорта, закаляването и хранителния режим. По-малко пийте силно кафе, не пушете и не се хранете с вредни продукти.
Хороскопът за 2019 година предсказва за Везните съдбоносна среща. Това ще бъде не просто любим човек, но и надежден, разбиращ приятел. Още в средата на годината на Свинята ще решите да живеете заедно, ще си устроите мило гнезденце и ще помислите за деца. Не забравяйте да поканите гости на сватбата си.

Добре и свободно са живели Везните в годината на Кучето. Решавали сте всички проблеми без особени затруднения. Сега кормилото на управлението е в ръцете на Жълтата Земна Свиня (Глиган), която също ще се постарае да не ви разочарова със своята загриженост и изненади. Хороскопът за 2019 година обещава доста приятни изживявания на Везните, както във финансовата сфера, така и в любовната. Единствено не се самозаблуждавайте!

Симпатичната Свиня ще започне да направлява процесите на 5 февруари 2019 година, затова се постарайте да я благоразположите към себе си с различни методи. Везните трябва да станат пунктуални, порядъчни и, най-важното, да се отнасят сериозно към всички жизнени ситуации.

Хороскопът за 2019 година ще кани Везните не само на светски мероприятия, но и ще им помогне да организират празненства за близките. При вас ще се появят доста надеждни приятели, делови партньори и обожатели. Всички наоколо ще се възхищават на Везните, ще ги аплодират и най-важното,

няма да им „подлагат динена кора“.

Ако в началото на пролетта на 2019 година, Везните блеснат със своите таланти, то ще им бъде от полза. Дори в любовните дела ще получите всичко, което искате. Например: искате сватба в луксозен ресторант? Какво пък, това е напълно разумно, ако имате средства и, ако половинката ви подкрепя във всички начинания. Хороскопът за 2019 година съветва Везните да се погрижат за продължение на рода, ако в плановете им отдавна стои раждането на дете.
При семейните Везни има възможност за пълно, взаимно разбирателство с роднините. Не се очакват разправии и упреци, ако вие самите не започнете да „ровите“ на различни теми. Близките ви хора ще ви отрупват с подаръци, което е не само приятно, но и полезно. Получавате нов диван, а и телевизор, последен модел … и други.

Хороскопът за 2019 година предсказва на Везните отлично финансово положение. Цялото лято и половината от есента ще се чувствате безгрижни по отношение на парите. Дори може да спечелите голяма сума на лотария, а също да получите нова длъжност с прилична заплата. Свинята ще помисли как да ви помогне с допълнителна работа. Само й обещайте, че част от средствата ще дарите щедро на

детски приют или за лечение на дете.

Доброжелателните и позитивни по натура Везни лесно ще се справят с конкурентите. Дори не е нужно да слагате „боксовите ръкавици“, а просто да си поговорете с тях, от душа. Астрологичната прогноза за 2019 година предупреждава Везните за това, че до тях са се стаили ласкателни и коварни личности. Те могат не само да ви излъжат, но и да ви оставят без пари. Макар че не е добре да се шегуват с Везните. А и Свинята ще успее на време да се притече на помощ. Но, ако се почувствате като „изцеден лимон“, си вземете отпуска и си починете.

Приключения и авантюри ще има много в живота на Везните, затова не трябва да си отказвате удоволствието да попътувате зад граница или да гостувате на приятели в друг град. Само избирайте такова направление, че пътуването ви да е спокойно и не много скъпо. Иначе, всички пари ще ви отидат за развлечения. А ви очаква и ремонт на дома, а и да се погрижите за децата си.

Хороскопът за 2019 година препоръчва на Везните да бъдат бдителни, когато сключват сделки и подписват документи. Ако всичко се подреди удачно и влиятелни личности ви предложат своята подкрепа, то можете да се отпуснете и да оставите мрачните мисли на страна.
През есента и до края на зимата на 2019 година, на Везните им предстои да подготвят голямата торба за парите. Да, не се учудвайте, ако сте се трудили упорито, то ще получите онова, което заслужавате. Прекалено прибързаните жестове няма да ви доведат до нищо, по-добре се поглезете с покупки, нови дрехи и аксесоари. Естествено, не забравяйте за тези, които са до вас. Те също очакват от Везните приятни изненади.

Любовен хороскоп

Хороскопът за 2019 година предсказва на Везните щастие в любовта, ако избраникът не е прекалено ревнив и собственически настроен. Вие бързо ще се уморите от подозрения и проверка на чувствата, затова, незабавно сложете точка на вашите отношения.

Инициативните и прозорливи Везни ще бъдат особено успешни в любовните дела. Любовта ще се окаже прекрасна приказка, ако се доверят напълно на избраника/цата. Свинята (Глиганът) спокойно ще наблюдава отстрани, как Везните ръководят процесите.

Хороскопът обещава на Везните много романтика, покани за срещи и дори брачен договор. Важното е да не се объркате сред ухажорите и да попаднете в казусни ситуации. Постарайте се сами да разкрасите личния си живот в ярки тонове, а не да чакате да започнат да ви обсипват с комплименти и да ви направят официално предложение.

Везните мечтаят за „втора половинка“,

затова Свинята прекрасно ги разбира. За съжаление, за са срещнете щастието трябва да бъдете търпели и сдържани. А, ако имате предвид някой достоен човек, поканете го на театър или на концерт, а не кръчма. Хороскопът за 2019 година обещава на Везните неочаквана среща, след която ще се замислите, дали наистина ви се жени. Бракът е хубаво нещо, но, ако вие все още не сте се „ходили“, то е по-добре да не бързате с решението си.

Везните не трябва да повтарят грешките си от миналото, иначе, дори Свинята няма да може да им помогне. Личният ви живот не се подрежда? Е, успокойте се и се заемете с битовите проблеми. Между другото, вие дори ремонта в кухнята не сте довършили. Хороскопът за 2019 година дава всички шансове на Везните да внесат в живота си хармония и позитивност. Само не ги пилейте по пътя!

Хороскоп за жените

Ако започнем да изброяваме всички достойнства и плюсове на характера на жените Везни, то времето няма да ни стигне. Макар че, все пак, върху някои качества трябва да заострим вниманието. И така, Везните са умни, логично мислещи, етични, изискани и истински чувствени личности. Ако нещо поискат, сигурно е, че ще го постигнат. В любовта, при тях, всичко се получава като с вълшебна пръчица. Хороскопът предсказва на жените Везни плодотворен и хармоничен период, но не пречи да прикрият в себе си мъжкото начало и упоритост. Иначе, околните няма да забележат вашата тънка и нежна натура, а от това зависят решаващите съдбата моменти в годината на Земната Свиня.

Жените Везни се отличават с противоречив нрав, затова, в различните житейски ситуации се държат непредсказуемо. Някои виждат нейната чупливост и ранимост, а други – нейната целеустременост и несговорчивост. Те обожават всичко красиво, естетично и елегантно. Жените Везни имат достатъчно приятели мъже, с които бързо намират общ език и се чувстват на една вълна.

Те мислят логично, но действат напористо,

особено, ако се отнася до техните интереси. Хороскопът предсказва на жените Везни успешен период, ако се научат да се съобразяват не само с околните, но и със ситуации. Те са здравомислещи и възпитани личности, които винаги знаят какво искат. Ако се отнася до любовта, то Везните без особени предубеждения хващат „бика за рогата“. В смисъл, те на мига очароват представителите на силния пол, показвайки му своите положителни качества. С творческите си замисли, Везните могат да постигнат многобройни победи. Силите и енергията им стига, важно е да не изпускат възможностите.

Хороскопът обещава на жените Везни удачен период в личния и служебния живот. Но емоциите и поведението трябва да се контролират постоянно, а също и да не забравят думите „извинете“ и „благодаря“. По-малко ще им провърви на Везните в семейния живот, защото те са свикнали да пренасят професионалните си проблеми в личните си отношения. За съжаление, с такъв подход не могат да изградят щастие и комфорт у дома.

Очаква се труден период в работата,

когато ще бъде нужно да станете упорити и да се стремите да реализирате стари планове. Но резултатът, в годината на Земната Свиня, приятно ще ви учуди.

Жените Везни могат да усвоят нова специалност, да започнат да учат и да повишават квалификацията си. Материалната сфера ще се подобри през летния период. Хороскопът препоръчва на Везните да внимават за здравето и самочувствието си, иначе ще им бъде трудно да избегнат психически разстройства и други заболявания. Трябва да намерите начин да се отпускате, за да не разклатите здравословното си състояние. За да „разтоварвате“ негативните емоции, трябва сутрин да тичате, да се занимавате с духовни практики и да плувате. Пролетта е много подходящо време за отпуска, която трябва да прекарате със семейството и роднините.

Благоприятни периоди за жените

Хороскопът за 2019 година обещава на жените Везни удачно време от юли до декември. Самотните представителки на този знак ще имат всички шансове да срещнат мъжа на своите мечти. Не е изключен официален брак. При семейните Везни няма да достига хармонията в отношенията със съпруга.

Неблагоприятни периоди за жените

Хороскопът за 2019 година съветва жените Везни да бъдат бдителни в работата и по-учтиви с колегите от януари до юли. Това е труден период за установяване на отношения и за решаване на проблеми. През април и май не е желателно да започвате любовни романи. От тях ще ви останат само тъжни спомени.

Хороскоп за мъжете Везни

Мъжете Везни имат дори повече от достатъчно надеждни приятели. И не е учудващо, защото те са комуникативни и отзивчиви по природа. Мислят трезво, бързо съобразяват и се отличават с културата си на поведение. На тях им харесва всичко естествено и прекрасно, в пълния смисъл на тази дума. В любовта, Везните са искрени и верни, а самотата може да ги отведе в дълбока депресия. Хороскопът за 2019 година предсказва на мъжете Везни добър и плодотворен период, ако не се оставят на мързела си и не се водят по околните. Това са скромни и не твърде разговорливи личности, но могат да попаднат под чуждо влияние. Не рядко демонстрират себе си от най-добрата си страна, при това, и за лична изгода.

Мъжете Везни не търпят критика, особено, ако е изказана по техен адрес на обществено място или в компания с други хора. Те искат да получат много емоции и впечатления, но така, че нищо да не променя техните планове и принципи. Хороскопът препоръчва на Везните да работят повече над себе си и активно да изпълняват поставените задачи. Но всичко трябва да бъде с мярка, за да не навреди на репутацията и бъдещата им кариера. В годината на Жълтата Свиня, мъжете Везни трябва внимателно да се вгледат в своето обкръжение, за да съзрат ласкателите и непорядъчните личности.

Хороскопът съветва мъжете Везни да общуват само с тези, които отдавна и добре познавате. В противен случай ще

затънете в конфликти и предателства.

Не забравяйте за спорта и закаляването! Особено, ако трябва да се освободите от негативи и да свалите излишни килограми. По-малко време прекарвайте на компютъра, повече ходете пеша и се хранете с режим. Не трябва и да си помисляте за прихапвания по всяко време. В годината на Жълтата Свиня при Везните са възможни проблеми с червата, стомаха и черния дроб. А и не игнорирайте общуването с роднините и децата.

Ако мъжете Везни бъдат сдържани и отстъпчиви през 2019 година, никакви неуредици в семейните отношения няма да ги стигнат. Обратното, животът ще стане по-ярък и интересен. Дръжте в баланс чувствата и разума, за да не попаднете в неприятни истории. Още повече, че природно, на вас, не ви е присъща прибързаност в мислите и действията. Успехът ще върви плътно до Везните, на всякъде. Пазете се от ласкатели, лъжи и личности, които ви използват за собствените си користни цели. Хороскопът за 2019 година съветва мъжете Везни по-често да общуват с домочадието. Заядливите ергени сериозно ще се замислят за брак, затова ще започнат да се вглеждат и да търсят подходяща партия за спътница в живота си. Само не бързайте с решението, за да не ви разочарова в бъдеще.

Благоприятни периоди за мъжете

Везните, в годината на Земната Свиня ще се чувстват превъзходно. Само не си „навирвайте носа“, заради успехите и нахлулите чувства. Хороскопът за 2019 година обещава на мъжете Везни успех във финансите, любовта и работната сфера.

Неблагоприятни периоди за мъжете

Хороскопът за 2019 година препоръчва на мъжете Везни да от делят повече внимание на любимата жена. Тогава отношенията ще засияят така ярко и искрено, както в началото на вашата връзка. В семейната сфера не са изключени спорове на битова основа.

Семеен хороскоп

В годината на Свинята, Везните ще поемат правилен курс към устойчив и щастлив семеен живот. Ако има претенденти за ръката ви, не ги изпускайте, защото такъв шанс няма да се появи отново скоро.

Хороскопът препоръчва на Везните да огледат жилището и да планират основен ремонт. На вас дори ще ви се иска сами да си построите къща, да гледате пилета, гъски и прасенца. Между другото, с последните бъдете внимателни, защото Свинята (Глиганът) сериозно ще ви се обиди, като види как ядете роднините й на празничната маса. Везните, които отдавна мечтаят за наследник, трябва по-малко да седят в интернет или да се застояват в службата. Както се казва, без работа – няма резултати!

През 2019 година на семейните Везни ще им се наложи

трудно да общуват с роднините си.

Търкания могат да възникнат, заради всякакви ежедневни и битови въпроси. Ако всички проблеми се изгладят бързо, то ще можете да си починете с цялото семейство, заедно, на море или планина, където пожелаете. Хороскопът за 2019 година съветва Везните по-често да излизат сред природата, да ходят на гости при приятели и да не забравят за малките празници, които правят семейния живот интересен и хармоничен.

Проблемите и грижите ще останат назад, ако Везните достойно преминат през всички изпитания на съдбата. Вие ще разберете, че щастието не абстрактно понятие, а е до вас. Хороскопът за 2019 година препоръчва на Везните по-често да звънят и да посещават далечните си роднини. Можете да ги поканите да дойдат при вас, защото има място за всички. Още повече, че в края на декември вие ще разширите жилището си или ще си купите още един дом.

Бизнес хороскоп

В годината на Свинята ще бъдат отворени всички врати за онези Везни, които не пренебрегват активната работа и се опитват да укрепят финансовото си положение. Търсете оригинален подход към новите проекти, за да получите желаното и да направите успешна кариера.

Хороскопът предсказва за Везните не само удачно стечение на обстоятелствата, но и подкрепа на опитни и влиятелни особи. Искате да получите висока длъжност? Значи, учете се, търсете информация и не мързелувайте, седейки в офиса. Парите ще бъдат точно толкова, колкото си изработите. Влагайте средства в това, което ще ви донесе печалба. Избягвайте авантюрите и рисковите начинания.

Водопад от банкноти!

Везните са мислели, че това е възможно само в приказките. Оказва се, че и вас ви очаква такова финансово щастие, ако не се „прозявате“, не се съмнявате и не купонясвате постоянно с приятели. Хороскопът предсказва на Везните изгодни командировки, работа зад граница и собствен бизнес. Важното е да не се страхувате от промени и премествания, ако това го изисква професионалното ви израстване.

В края на 2019 година, Везните ще разберат, че са поработили добре и могат да си починат, а и малко да похарчат от заработените средства. Разбира се, не пречи да бъдете икономични, но не до степен, че дори сладолед да си отказвате! Хороскопът за 2019 година подсказва на Везните къде да намерят щастливия лотариен билет. Печалбата ще се окаже баснословно голяма, а Свинята ги съветва да ги харчат разумно и с полза.

Здравен хороскоп

Хороскопът за 2019 година препоръчва на Везните да бъдат внимателни към своето здраве и да не забравят да се хранят с режим, да закаляват организма си и да тичат сутрин. Още повече, че Свинята ви изпращя доста ценни съвети, как да укрепите имунитета и как през цялата година да се храните с полезни плодове и зеленчуци.

Вие си мислите, че сутрешната гимнастика е само за децата в детската градина? Грешите! Тя ще бъде от полза и за Везните, ако я правят системно. За закуска овесени ядки, хладен душ, а вечер йога. Всичко е просто и леко, ако не мързелувате. Хороскопът за 2019 година съветва Везните по-малко да нервничат, да бъдат позитивни и да пият витамини. Ако се шегувате и се усмихвате повече, животът ви ще стане много по-ярък и наситен.

В никакъв случай Везните

не трябва да се лекуват сами,

още повече, да си поставят диагноза с помощта на интернет. отдавна ли не сте си правили профилактични прегледи? Тогава си запишете час! Хороскопът за 2019 година препоръчва на Везните да се хранят скромно, само с полезни продукти. Повярвайте, стомахът и черният дроб само ще ви благодарят за това, а и ще добавите много сили и здраве на организма си.
Везните не трябва да се претоварва, както физически, така и психически. Нека всичко бъде с мярка и с радост, не насилствено. Не обръщайте внимание на тези, които се опитват да ви изкарат от равновесие. Бъдете спокойни, дишайте равномерно и пожелавайте добро дори на тези, които ви се зъбят. Всичко това е, заради вашите здраве и спокойствие!

Още хороскопи и статии от Мая Павлова – на личния й сайт. 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара