Хороскопът за новата 2019 година предсказва на Овните благополучен период, затова вълненията и тревогите ще бъдат по-малко от обикновено. Това, че ще успеете да спестите пари за дом или кола, също ще добави увереност в бъдещето. Срещата с втората половинка ще се случи внезапно, по време на далечно пътуване. А в края на годината е възможно и на сватба да играете.

Хороскопът за 2019 година обещава на Овните доста приятни събития и съдбоносни срещи. Възможно е да заемете нова и перспективна длъжност, това на първо място, а на второ – да повишите материалното ниво. А на трето – да съберете пари за всичко, за което мечтаете.

В началото на годината много Овни ще тръгнат към планините. Именно, по време на пътуването има възможност да срещнете своята втора половинка. Между другото, запознанството ще се случи внезапно и непременно ще доведе до сватба.

Годината на Свинята (Глигана) ще се окаже „урожайна“ на такива събития. Особено, ако Овните се отърват от своята недоверчивост и започнат да се отнасят към хората по-внимателно. Тези, които вече имат любим човек, хороскопът за 2019 година съветва да сдържат ревността си и да не изказват недоволството от партньора си по всеки повод. Помнете, че истериите няма да ви доведат до нищо добро.
В годината на Свинята Овните трябва да обърнат голямо внимание на скъпоценно си здраве. В противен случай, то ще ви отнеме много пари, време и нерви. В студения сезон се обличайте топло, а лятото не се увличайте да правите тен.

Хороскопът за 2019 година препоръчва на Овните да контролират своя апетит, за да не хвърлят в стомаха си всичко поред и в големи количества. От екстремните и рискови видове спорт е най-добре да се откажете. Затова пък, плуването и йогата трябва да бъдат приоритетни за вас.

През миналата година Овните леко са се отпуснали, заради закрилата на Кучето, затова се надяват, че и Жълтата Земна Свиня (Глиган) също ще ги глези и защитава. Всъщност, много ситуации ще се случват в тяхна полза, но ще се наложи да работят и да проявяват инициатива, както ги съветва хороскопът за 2019 година.

В началото на 2019 година Овните може леко да си починат и да се развлекат, но когато кормилото се поеме от Жълтата Земна Свиня (Глиган) животът рязко се завие към деловата страна. Ще се наложи да учите, да трупате опит, да сключвате договори и да подписвате важни документи.
Глиганът (Свинята) е добро и искрено животно, но съвсем не се доверява лесно на всички. Ако Овните проявят търпение и бъдат активни в професионалната сфера, то ще могат да постигна успех в най-непредсказуемите моменти.

Благодарение на интуицията си и на хороскопа за 2019 година, Овните ще могат в пълна степен да покажат своите таланти и щедростта на душата си, а също и да помогнат на близките си хора да постигнат кариерно израствате.
Огнените личности ще направят изгодни запознанства през пролетта, които ще им помогнат да влязат във висшето общество. За съжаление, финансовото положение няма да се оправи веднага. Хроничният дефицит на пари може да се отрази на настроението и на здравето ви. Ако имате възможност, Глиганът (Свинята) съветва да започнете собствен бизнес, да намерите разумни партньори и да спестявате всичко, което заработвате. Хороскопът за 2019 година не препоръчва на Овните да изпадат в паника, защото още през март ще им се усмихне късметът във вид на печалба от лотарията. Между другото, ако вземете кредит ще можете да го върнете в срок.

В края на пролетта Овните ще се чувстват във вихъра си. При това ще си купят не само солиден костюм, като за началник, но и скъпоструващ автомобил. Важното е, когато преследвате кариерата и доходите, да не забравите да устроите личния си живот. Самотните Овни ще имат всички шансове да срещнат своята половинка. А къде именно? Възможно е в ресторант, по време на пътуване или дори в метрото. Но е сигурно, че не трябва да си седите у дома, а да общувате повече, за да не си останете сами, вместо да изживеете невероятен романтичен период.

Хороскопът за 2019 година предсказва на Овните истински горещо лято. Особено бурен ще се окаже този сезон за семейните хора, които очакват появата на дете и разширяване на жилището. Не е изключено в живота на Овните да влязат предишни възлюбени. А и от съперници ще се наложи да се отбранявате, за да запазите любовта, семейството и стабилните отношения със съпруга/та.
Свинята препоръчва на Овните да бъдат много щедри и да подарят на любимия човек всичко, което иска. Например, билет за пътуване до Бахамите.

През лятото на 2019 година не си отказвайте удоволствието да почивате сред природата, на хижа или да направите преход високо в планината. Ако Овните имат извънградска къща, то може да се занимават с градината, с отглеждане на пилета или с някаква друга земеделска работа. Само не развъждайте прасенца, защото стопанката на годината ще бъде много обидена.

Любовна съвместимост

Хороскопът за 2019 година обещава на Овните наситена и енергична есен. Ще се наложи да разрешавате не само професионални проблеми, но и да се оправяте с безжалостни конкуренти. Разбира се, че няма да останете без пари в джоба, но нервната ви система ще се разклати до краен предел.
В тази ситуация изходът е само един – да си вземете отпуска и да отидете на почивка, на курорт или в санаториум, за да укрепите психическото си здраве. Свинята ще ви помогне с каквото може. В краен случай ще ви подскаже за налични билети, а и пари ще ви осигури. В края на есента Овните ще се върнат у дома изпълнени със сили и енергия, затова дори завистниците ще бъдат респектирани. Къде ще се сравняват с умните и целеустремени Овни? Още повече, когато стопанката на 2019 година ги подкрепя във всички начинания!

Любовен хороскоп  

Любовта е прекрасно чувство и то няма да подмине Овните в годината на Земната Свиня. Някои ще се влюбят от пръв поглед, а други ще поискат да заведат избраниците си в църквата. Всичко това е добре, но трябва да се вслушате в гласа на разума си.

Хороскопът за 2019 година предупреждава Овните, че е по-добре да се откажат от леките флиртове и случайните интимни връзки. Иначе, ще ви се наложи да плащате издръжка във всеки град. Бъдете много внимателни, защото и здравето можете да разклатите, ако ходите с всички поред на среща. Но, ако Овните отдавна мечтаят за дете, то Свинята ще им помогне в тази деликатна ситуация.
Самотните Овни отдавна мечтаят за истинска любов. Свинята ще бъде радостна да ви срещне с човек, който ще бъде ваша, достойна партия. Само внимателно се оглеждайте в страни и се взирайте в тези, които с надежда очакват от вас предложение за брак. Между другото, приятелите също могат да изиграят важна роля в личния ви живот. Някой от тях ще ви запознае с очарователен човек.

Важно е да не пилеете чувствата си на всички страни, а да бъдете благоразумни и конкретни при избора си на партньор. Интуицията е добър съветник, но не и в любовните дела. Ако Овните имат вече любим човек, могат да го запознаят с роднините. Заедно с близките си ще организирате сватбеното тържество, а след това новото семейство ще се отправи на околосветско пътешествие.

Хороскоп за жените 

Хороскопът за 2019 година обещава прекрасно време за жените Овни, които ще имат възможност не само да пътуват, но и да се запознаят с интересен мъж по време на това пътуване. Разбира се, романът може така бързо да приключи, както е и започнал, но затова пък спомените за него ще бъдат много приятни. Тези жени не се притесняват за чара и темперамента си. Те, във всяка ситуация, се стремят да изглеждат шикозно и да бъдат привлекателни. В годината на Земната Свиня има всички шансове да направят скок в кариерата, да повишат авторитета си и да заемат ръководен пост.

Хороскопът за 2019 година препоръчва на жените Овни по-често да се доверяват на вътрешния си глас. Интуицията ще им помогне да избегнат неприятните моменти, лъжите и големите грешки. За да не възникнат сериозни здравословни проблеми в годината на Жълтата Свиня е нужно да си направите изследвания да на време да отидете на лекар. Не са изключени заболявания на сърцето, простуди и мигрени. Трябва да вземат пред вид спортните занимания, гимнастиката сутрин, ходенето пеша и работата, разбира се.

Благоприятните периоди за жените 

Хороскопът за 2019 година предсказва на жените Овни добър период. Трудностите в живота ще се сменят с радостни събития. Тези очарователни дами няма да могат да избягат от многобройните обожатели, флиртовете и интригите в колектива. Ако поискате, по време на отпуската, можете да заминете в чужбина, да разгледате исторически места, да си починете от цялата си душа и да опознаете много и интересни неща. Що се отнася до подходящият месец за отпуска, то ще си го изберете сами. Важно е преди това да оправите всички дела и проблеми. Материалното положение на жените Овни, годината на Земната Свиня, ще бъде стабилно. Вие няма да се нуждаете от нищо, ако не забравяте да пестите.

Неблагоприятните периоди за жените

Хороскопът за 2019 година препоръчва на жените, родени под знака Овен, да се отнасят внимателно към своето здраве, което може да бъде подкопано от умора, апатия и инфекциозни заболявания. Всичко това ще се обостри в средата на пролетта, затова бъдете внимателни. Възможни са заболявания на съдовете, сърцето и повишаване на кръвното налягане. През есенния период жените Овни може да бъдат измъчвани от мигрена и стомашни колики. Естествено, освен лекар-специалист, никой друг няма да може да ви лекува квалифицирано. Не забравяйте да правите профилактика срещу хроничните заболявания.

Хороскоп за мъжете

Хороскопът за 2019 година предсказва на мъжете Овни небивала по-рано популярност сред жените. Не е чудно, защото вашата амбициозност, сила на духа и самоувереност са завидни. Овните не само са импулсивни и емоционални по натура, но и умеят ловко да обръщат всяка ситуация на своя страна. Естествено, това им позволява напълно да разкрият своя вътрешен потенциал и да привлекат към себе си много ярки личности.

В семейството на мъжете Овни могат да се появят неразбирателство и отчуждение между съпрузите. През този период не е желателно да правите разбор на семейния си живот, а още повече, да се изтъквате по време на споровете. Хороскопът за 2019 година предупреждава Овните, че обидите могат да се помнят дълго. Постарайте се да бъдете сдържани и толерантни, особено, ако ситуацията засяга възпитанието на децата. Колкото повече грижи и внимание проявявате към близките си хора, толкова по-устойчиви ще бъдат семейните ви отношения в годината на Жълтата Свиня.

Благоприятни периоди за мъжете 

Хороскопът за 2019 година предсказва успех в делата и благополучие в личния живот за мъжете Овни. Имате възможност не само да си намерите доходна работа, но и да започнете собствен бизнес. Тогава няма да се ядосвате за пари, защото те ще потекат като река към вас. Много ще заемат висока длъжност, ще получат бонуси и ще укрепят позициите си в социалната сфера. Ако се появи възможност да вложите пари в нещо, което наистина съществува, то не трябва да се замисляте.

Хороскопът за 2019 година обещава на мъжете Овни взаимно изгодно сътрудничество, надеждни бизнес партньори и получаване на процент за предишно свършена работа. Само не бързайте да харчите всичко веднага, нека парите работят за вас през цялата година на Жълтата Свиня. В любовта всичко ще бъде добре за Овните, такова, че може да напишете красив роман с продължение. Вие ще привлечете към себе си дами, които не само ще бъдат изискани, но и умни, и дейни. Заедно ще можете уверено да гледате в бъдещето.

Неблагоприятни периоди за мъжете 

Негативните периоди за Овните в годината на Земната Свиня са толкова малко, че могат да се преброят на пръстите на едната ръка. Но трябва да решавате дори и най-дребните проблеми, без да ги отлагате. В средата на лятото, хороскопът за 2019 година предсказва за мъжете Овни конфликти в семейството и битови затруднения. Ако често сядате на масата за преговори, то отношенията ви със съпругата ще станат по-хармонични. Овните трябва да бъдат търпеливи и да се трудят не само в службата, но и в личните си отношения. Не си и помисляйте да използвате „лакти“, да устройвате скандали и да ревнувате брачната си партньорка. Работете упорито над себе си, за да зарадвате близките си хора със своите най-добри черти на характера.

Семеен хороскоп за Овен

Хороскопът за 2019 година предсказва на семейните Овни много домашни и битови проблеми. Дори основният ремонт ще ви се стори забавен в сравнение с тях.

Важно е да не мързелувате и да разпределите добре задълженията в семейството. Отношенията със съпруга/та ще станат много по-топли и устойчиви, ако не спорите напразно и не гледате други с влюбени очи. Ако Овните разберат, че всички роднини са се разположили уютно на шията им, то Свинята ще им подскаже как да се държат в тази ситуация. На първо време откажете да им помагате.

Хороскопът за 2019 година е приготвил приятна изненада за Овните, които мечтаят да станат родители. На бял свят ще се появи детенце и животът ще стане по-щастлив и ярък. Семейните Овни трябва да оставят извънбрачните романи, а и по-рядко да купонясват с приятелите, защото съпругът/та ще се разбунтуват. Отличен начин да оправите отношенията с близките е да отидете на почивка заедно с тях. Свинята (Глиганът) ще ви поднесе карта на света, за да изберете подходящата страна. А за парите ще трябва да се погрижи по-отрано, започнете да спестявате още от началото на 2019 година.

Овните обичат да живеят в комфорт и уют, затова през 2019 година трябва да се замислят не просто да разместят мебелите, а да се обърнат към известен дизайнер, за да създадат стилен и модерен интериор. Идеите ще бъдат много, а роднините и приятелите ще им помогнат да ги реализират. Хороскопът за 2019 година съветва Овните да се вслушват в истинските професионалисти, за да не се разочароват след това от вида на дома си.

Кариерен и финансов хороскоп 

Хороскопът за 2019 година не обещава на Овните „лесни“ пари, затова ще им се наложи да работят упорито, за да станат състоятелни хора. Не забравяйте да се радвате дори на дребните пари, които ще подрънкват в портфейла ви.
Парите ще идват и ще си отиват, и това е прозата на живота. Ако Овните всеки ден ходят на пазар, то каквито и пари да имат, няма да им стигат, за да удовлетворят потребностите им. Бъдете рационални в покупките, а най-добре внесете част от средствата в банкова сметка.

Свинята ще подскаже на Овните къде е най-добре да вложат парите си през 2019 година.

Хороскопът за 2019 година предсказва на Овните стабилност на финансите само за тези, които умеят да спестяват и да планират бюджета. Свинята (Глиганът) вече е избрала за вас грациозна касичка от времето на Ренесанса, но не го чупете предварително. Ако Овните се заемат с личен бизнес, то няма да съжаляват. Важно е сътрудниците ви да бъдат надеждни и лоялни.

В комерсиалните дела и търговията на Овните непременно ще им провърви. Но за това трябва да се учат, да трупат знания и да проявяват невероятна инициативност. Особено при подбора на сътрудници с които ще решите да правите общ бизнес. Хороскопът за 2019 година препоръчва на Овните да слушат вътрешния си глас, за да не сбъркат със сметките, а също и да успеят да осъществят в реалността всички грандиозни планове.

Здравен хороскоп 

Хороскопът за 2019 година съветва Овните да се заемат със спорт, активни игри и да взимат участие в различни състезания. Именно тук ще ви провърви, а Свинята лично ще ви награди с купа или медал.

Овните през 2019 година ще бъдат енергични и бодри, но не трябва да хабят силите си напразно. И пазете нервната си система, за да не бродите по улиците с печален вид. Депресията бързо ще обхване Овните, ако те сами не се изпълнят с оптимизъм. Лекувайте своевременно простудите и правете профилактика срещу хроничните заболявания. Между другото, вие сте обещали сами на себе си, че ще оставите пушенето и ще започнете да тичате сутрин. Е, спазете обещанието си!

Хороскопът за 2019 година предсказва на Овните дребни проблеми с гръбначния стълб и ставите. Не отлагайте посещението при лекар-специалист, а също се запишете на фитнес и плувайте в басейн. Само не казвайте, че ще го направите някога. Ако Свинята чуе тези уговорки, много ще се разсърди.

Естествено, всичко трябва да бъде с мярка – спортуването, скоковете във вода и работата. Ако се преуморявате, болестите незабавно ще ви се лепят. А от там, усложненията са на една ръка разстояние, предупреждава хороскопът за 2019 година. Овните трябва да внимават с какво се хранят, да спазват хранителен режим и да не натрупват излишни килограми. Защото те могат да навредят не само на сърцето и съдовете, но и всички ухажори да се разбягат.

Още хороскопи и статии от Мая Павлова – на личния й сайт. 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара