Хороскопът за 2019 година съветва Рибите да проявят онези свои таланти, които до този момент са „спали“. Тогава ще можете да започнете личен бизнес, а също и да се изявите творчески. Съдбоносно запознанство в годината на Свинята истински ще ощастливи Рибите, защото новият избраник/новата избраница напълно ще съответства на техните идеали. Навреме лекувайте простудите, иначе усложненията ще се окажат сериозни.

Хороскопът за 2019 година предсказва на Рибите небивал по-рано кариерен полет и достигане на финансовите цели. Професионалното ви ниво видимо ще нарасне, което вече ще ви донесе резултати и ще ви помогне да намерите достойни съмишленици.

Годината на Свинята за Рибите ще се ознаменува с делови успехи и повишаване на репутацията в обществото.

Любовни хороскопи за 2019 

През лятото творческите Риби ще започнат свое дело, благодарение на което ще станат богати и знаменити. Ако внесете прилична сума в бизнеса или в някакъв проект, то още в края на 2019 година ще успеете да извоювате благоразположението на влиятелни личности.

Семейните Риби, в годината на Жълтата Земна Свиня, ще се наложи да „пожънат плодовете“ на своето безразсъдно поведение. Но, ако организирате пътуване или празник с роднините, то за дълго ще укрепите взаимоотношенията си.

Хороскопът за 2019 година обещава на Рибите, които още не са срещнали любимия човек, щастливо запознанство. Човекът ще се окаже приятен и надежден във всички отношения. Рибите, без съмнение, ще се решат на законен брак, забравяйки за своята мнителност и недоверчивост.

В годината на Свинята е необходимо да се пазите от вирусни и простудни заболявания. Ако не се лекувате на време, ще получите сериозни усложнения. Жените Риби трябва много внимателно да се вслушват в дадените препоръки. Още един ценен съвет – не натоварвайте организма си с работа и тежка храна.

Загадъчните Риби са се чувствали комфортно и уверено в годината на Кучето. Макар, понякога да се съмнявали в себе си, което им е напълно присъщо. Постоянно е присъствало усещане, че не всичко замислено е реализирано в работата и в личния живот.

С идването на Жълтата Свиня (Глиган) на 5 февруари, ситуацията ще се измени. Хороскопът за 2019 година предсказва на Рибите защита и опека от страна на стопанката на този период. Вие бързо ще се разберете, намирайки взаимно разбирателство дори в тези моменти, които ще се окажат прекалено трудни.

В края на зимата на 2019 година на Рибите ще им се наложи да се занимават със спешни дела, подписване на договори и планиране на работа за в бъдеще. Много проекти ще станат перспективни и ще донесат приход, а също и ще открият за вас нови хоризонти в кариерата.

Хороскопът за 2019 година препоръчва на Рибите да укрепват психическото си здраве. Ако всичко с душата е в ред, то и в живота всичко ще бъде благополучно. Необходимо е да бъдете добри и внимателни към близките си хора, а с конкурентите – обратно, стига сте лоялничили. Техните мисли са користни по отношение на Рибите, затова бъдете внимателни. Не трябва на всяка цена да преследвате големите пари. Вземете пример от Свинята, която е доволна от това, което си е заработила. За какво са ви милиони, ако не можете да се разпоредите грамотно с тях?

Ако много работят, Рибите ще получат всичко, което искат. Това ще им помогне да се разсеят от преживяванията на любовния фронт. Помнете, че приключенията и авантюрите ще превърнат живота ви в лабиринт, затова се старайте да запазите душевното си равновесие.

Хороскопът за 2019 година съветва Рибите през лятото да се вгледат в старите си познати. Възможно е сред тях да има човек, който изпитва към тях искрени чувства. Ако му отговорите с взаимност, то може в края на август да танцувате на сватбата си. Учудени ли сте? Не се страхувайте, интуицията няма да ви подведе. А и Свинята ще ви помогне с организацията на тържеството, а също и ще разпрати поканите за всички ваши роднини и приятели.

Хороскопът за 2019 година предсказва на семейните Риби труден период. Отношенията със съпруга/та или ще пърхат от страст и нежност, или ще балансирате на границата на развода. С децата ситуацията ще бъде противоположна – пълна хармония и разбирателство. Може би Рибите ще разнообразят брака си с нещо необичайно? Например: да тръгнете на пътешествие или да построите шикозна вила. Само не изпадайте в униние, както обичате, защото всички ваши проблеми и обиди ще си останат неразрешени.

Казват, че с любимия и палатката е палат, но все пак е добре да планирате ново и просторно жилище. Дори и да отидат много пари за ремонт и благоустройство, това ще си заслужава. Още повече, че Рибите вече са се уморили да живеят с близките си и постоянно да се карат, заради битови неуредици.

Астрологичната прогноза за 2019 година обещава на Рибите стабилност във финансите. А в средата на есента ще ви се наложи доста да се охарчите, защото в семейството ви ще се появи дългоочакваното бебе.

През декември Рибите трябва да станат много стегнати и целеустремени, за да „разбутат“ всички конкуренти от пътя си. Иначе те ще си врат нагло носа, не само в работата, но и в личните ви дела. Между другото, съперниците си също не пропускайте! Много от тях ще започнат да плетат интриги и да пускат клюки по ваш адрес.

Хороскопът за 2019 година препоръчва на Рибите да внимават за своята репутация и за моралното си състояние.

А в края на 2019 година не забравяйте да благодарите на Свинята (Глигана) за подкрепата. Имало е много изпитания, но през всички сте преминали достойно. Сега може леко да се отпуснете и с усмивка да погледнете към бъдещето. Повярвайте, то ще бъде щастливо!

Любовен хороскоп за Риби за 2019 година

Рибите доста са се уморили от лековатите романчета, сложните взаимоотношения и ненужни връзки. Вече ви се иска нещо конкретно в личната сфера, за да се почувствате нужни и любими.

Хороскопът за 2019 година препоръчва на Рибите да бъдат такива, каквито са наистина – искрени и душевни. Не се крийте в черупката си, а открийте сърцето си за този/тази, които ви харесват. Нека има много ухажори, но вие трябва да направите избор само на един, най-добрия. Тогава, през август 2019 година, Рибите, със своя избраник/своята избраница, ще подадат заявление за брак в съвета. Помислете къде да организирате сватбата си.

Самотните Риби ще флиртуват до тогава, докато не се наситят на срещи, признания и безсмислени обяснения. Хороскопът за 2019 година препоръчва на Рибите да бъдат внимателни в интимните връзки. Помнете, че този хаос няма да доведе до нищо добро. А репутацията ви ще рухне за един миг. Помислете по-добре за това, как да намерите верен и любим спътник в живота си. Може би Рибите трябва да оставят близките им да ги сватосат.

Вие сте така чаровни, мили и непосредствени, че всеки ухажор можете да увлечете след себе си. Само не трябва да преследвате идеала. Оставете своите илюзорни планове в страни, както съветва хороскопът за 2019 година. Между другото и Свинята няма да ви остави сами, ще се опита да ви среща със симпатични хора, ще ви заведе в нови компании и дори ще ви запише за фитнес. Възможно е именно там да се запознаете със своята бъдеща половинка.

Хороскоп за жените Риби за 2019 година

Мили, чувствени и истински женствени създания са жените Риби. Макар че, сила на волята и издръжливост също не им липсва. Тези жени от страни изглеждат раними и мълчаливи, но, ако работата се отнася за нещо сериозно, то те ще се „хвърлят в боя“. Хороскопът за 2019 година предсказва на жените Риби доста рискови моменти, които ще ги доведат до успех и до желаните резултати. Те умеят да общуват, да се жертват и най-важното, опитват се да проникнат в душата на този, когото обичат. Но, също им харесва и да манипулират хората.

Мъжете, които имат отношения с жени Риби, се чувстват грижливи защитници на тяхното загадъчно царство. И това импонира на Рибите. В процеса на страничните конфликти и разговори, жените Риби се стараят да се оттеглят и просто да наблюдават случващото се. Те дори муха не могат да засегнат! Емоционалните изблици не са за тях. Хороскопът за 2019 година не обещава на Рибите големи спорове и катаклизми, което означава, че времето на управление на Жълтата Свиня могат да преживеят хармонично.

Жените Риби са добри, внимателни и симпатични, внимателно анализират всяка своя крачка. Макар и нерядко да плуват в мечти, създавайки свой илюзорен свят. На тях им е присъщо да грешат и да се разочароват, но само в случаите, когато вината не лежи на нейните плещи. Хороскопът за 2019 година обещава успешен период на жените Риби, които имат семейство и деца. В отношенията ще лидира стабилността и самообладанието.

Жените Риби се стремят не само към физическо удовлетворение, но и към душевна хармония. За тях са важни всички сантиментални дреболии – романтични картички, комплименти, намигвания и докосвания под масата. Уви, по време на секс тези жени не блестят с инициатива, затова оставят на мъжа да доминира. Хороскопът за 2019 година съветва Рибите да бъдат разумни в екстрените ситуации, а също и да не крият своя талант от околните. Те ще бъдат така очевидни през първата половина на годината.
За да може годината на Жълтата Свиня да донесе само радост и успехи на Рибите, те трябва да обобщават всичко, което е станало по-рано. Така ще могат да понесат по-леко и бързо всички възникващи трудности и проблеми. Хороскопът за 2019 година предсказва на жените Риби щастие в любовта, доходи от личен бизнес и изгодни договори. Само избягвайте рисковете, капиталовложенията и извънбрачните авантюри.

Благоприятни периоди за жените Риби за 2019 година

Хороскопът за 2019 година обещава на жените Риби благополучие в любовта и работата. Това ще се случи през пролетта, затова отворете сърцето си за ярките промени и новите събития. А през есента трябва да изоставите своята страстност и ентусиазма си, за да не се отрази негативно на всички жизнени сфери. В края на годината на Земната Свиня, на жените Риби ще им се наложи да приготвят голям сандък. За какво ли? За многото пари, разбира се!

Неблагоприятни периоди за жените Риби за 2019 година

Хороскопът за 2019 година предсказва на жените Риби доста скандали и разправии. Като цяло, те ще се случват в семейството и с роднините. Естествено, всичко това няма да мине безследно по отношение на здравето. През юли и август, Рибите трябва да се контролират по време на работа, за да избегнат конфликт с колегите.

Хороскоп за мъжете Риби за 2019 година

Хороскопът за 2019 година представя мъжете Риби като истински артисти, талантливи и комуникативни. С тях ще бъде истинско удоволствие да поговорите. Семейната сфера няма да бъде белязана с караници и скука, но Рибите се държат своеобразно със съпругата си. Самотните Риби в средата на лятото могат да започнат роман с продължение. При това говорим не просто за отношения, а за създаване на семейство и пищна сватба. Само снижете леко стандартите си, защото вашето идеализиране ще ви доведе до разочарование.

Мъжете Риби може леко да кръшнат от истинския път. Те ще се поддадат на зависимости, ще променят решенията си и ще се водят по емоциите си. Най-добре е да общува и да организира делови сътрудничества само с близките си роднини. В този случай, хороскопът за 2019 година обещава на Рибите стабилно финансово положение, кариерен ръст и започване на личен бизнес. Не снижавайте критериите си и бъдете самоуверени.

Настроението при мъжете Риби ще се променя по сто пъти на ден. Те дори сами няма да разбират защо се случва това. Ту ще имат радостна усмивка на устните, ту вселенската тъга ще ги връхлети, ту ще имат агресивно поведение. Не са изключени депресии в годината на Земната Свиня.

Хороскопът за 2019 година не препоръчва на мъжете Риби да взимат решения когато са под влияние на страст или на неустойчиво психическо състояние. И още един ценен съвет: не прехвърляйте грижите и проблемите си на чужд гръб.
Ако Рибите спрат да мечтаят и фантазират, то на мига ще се изолират от нови проблеми. Но понякога все пак ще трябва да планират своите действия, иначе ще ги налегнат още по-големи трудности.

Хороскопът за 2019 година препоръчва на мъжете Риби да работят над себе си. Вие имате доста минуси на характера – фалш, престорена уязвимост и равнодушие. Не давайте никакви обещания на никого, защото, така или иначе, вие няма да успеете да ги изпълните. Дръжте се според обстоятелствата, а също и по-малко критикувайте околните.

В годината на Земната Свиня, Рибите трябва да работят, а не да скръстват ръцете и краката. Тогава може да разчитате на финансов ръст и професионализъм. Хороскопът за 2019 година предсказва на мъжете Риби не просто нова, а ръководна длъжност. Вие ще станете директор на фирма или на голяма компания. Има възможност да намерите влиятелен и богат спонсор, който да подкрепя всички ваши идеи.

Благоприятни периоди за мъжете Риби за 2019 година

Хороскопът за 2019 година предсказва на мъжете Риби особено успешен период през юли и август. Ще има и изненади, и приятни новини, и семейно благополучие. Лятото може да се отправите на пътешествие с децата. Още повече, че Рибите така отдавна мечтаят да направят такова пътуване. Не се съмнявайте в себе си, тогава всичко ще се получи. Важното е да снижите амбициите си и да станете по-искрени в общуването. Мъжете Риби, които все още са ергени, може през декември да срещнат своята половинка и да планират сватба.

Неблагоприятни периоди за мъжете Риби за 2019 година

Хороскопът за 2019 година съветва мъжете Риби да бъдат много внимателни през зимата. Възможни са проблеми не само от трудов характер, но и рязко снижаване на имунитета. Простуди и хронични заболявания ще измъчват Рибите. Най-добре е да се откажете от натоварвания в спортната зала, защото ще се отразят лошо върху състоянието на здравето ви.

Семеен хороскоп за Риби за 2019 година

За да имат щастие у дома, Рибите трябва много да се постараят. На първо място трябва да оправят отношенията с роднините. При това не само със своите, а и с тези на съпруга/та.

Хороскопът за 2019 година препоръчва на Рибите по-често да организират малки празници и изненади за домашните. Тогава всички разправии и сръдни ще си отидат, а ще се появи възможност заедно да се занимавате с битовите и домашните дела. Рибите трябва да станат дипломатични при общуването си с децата. Ако не знаете как правилно да ги възпитавате, то четете нужната литература или се обърнете към психолог.

Хороскопът за 2019 година предсказва на семейните Риби раждане на детенце през есента. Вие отдавна планирате това събитие, затова ще получите здраво и красиво дете. Отношенията със съпруга/та ще се развиват според настроението ви. Днес ще има нежни обятия и любовни признания, а след ден – бурни конфликти. При това без видими причини за това. Стига вече сте се „къпали“ в своите мечти и илюзии. Време е да погледнете реално на жизнените, а още повече на трудните ситуации.

Хороскопът за 2019 година обещава на Рибите топли отношения с близките, но все пак, вие трябва да се въоръжите с търпение и да правите отстъпки. Не се отпускайте, не се оплаквайте от съдбата, а се вземете в ръце. Чистотата и редът у дома, разбира се важни, но по-добре сложете акцент върху взаимното разбирателството и вниманието. Свинята ще научи Рибите да правят баница, ако се разсеят от семейните проблеми. Повярвайте, вашите кулинарни таланти ще оценят дори съседите.

Работа и бизнес за Риби през 2019 година

Хороскопът за 2019 година препоръчва на Рибите да тъпчат на едно място. Ако искате да се придвижите нагоре по кариерната стълбица, то правете делови запознанства и изгодни връзки.

Ако имате възможност да започнете собствен бизнес, то не се съмнявайте в себе си и вложете пари. Вие сте талантливи във всичко, затова и тук ще постигнете успех. Ако парите, които заработите се окажат неприлично много, можете да ги вложите в благотворителен фонд. Рибите трябва често да бъдат на масови мероприятия, а не да се крият от обществеността.

Рибите ще имат адски много перспективи в годината на Свинята (Глигана). Ако изпуснете дори една, след това ще съжалявате. Нека всички наоколо узнаят вашите творчески замисли. Не се стеснявайте да разказвате и да показвате своите шедьоври на околните. Хороскопът за 2019 година съветва Рибите уверено да рекламират своята продукция и щедро да споделят идеите си. Ще ви подкрепят дори тези, които по-рано не са вярвали, че такива грандиозни проекти могат да се реализират успешно.

Парите сами ще влизат в ръцете на Рибите, но само след като те заемат достойна длъжност. Не трябва да мързелувате и да завиждате на тези, които вече са забогатели. Хороскопът за 2019 година препоръчва на Рибите да променят стила си на поведение и на обличане. Възможно е с мрачния си външен вид да отблъсквате влиятелните персони. А те са ви нужни за прогреса.

Здравен хороскоп за Риби за 2019 година

Рибите, в годината на Свинята, ще се държат като луди. На вас не са ви присъщи апатията и пасивността, обратното, ще ви се наложи да тичате, да общувате и да се срещате с хора. Желателно е да карате колело, да ходите на ски и, разбира се, да излизате сред природата.

Хороскопът за 2019 година не обещава на Рибите сериозни проблеми. Имунната система ще работи без проблеми, затова няма да ви плашат нито простудите, нито грипа. И все пак се постарайте по-малко да контактувате с тези, които вече са болни. Свинята не пие кафе и силен чай, затова не съветваме и Рибите да го правят. Най-добре е да пиете прясно изцедени сокове, компоти, нектари и др. Така и хемоглобинът ще се повиши, и видимо ще станете по-бодри.

Депресивно състояние може изцяло да обхване Рибите и то в най-неподходящия момент, когато трябва да работят и да бъдат активни. Може би ще влезете в спортната зала или ще се запишете на танци? Хороскопът за 2019 година препоръчва на Рибите повече да общуват с позитивни хора, тогава няма да остане и следа от тъгата. Между другото, пейте песни, веселете се с различни дреболии, радвайте се на слънцето дори и в зимните дни. Ако имате възможност, отидете с приятели на хижа в планината.

Хороскопът за 2019 година съветва Рибите да внимават за теглото си. Твърде слаби, вероятно няма да сте красиви, но и излишните килограми няма да ви направят по-чаровни. Тичайте сутрин, взимайте хладен душ и се хранете с режим. Рибите са длъжни да усвоят тези прости правила, за да не допускат до себе си никакви болести.

А, за да избягвате стреса и да възстановявате душевните си сили ходете на йога. Свинята е проверила, че йогата много помага!

Още статии и хороскопи от Мая Павлова – на личния й сайт. 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара