Хороскопът за 2019 година съветва Телците внимателно да се отнасят към всичко, с което решат да се заемат. Пропуските ще ги доведат до грешки, които ще се наложи да оправят сами. Близките често ще се обиждат на Телците през 2019 година, защото постоянно ще бъдат заети с работа. Затова пък, ситуацията с парите, в годината на Свинята, ще бъде стабилна. Нима това не ги реабилитира в очите на роднините?


Хороскопът за 2019 година обещава на Телците такъв невероятен период, че те нито веднъж няма да се натъжат. Парите ще бъдат достатъчно, работата ще бъде желаната, а околните направо ще си губят ума от вашата очарователна усмивка.

В годината на Свинята, вие, дори ще успеете да си починете на някой курорт, само се постарайте да пътувате с приятели или с някой от роднините. Тогава Телците няма да усетят нито скука, нито тъга.

Любовни хороскопи

Има един минус в годината на Жълтата Земна Свиня – Телците ще прекарват прекалено малко време със семейството си. Тяхното ежедневие ще бъде работата, кариерата, деловите контакти. Разбира се, че всичко това е чудесно, но никой не може да ви замени при близките и любимите ви хора.

Хороскопът за 2019 година съветва Телците да се заемат с личен бизнес, за да стабилизират доходите, а също и по-често да общуват с домочадието си.

В годината на Свинята, заядливите стари ергени и моми ще срещнат човек, когото ще обикнат от цялото си сърце. Само по-малко размисляйте и анализирайте, иначе ще изпуснете своята половинка. Семейните двойки могат да отделят пари за детска количка, защото през 2019 година те ще станат щастливи родители. Лекомислено отнасящите се към здравето си Телци, трябва да променят това свое отношение.

Хороскопът за 2019 година е приготвил за тях специална програма, по която те ще могат да се заемат със спорт, ще оставят пушенето и ще укрепят психическото си състояние.
В суматохата на ежедневието и ярките промени, Телците няма да забележат, че властта вече се е сменила. На кормилото, на 5 февруари 2019 година, ще застане Земната Жълта Свиня (Глиган) – прозорливо и жизнерадостно животно. За съжаление, не всички изменения в живота могат да бъдат положителни, затова ще се наложи, Телците да установят контакти с новата стопанка и да са готови да правят отстъпки.

Хороскопът за 2019 година препоръчва на Телците да бъдат самоуверени, но не и своенравни. С това, вие сте били любимци на Кучето, но сега ще се наложи да се отървете от вредните си навици и да се държите прилично. Но още в началото на март ситуацията ще се промени към по-добро. Земните Телци ще станат не само добродушни и мили, но и ще успеят лесно да решат всички натрупващи се проблеми.

Ако Телците работят упорито, Свинята (Глиганът) няма да забрави да ги възнагради. Като бонус ще получите и изгодни сделки, и работа зад граница, и личен бизнес. Телците през пролетта дори на конкурентите ще гледат от високо, защото те вече са постигнали много. Особено, ако постоянно търсят нова информация и правят перспективни запознанства.

Хороскопът за 2019 година обещава на Телците задгранични командировки, затова започнете да учите английски, а и японски език. Между другото, самотните ще получат много възможности да организират личния си живот далеч от дома. Любовта ще бъде искрена и, най-важното, неочаквано приятна.

Но Свинята не ви съветва да бързате със сватбената церемония. Въоръжете се с търпение, а през есента можете да се венчаете със своя/та избраник/ца. Хороскопът за 2019 година препоръчва на Телците добре да опознаят характера и плановете за живот на своя партньор. Може би е уместно да поканите роднините и да обявите годежа си. Романтиката е нещо невероятно, но практичните Телци стоят по-близо до реалното. То води към стабилност, нали?

В края на пролетта на 2019 година много Телци ще бъдат щастливи да станат родители на очарователно детенце. Грижите ще ви ангажират, а чувствата ще ви изпълват. Важното е да оправите финансовото положение, за да има с какво да купите количка, креватче и детски играчки. Няма да бъде лошо Телците да се поучат от здравомислещата Свиня (Глиган), как да натрупат пари и да съберат капитал. Може да се поинтересувате, как многодетните ви приятели се справят с децата и грижите по тяхното възпитание.

Хороскопът за 2019 година предсказва на Телците успех в творческите проекти. Ще имате много идеи, но не на всички им е съдено да се реализират. Макар че, ако вие откриете в себе си нови таланти, никой няма да ви попречи да ги демонстрирате пред обкръжението си. При това не само пред близките си, но и пред по-голяма аудитория. При Телците ще се появи възможност да укрепят репутацията си с помощта на влиятелни особи. Те и с пари ще ви помогнат, а и опита си ще споделят с вас. В средата на есента на 2019 година, Телците ще натрупат прилична сума, с която, без проблем, ще могат да си купят кола или някаква друга скъпоструваща вещ.

Хороскопът за 2019 година съветва Телците по-често да общуват с роднините и семейството си. Иначе, те ще съберат такава обида срещу вас, за каквато само в приказките се разказва. Разбира се, вие сте богати, заети и успешни, но не трябва да забравяте за близките си хора. През декември 2019 година, Телците могат да организират съвместно пътешествие или почивка на курорт, санаториум и други. А на кого да оставите децата? Е, вземете ги със себе си, нека и те си починат.

Грижливата Свиня (Глиган) вече е приготвила билетите и затова Телците не трябва да се притесняват от нищо. Преди отпътуването не забравяйте да довършите всичките си дела, да пресметнете разходите и да се сбогувате със съседите, приятелите и любимото си куче. Хороскопът за 2019 година напомня на Телците да приготвят подарък за Свинята (Глигана), който през декември също ще ви изненада. Но не бързайте да любопитствате, когато му дойде времето, ще разберете.

Любовен хороскоп 

Стига вече Телците са ходили ергени и моми. Ако флиртувате и живеете живот без задължения, то е сигурно, че ще посрещнете сами старостта. Хороскопът за 2019 година съветва Телците да се настроят на сериозна вълна, окончателно да се влюбят и с горда походка да крачат към съвета. Естествено, под ръка с избраника/цата.

Свинята (Глиганът) ще ви помогне с каквото може. Дори за знаем, че в любовта съветници не са нужни, може да послушате умната и душевна стопанка на 2019 година. Важно е да не бързате с официалното предложение, а до началото на есента да се разхождате, да пътешествате и е възможно, заедно с любимия човек, да започнете съвместен бизнес. А и да отделите пари за собствен дом, защото не е редно младоженците да живеят с родителите.

Хороскопът за 2019 година препоръчва на Телците да бъдат по-нежни и внимателни с избраника/цата. Не трябва много да се задълбочавате в битови проблеми и да се занимавате с бюджета, защото така можете да забравите за романтиката. Телците са земни знаци, затова за тях семейство и дом означават много. А и за продължение на рода трябва да помислят, защото щъркелите отдавна кръжат над техния дом.

Влюбените Телци ще бързат към съвета, буквално, все едно, че всички са се наговорили да сключат брак в годината на Земната Свиня (Глиган). Ако финансите ви позволяват, а роднините ви подкрепят, то организирайте тържеството зад граница. Тогава вашата сватба ще се помни за дълго, а роднините постоянно ще прелистват албумите с оригиналните фото сесии. Хороскопът за 2019 година съветва Телците бързо да се отърват от своята ревност, която понякога е много обсебваща.

Хороскоп за жени 

Хороскопът за 2019 година предсказва за жените Телци неприятни изненади и несгоди. Важно е да се „държите в ръце“ и по-малко да нервничите. Още повече, че с емоциите няма да решите проблемите. Желателно е Телците да преминат през всички изпитания с гордо вдигната глава. Ако се научите да се владеете и да владеете своите емоции, то в годината на Жълтата Свиня ще можете с лекота да преодолеете много препятствия. Добрите новости и ярките запознанства също ще бъдат предостатъчно. По-малко илюзии, повече реални действия. Ако жените Телци живеят, творят и работят по точен план, то успехът им е неминуем.

Благоприятни периоди за жените 

Жените Телци, в годината на Земната Свиня трябва да разчитат на себе си, по-малко да витаят в облаците и упорито да работят. Тогава могат да получат всичко, което искат. За съжаление, през лятото не са изключени проблеми в различни сфери, но и тях ще преодолеете. Пролетта и зимата на 2019 година е възможно да получите голямо възнаграждение за всички старания и реализирани проекти.

Като приоритет за жените Телци трябва бъде творческата дейност. Ако професионално поднесете на началството своите гениални идеи, то ще получите много от тяхното осъществяване в работния процес. Хороскопът за 2019 година обещава на жените Телци стабилно финансово положение. Баснословни заработки не очаквайте, но и няма да ви се наложи да бедствате, и да влизате в кредити. Средата и краят на лятото са подходящи за нови, любовни романи. Не е изключено някой от тях да завърши с пищна сватба. Но към такова съдбоносно решение трябва да се отнесете с особено внимание.

Неблагоприятни периоди за жените 

Лятото на 2019 година ще се окаже особено труден период за жените Телци. Добре, че слънцето ще ви грее с лъчите си, иначе ще замръзнете от мъка и самота. В службата ще е нужно да проявите огромно усърдие и отговорност, особено Телците, които се занимават със счетоводство, юридическа дейност и личен бизнес.

Хороскопът за 2019 година препоръчва на жените Телци да обръщат по-малко внимание на дребните недоразумения и грешки. Иначе, ще стигнете до нервен срив. Работейки с документи, бъдете пределно внимателни. Това може да се отнася за подписване на договори, сделки и общуване с чуждестранни партньори. Телците трябва да контролират всяка своя дума и действие. Семейните личности трябва да бъдат отстъпчиви, а също и да не отминават битовите проблеми. От вашата инициатива в семейството зависи много, между другото и финансовото положение.

Хороскоп за мъжете Телци

Хороскопът за 2019 година предсказва на мъжете Телци интересен и богат на събития период. И не си и помисляйте да снижавате темпа на работа, защото това ще ви помогне стремително да се придвижите по кариерната стълбица. При общуването си с приятели и колеги трябва да бъдете много внимателни. Някой от тях може да пуска по ваш адрес негативни забележки и завистливи погледи. Но, в годината на Земната Свиня, винаги можете да разчитате на подкрепата на роднините. Изключени са конфликтите и разправиите с домашните, което вече трябва да ви зарадва.

В професионалната сфера, на Телците им предстои нелек етап на адаптация. Особено, ако вие се преместите на нова месторабота. Надявайки се на бързо изкачване нагоре, може изгубите своята бдителност и реално да се „подхлъзнете“. Но шансовете ви за успех са доста добри, както предсказва хороскопът за 2019 година за мъжете Телци. Планомерно подхождайте към своите преки задължения, не бързайте и рационално разходвайте резервите си. Тогава и финансовото ви положение ще се подобри, и ще има възможност да заемете висока длъжност. Важно е Телците да не се надяват на чужда подкрепа, дори и влиятелна, а на своите знания, опит и природната си целенасоченост.

Благоприятни периоди за мъжете 

През първата половин година, Телците ще си почиват на лаврите, събирайки урожая на предишния си труд. Има възможност да завоюват доверието на колегите, началството и да укрепят позицията си в службата. Лятото ще се окаже благоприятно по отношение на парите, затова може да си позволите шопинг и пътешествие. Хороскопът за 2019 година препоръчва на мъжете Телци да търсят нови пътища за професионално развитие. Учене, повишаване на квалификацията и изгодни запознанства – ето към какво трябва да се стремят. През декември темповете ще се снижат, но не трябва да се отпускате прекалено и да „скръствате ръце“.

В семейството на Телците всичко ще бъде благоприятно, ако още от началото на 2019 година избягвате споровете и скандалите на различни теми. Ако забравите за компромисите, сами ще съжалявате за това после. Стремете се във всичко да подкрепяте брачния си партньор, а също и заедно да решавате битовите проблеми. Хороскопът за 2019 година съветва мъжете Телци да избират за отпуската си което време пожелаят, важното е, обаче, да бъде планово и без суетене. В противен случай, почивката няма да ви донесе желаните впечатления. Самотните Телци могат да правят романтични запознанства, да пътешестват и да се занимават със спорт. Избягвайте скуката и еднообразието, тогава, годината на Жълтата Свиня, ще бъде максимално продуктивна и наситена.

Неблагоприятни периоди за мъжете 

Хороскопът за 2019 година предсказва за мъжете Телци многобройни трудности от януари до юли. Възможни са проблеми и в общуването с роднините. Някои ще се дразнят, а с някои ще се наложи постоянно да спорите на различни теми. На Телците ще им се наложи много да работят в годината на Земната Свиня, което ще се отрази негативно на отношенията с домашните. От септември до декември ситуацията с парите значително ще се влоши. На Телците ще им се наложи често да бъркат в спестяванията, за да успеят да нормализират финансовото положение. За съжаление не можете да се надявате на неочаквани възнаграждения.

Бизнес хороскоп 

Толкова много пари Телците още не са виждали. Още повече, че те сами са си ги изработили честно. Благодарете на Свинята (Глигана), която ви е научила да икономисвате, пестите и да не отказвате допълнителната работа.

Хороскопът за 2019 година препоръчва на Телците да веднага да открият няколко сметки, защото парите няма да се съберат в портфейла ви. Свинята (Глиганът) ще ви подскаже къде се спотайват конкурентите и завистниците. Не трябва да се разправяте с тях, а да проучите техните хитри маниери.

Важно е вие самите да бъдете честни и да не се отказвате от преките си задължения. Ще има много изненади и подаръци, при това, всички ще бъдат скъпоструващи и приятни. На Телците ще им дойде идея да включат в собствения си бизнес още хора, но за сътрудници избирайте тези, които няма да ви излъжат и предадат.

Хороскопът за 2019 година съветва Телците да бъдат внимателни когато подписват документи и сключват договори. Помнете, че „удари под кръста“ могат да дойдат от страна, от която най-малко сте очаквали. Свинята (Глиганът) не обича лентяите, затова и Телците не трябва да почиват на лаврите си. Предстои ви да преодолеете много трудности, но всичко това ще си заслужава, повярвайте!

Семеен хороскоп  

Хороскопът за 2019 година съветва Телците да не се задълбочават в организирането на големи семейни тържества. Най-добре е всеки ден да проявявате грижа за близките си хора, да ги изненадвате мило, да им правите подаръци и да им казвате, че ги обичате.

Дори и работата да заема цялото лично пространство, все пак Телците трябва да време за тези, за които сте най-скъпи на света. Нали не искате да се скарате с роднините, съпруга/та и децата? Свинята (Глиганът) ще подкрепя морално вечно заетите Телци. Тя дори ще им подскаже как по-добре да се държат или в кой ден от седмицата да организират шопинг с всички.

Хороскопът за 2019 година не препоръчва на Телците да похарчат всички пари за подаръци, ремонт на дома и покупка на битова техника. Вие и така имате достатъчно, затова започнете да си почивате. Ходете на кино, театър или концерт със съпруга/та си. Стига сте тичали след разкоша и обогатяването, време е за духовно преобразяване. Между другото, Свинята вече е потърсите допълнителна работа на Телците в интернет. Вие дори можете да си организирате офис в хола, за да се чувствате господар у дома си.

Хороскопът за 2019 година съветва Телците да тръгнат на пътешествие с цялото си семейство. Желателно е това да бъде или лятото или в края на декември. От къде да купите билети с отстъпка? Не го мислете, за това вече се е погрижила Свинята (Глиганът). А след почивката помислете сериозно за попълнение на семейството. Говорим не за пари, а деца!

Здравен хороскоп

Телците обожават да се хранят обилно и вкусно, но Свинята (Глиганът) настоятелно съветва да спазват мярка в храненето и да не забравят за хранителния режим. Иначе, не само фигурата ще стане неузнаваема, но и здравето ще бъде заплашено.

Хороскопът за 2019 година препоръчва на Телците да пият витамини, да добавят в рациона си плодове, зеленчуци и млечни продукти. А вечер не трябва да преяждате, иначе ще се наложи да се обърнете към диетолог, а сутрин да тичате в парка до изнемогване. Телците трябва много да се пазят от грип и простуди.

Свинята препоръчва на Телците да спрат да пушат, така и коварната кашлица ще изчезне, а и енергия ще усетят. Най-добре е да си купите абонаментна карта за спортна зала и се храните с белтъчна храна. Хороскопът за 2019 година не препоръчва на Телците да се търкалят вечерно време по дивана. Обратно, движете се повече, разхождайте се на чист въздух и сваляйте излишните килограми в тренажорната.

Телците трябва да разберат, че е по-добре да пазят здравето си, отколкото по-късно да го възстановяват. Колкото повече отделяте внимание на физическото си състояние, толкова по-бодри и оптимистични ще бъдете. Не забравяйте и за активните спортове – ски, тенис, футбол. Свинята с радост ще прави компания на Телците. Вие заедно може да плувате в басейн, а и на зимни кънки да отидете.

Още хороскопи и статии от Мая Павлова – на личния й сайт. 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара