Хороскопът за 2019 година предсказва на Раците труден период, когато ще им се наложи да се разкъсват между дома, работата и грижата за роднините. Но вие ще можете да се справите с всичко, ако не обръщате внимание на дребните неуредици.

Мнителните по натура Раци, в годината на Свинята ще станат уверени и няма да изпуснат шанс да устроят личния си живот. Само не забравяйте за укрепването на имунитета си.

Толкова много грижи, колкото в годината на Свинята, до сега Раците не са имали. Естествено, времето за почивка и развлечения с приятели ще бъде малко, но от друга страна, може да се придвижите нагоре в професионален план, а също и да намерите нови, делови партньори.

Дневни хороскопи

Хороскопът за 2019 година обещава на Раците доходен и продуктивен период, ако не отказват изгодните предложения.

В годината на Жълтата Земна Свиня е необходимо да работите в колектив, а не сами. Иначе, може и да не дочакате добрите резултати. Между другото, в личната сфера, Раците трябва да бъдат по-разкрепостени и инициативни, ако мечтаят да срещнат своята половинка.

Хороскопът за 2019 година не съветва Раците да се затварят и да осъществяват само своите желания. Бъдете общителни и оптимистично настроени, за да се сприятелявате с интересни хора. В годината на Свинята очаквайте пътувания, туристически походи и екскурзии до нови места. Но Раците трябва да помнят да близките си хора, за да не развалят топлите отношения.

Движението е живот! Ако Раците се движат повече, ходят пеша и се занимават със спорт, то хороскопът за 2019 година им обещава добро здраве и позитивно настроение. А, ако сте добавили излишни килограми, то си купете карта за плувен басейн. Така и имунитета ще укрепите, и ще станете видимо по-стройни.

Раците са се чувствали така щастливи и осигурени в годината на Кучето, че с идването на Жълтата Свиня леко ще се разтревожат и напрегнат. Разбира се, че трябва да се разбират със стопанката на 2019 година, за да запазят душевното си спокойствие и да реализират плановете си. Макар, че няма нужда да се вълнуват особено. Хороскопът за 2019 година съветва Раците да бъдат оптимисти, тогава всичко ще върви в правилната посока.

Разбира се, че ще има дребни проблеми, но Раците ще се справят с тях мълниеносно. Когато дойде пролетта на 2019 година вече могат да си отдъхнат и спокойно да планират личните си дела. Позитивното настроение ще им помогне да погледнат по различен начин на трудностите, които по-рано са изкарвали Раците от релсите. През март може да се повеселите с приятели.

Хороскопът за 2019 година предсказва на Раците важни и перспективни срещи. Запознанства с влиятелни хора ще ви помогнат да осъществите в живота това, което до сега не сте успявали. Важното е, че вие сте изпълнени с нови планове – творчески и нестандартни. За да се отървете от депресията, Свинята лично да даде на Раците полезна литература или ще ги заведе на психолог. Между другото, вие самите ще се заемете с писане на книга, за която в бъдеще може и Нобелова награда да получите. Дерзайте!

Раците ще имат много ухажори, но ще им бъде трудно да срещнат любимия човек. Трябва да се заемете не само със само развитие и да се вслушвате в интуицията си, но и да коригирате външния си вид. Вашата популярност е голяма, но понякога е добре да се вгледате в по-интересен и надежден партньор. Хороскопът за 2019 година предсказва на Раците среща със съдбата през юли, когато ще им се иска не само да пеят от любов, но и да тръгнат с избраника/цата си към съвета.

Бракът е сериозно нещо, затова се посъветвайте с близките си хора, как да съхраните отношенията топли и устойчиви. Особено, ако с усилие сдържате емоциите си. Свинята вече се договаря с щъркелите, през следващата година в дома ви да се раздава детски смях. Разбирате ли?

Средата на лятото е подходящо за смяна на жилището. Раците могат да се преместят, заедно със семейството си, в друг град, където да построят голям и уютен дом. Хороскопът за 2019 година съветва Раците внимателно да се подготвят за такива кардинални промени в битовата сфера. Ако сте намислили ремонт или разместване у дома, то най-добре се обърнете към специалисти. Защото тази работа не е ви е по силите. А що се отнася до пари, не мислете. Неочаквано ще се появи допълнителна работа, която ще ви донесе добри доходи.

Финансовото положение на Раците, в годината на Земната Свиня, ще бъде относително стабилно. Парите ще постъпват регулярно в сметката или в портфейла ви. Очаквайте изгодни договори, сделки и печалби. Астрологичната прогноза за 2019 година препоръчва на Раците да бъдат практични и пестеливи, а също и да събират пари.

В началото на есента Раците ще започнат друга работа, от което ще бъдат много доволни. Макар че има възможност да работят на две места, ако времето и здравето им позволяват. Вие сте пунктуални и изпълнителни, което означава, че ще се справите. Само не забравяйте да си почивате, излизайте сред природата и ходете повече пеша. А, ако искате да отидете до морето, то Свинята ще ви организира почивката на най-добрия морски бряг.

Хороскопът за 2019 година обещава на Раците истински вълшебен декември. Вие ще бъдете не просто щастливи и позитивни, но и ще заредите с кипящата си енергия всички, които са до вас. Значи, трябва да се отблагодарите на стопанката на годината за подкрепата и съветите, които постоянно ви е шепнела в ухото.

Любовен хороскоп

Раците не си представят живота без любов, но за тях, това чувство трябва да бъде искрено и взаимно. Хороскопът за 2019 година съветва Раците да бъдат внимателни, да не се намесват в интриги и да не започват лекомислени романи. Защото ще има много претенденти за ръката и сърцето ви.

Макар че Раците не се оплакват особено от романите без задължения, Свинята ги съветва да прочистят ухажорите си. Само не си помисляйте, че ще обидите някого с отказа си. Тръгвайте и търсете истинската любов, за да могат отношенията да бъдат не само топли, но и за цял живот.
Хороскопът за 2019 година препоръчва на Раците да бъдат смели и инициативни, за да не изпуснат „единствения/единствената и неповторимия/неповторимата“. Още през февруари и март ще имате възможност да завържете съдбоносно запознанство. Ако плановете с избраника/цата ви са за сватба, то не се съмнявайте във взетото решение. Защото искрените чувства не се срещат всеки ден.
Свинята съветва Раците да се погледнат от страни. В смисъл, да не се страхуват да променят външния си вид и стила си на обличане. Всичко това ще ви бъде от полза, ако спазвате мярката и се обърнете за помощ към специалисти.

Хороскопът за 2019 година обещава на Раците много приятни изненади личния живот, а към предишни любовници не трябва да се връщат.

Хороскоп за жените 

В годината на Земната Свиня, жените Раци ще искат да покажат на хората всички свои таланти, а също и да реализират потенциалът, който имат. Разбира се, не трябва да забравяте за родния си дом и за близките. Но и работа ще заема максимално вниманието ви, както прогнозира хороскопът за 2019 година за жените Раци. На първо място ще стоят духовното развитие и обучението. Важно е да си намерите дейност, която да ви е интересна, да ви вдъхновява творчески и да ви носи доходи. Раците трябва да си спомнят хобито си от детството или юношеството, да осъществят мечтите си, да ги превърнат в реалност и да усвоят друга специалност.
Раците през 2019 година могат да учат за всяка професия – масажистка, диетоложка и др. Между другото, с помощта на интернет е възможно да разберете много полезни неща и да обогатите знанията си. Не са изключени търсения и спорове с роднини, затова бъдете сдържани и деликатни. Помирете се с хората, с които отдавна сте в конфликт.

Хороскопът за 2019 година препоръчва на жените Раци първи да тръгват към отстъпка, да не спорят напразно и по-често да се радват на дреболиите. Ако цените времето и енергията си, то е сигурно, че ще постигнете успех с всичко, което сте замислили. При жените Раци са възможни непредсказуеми ситуации с домашните, които ще започнат да имат безсмислени изисквания и претенции към тях.

Благоприятни периоди за жените 

Хороскопът за 2019 година предсказва на жените Раци благоприятен период за бременност през януари и февруари. А що се отнася до отпуската, молбата пишете за някой от летните месеци. Много добре ще ви се получат далечните пътувания, а и почивката ще помните за дълго. В началото на есента, Раците ще купят нещо голямо и желано. Не е изключено това да е дом или кола. Близките ще се зарадват на неочакваната изненада, а избраника ще им направи официално предложение, в годината на Жълтата Свиня.

Неблагоприятни периоди за жените

Хороскопът за 2019 година предсказва на жените Раци неприятности със здравето в началото на пролетта. Естествено, не трябва да се занимавате със самолечение, а трябва да се обърнете към квалифициран специалист. В края на лятото Раците трябва да избягват всякакви предложения за капиталовложения, иначе ще станат жертва на лъжи и мошеничество. Внимателно проверявайте подписите на документите, преводите на пари и не давайте заеми на никого.

Хороскоп за мъжете Раци 

Такава стабилност и самоувереност мъжете Раци още не са изпитвали. Затова сега имат възможност да гледат на всичко с оптимизъм. Хороскопът за 2019 година обещава на Раците не само кариерен ръст, но и добро финансово положение. Самотните мъже ще решат да направят предложение за брак на своята възлюбена. Най-накрая ще намерите онази ниша, която ще ви направи хармонични и спокойни личности. По отношение на роднините, вие сте грижливи и внимателни, за какво повече да мечтаете? Важното е, своевременно да решавате всички проблеми, а също да не унивате, ако нещо не тръгне по набелязаната от вас схема.

Хороскопът за 2019 година съветва мъжете Раци да си намерят хоби, което да им помогне да се освободят от излишната енергия. То ще ви зареди с позитивизъм и вдъхновение, а също и „гаси“ негативните емоции. Семейните Раци трябва да отделят повече време и внимание на децата. И това не е непременно проверка на уроците или възпитание, а съвместна почивка сред природата, на хижа или някакви културни мероприятия.

Мъжете Раци през 2019 година трябва да бъдат искрени с тези, които ги обичат и ценят. Работата ще почака, а изпуснатите възможности за топло общуване няма да се върнат. В годината на Земната Свиня трябва да се погрижите за възрастните си роднини, да решават битовите си проблеми и да не се предават.

Благоприятни периоди за мъжете 

Делови пътувания очакват мъжете Раци в края на пролетта в годината на Жълтата Свиня. Планирайте разумно своето време и сили, за да не се преуморите от изобилието от работа и чувства. В средата на лятото не е изключено съдбоносно запознанство. Жена, която ще срещнете, ще бъде прекрасна във всяко отношение, не я изпускайте. Хороскопът за 2019 година препоръчва на мъжете Раци да бъдат благородни, да проявяват инициатива и да не забравят за романтичните изненади. Успехът в работата е гарантиран на усърдните и отговорни Раци. Смело се заемайте с нови и крупни проекти.

Неблагоприятни периоди за мъжете 

На Раците ще им се наложи да похарчат доста пари в края на зимата и март 2019 година. Финансите ще отидат за ремонт на колата или дома. Макар че е възможно е да си купите нов недвижим имот. През есента трябва да се обличате топло, защото ще се простудите и ще получите усложнения на пикочо-половата система. Хороскопът за 2019 година съветва мъжете Раци веднага да ходят на лекар, ако се появят болезнени усещания и възпаление. Изобщо не си помисляйте за самолечение, защото ще последват сериозни усложнения.

Семеен хороскоп за Рак 

За Раците, семейството не е просто клетка на обществото, а смисъл на живота им. Затова, в годината на Жълтата Свиня (Глиган) ще ви се иска да запазите това, което ви е скъпо и да намерите пътя към взаимното разбирателство със своите роднини и тези на съпруга/та.

Хороскопът за 2019 година съветва Раците сериозно да се отнасят към битовите и домашните въпроси. Ако отдавна домът ви се нуждае от ремонт, то отделете пари за това в началото на годината. Що се отнася до дизайна, планирането или строителството, тук Свинята ще ви помогне да намерите истински майстори. При някои от семейните Раци се очаква попълване на семейството, което означава, че трябва от рано да се погрижите за детската стая, да купите креватче и различни играчки.

Хороскопът за 2019 година предсказва на Раците суетлив период, когато няма да могат нито за минута да седнат. Преместване, срещи, допълнителна работа и домашни задължения – всичко това ще се нуждае от сили, време и пари. Между другото, новите двойки трябва да си спомнят за романтиката и да си направят един страхотен, меден месец.

А, ако ви предстои златна сватба, то няма да минете без грандиозно тържество. Помислете къде ще бъде най-добре да го организирате – на морския бряг или в шикозен ресторант.
На заядливите, самотни Раци можем сама да съчувстваме. Колко дълго можете да ходите сами и да мечтаете за идеалния спътник/идеалната спътница в живота? Свинята вече се е измъчила да ви запознава ту с един, ту с друг, но вие сте непреклонни. Хороскопът за 2019 година конкретно заявява на Раците, че ако останат такива придирчиви и намръщени, то до старостта си няма да намерят никого. Още повече, че наоколо има толкова симпатични и достойни ухажори.

Бизнес хороскоп 

Хороскопът за 2019 година предсказва за Раците нова работа и достойна длъжност. Вие така отдавна сте вървели към това, че сега сте извън себе си от щастие. Какво пък, такова събитие можете да отбележите и в ресторант. Не забравяйте да поканите и да почерпите и Свинята.
Финансовата ситуация ще бъде толкова безоблачна, че Раците ще успеят до лятото да натрупат нужната сума за пътешествие, за ново жилище и за сватбено тържество. Истината е, че ще се наложи да се оправяте с конкуренти, но тук ще ви помогнат авторитетни личности. Спазвайте закона и не пристъпвайте нормите.

Хороскопът за 2019 година обещава на Раците стартиране на собствен бизнес. Дали ще бъде в творческата или в комерсиалната сфера, това ще решите само вие. Но помнете, че при сключване на договори трябва да внимавате, особено със задгранични партньори. Завистливи хора ще създават интриги на гърба на доверчивите Раци, но Свинята ще бъде на пост. Не се страхувайте, ще запазите и парите си, и репутацията ви няма да пострада.

Раците имат в запас много интересни идеи, а, за да ги реализират ще им помогнат приятелите и роднините. Вие ще решите да привлечете всички в своята активна дейност, което също е правилно. Хороскопът за 2019 година разрешава на Раците да вложат неголяма сума в собствен бизнес или на приятел, но предварително трябва да разпределят бюджета и да прегледат плановете си за бъдещето. Тогава, още от пролетта на 2019 година, в сметката ви ще започнат да идват пари.

Здравен хороскоп

Какви методи за укрепване на здравето препоръчва хороскопът за 2019 година на Раците? Запомнете – спортни упражнения за гърба, медитация, йога, хранителен режим и добър сън.

Не е задължително да посещавате усърдно тренировки и да се уморявате от глад. Ако Раците вземат пример от Свинята, то цялата 2019 година ще преживеят без психически разстройства и простуди. Важното е да се поддържат в добра форма, да тичат сутрин, а не да спят до обяд. А и да се откажат от пикантното и мазното, за да не си създадат стомашни проблеми.

Хороскопът за 2019 година съветва Раците да бъдат оптимисти и да не оставят отворена вратата за тъгата и меланхолията. Още повече, че вие сте склонни към нервни заболявания.

Сутрин Раците могат да закусват с овесени ядки и плодове, а вечер да не преяждат. Ако искат да се отърват от излишните килограми, трябва да ограничат употребата на тестени изделия. А, за да не се разболеят от грип и то в разгара на работата, Раците трябва да се обличат топло и да не общуват с тези, които вече кихат и кашлят. Между другото, не се отказвайте от ваксината против грип.

Хороскопът за 2019 година препоръчва на Раците по-често да правят почивки по време на активната работа. Обядът ви трябва да бъде пълноценен и да не си лягате след 22 часа. А сутрин можете да правите гимнастика, за да се ободрите и да укрепите гръбначния стълб. Свинята редовно ходи на профилактични прегледи при личния си лекар, което съветва и Раците да правят. Колкото по-рано откриете едно заболяване, толкова по-бързо ще се излекувате.

Още хороскопи и статии от Мая Павлова – на личния й сайт. 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара