Хороскопът за 2019 година обещава на Лъвовете високи перспективи в професионалната сфера. Вие заемате достойна длъжност, затова няма да имате проблеми с финансите, с постигането на целите и с положението в обществото.

Годината на Свинята ще се окаже нееднозначна за Лъвовете по отношение на любовта. С някои ще ви се наложи да се разделите, а с други – обратното, ще ги разглеждате като евентуални спътници в живота.

Лъвовете, в годината на Жълтата Земна Свиня, ще се окажат в центъра на вниманието не само на близките и приятелите, но и на нови хора. Ще им се наложи да общуват както делово, така и относно личните си интереси. Хороскопът за 2019 година предсказва на Лъвовете висока длъжност, за която дори и не са си мечтали.

Месечни хороскопи

Вие ще успеете да организирате такъв задружен колектив, че останалите началници ще си „умрат“ от завист.
В годината на Свинята ви предстои внимателно да планирате работния си график, за да ви остава време и за близките. А и за здравето е време да се погрижите. Защото Лъвовете не са направени от желязо и не могат да бъдат активни по 24 часа в денонощието. Хороскопът за 2019 година препоръчва по-често да си почивате и да правите гимнастика за гръбначния стълб. Ако ви заболи главата или ставите,  веднага отидете на лекар специалист.


Любовта няма да кара Лъвовете дълго да я чакат, това лято те непременно ще се запознаят с човек, който ще замени целия им свят. Срещата ще се случи по време на пътуване и много неочаквано. Възможно е в годината на Свинята да ви се наложи да оставите родния си град и да отпътувате след любимия човек, на неговата „планета“.

Хороскопът за 2019 година съветва Лъвовете да обмислят внимателно всяко решение, за да не съжаляват след това. Макар че е възможно в друг град или друга страна вие да намерите своето място под слънцето и да направите кариера. А в края на периода на управление на Жълтата Земна Свиня очаквайте изненада – раждане на дете.

В годината на Кучето Лъвовете са живели весело и непринудено, затова те очакват също толкова и такива приятни събития и от Жълтата Свиня. Но да разчитате на някого и на нещо е глупава идея, трябва вие самите да работите упорито и да поемате инициативата във всичко. Хороскопът за 2019 година съветва Лъвовете да свалят короната от главата и да се държат със стопанката на периода учтиво и добродушно. Тогава всичко ще стане по най-добрия начин.

През целия февруари 2019 година на Лъвовете ще им се наложи да се оправят със стари дела и проблеми, а също и да оправят отношенията си с деловите партньори.

В колектива обстановката ще бъде напрегната, затова трябва да взимате пример от тези сътрудници, които началството харесва. Иначе, кариерата вместо нагоре ще тръгне надолу.

Хороскопът за 2019 година препоръчва на Лъвовете да проявяват таланти в творческата сфера, за да покажат на света колко способни и упорити са. Успехът ще ви се усмихне в най-различни направления – изкуство, политика, педагогика и комерсиалност. Ако имате възможност и се заемете с рекламен бизнес, то видимо ще преуспеете още в началото на годината на Земната Свиня.

Конкурентите не дремят, което означава, че и Лъвовете трябва да бъдат много внимателни. Относно финансите бъдете внимателни при сметките, а също и следете за портфейла си, особено когато се намирате в транспорта или в магазина. Хороскопът за 2019 година предсказва за Лъвовете перспективни запознанства с хора, които ще им подскажат как да оправят ситуацията с парите.

Пролетта е време за любов и работливите Лъвове трябва по-често да си спомнят това. Вие сте очарователни и темпераментни, затова не се затваряйте само за работата си, а по-често излизайте сред хората. Самотните Лъвове могат да срещнат човек, който да им стане приятел и любовник. Но, ако бъдете излишно самонадеяни и ревниви, то ухажорите ще се разбягат в различни посоки. И не забравяйте за елементарните методи на ухажване – цветя и бонбони.

Хороскопът за 2019 година предсказва добър период за Лъвовете, които имат семейство. Вие ще успеете да запазите романтиката и страстите в отношенията си със съпруга/та. Затова пък, с роднините често ще възникват конфликти, което изобщо няма да ви харесва. Свинята съветва Лъвовете да помислят за наследник, ако още нямат деца. Лятото е благоприятно време за сключване на брак. Единствено, не си заслужава да организирате голямо пиршество и да каните хиляди гости, нека тържеството бъде скромно и без излишна суета.

Битови проблеми и приключения очакват Лъвовете в началото на лятото. Ако искате да привлечете към себе си вниманието не само на противоположния пол, но и на деловите партньори, премислете до най-дребните детайли облеклото си и посетете салон за красота. Поговорката, че „по дрехите посрещат“ ще се окаже особено актуална за вас. Астрологичната прогноза за 2019 година препоръчва на Лъвовете повече да бъдат на чист въздух, да си почиват сред природата и да се заемат със строителство на извънградска къща.

През есента Лъвовете ще усетят невероятна умора. Няма да бъде учудващо, защото ще имате страшно много работа. Ако е възможно, напишете заявление за отпуска и тръгвайте да пътешествате. Изберете сами направлението, за това не ви трябва съветници. Е, може да се вслушате в Свинята, която знае къде Лъвовете ще се чувстват най-добре. Това може да бъде горещата Африка, например.

Хороскопът за 2019 година съветва Лъвовете дори по време на отпуска да контролират ситуацията в личния си бизнес. Иначе, вашите пари ще отплуват към конкурентите, което не бихте искали да се случва. Подписвайте договори, сключвайте сделки и водете отчет на финансите, за да не изгубите нито лев, а дори обратното, да печелите.

В края на 2019 година, Лъвовете истински ще се гордеят с това, каква работа са свършили. Вие сте герои, значи заслужавате възнаграждение и поощрение. Кажете „благодаря“ на Свинята за моралната подкрепа, защото тя така внимателно е пазила душевното ви спокойствие и се е старала да отстрани всички препятствия на пътя ви към постигане на целите.

Любовен хороскоп  

Лъвовете ще „затънат до шията“ в любовните романи и флиртовете. Единствения начин да омилостивят стопанката на годината е да се насочат към сериозни отношения и да намерят своята половинка.

Хороскопът за 2019 година препоръчва на Лъвовете да обръщат внимание не на темперамента и външността на ухажорите, а на техния интелект и надеждност. Ако преследвате приключенията, то така и ще си останете сами. Многобройните ухажори ще преследват Лъвовете, което много ще им харесва. Вслушайте се в съветите на Свинята, която ще ви шепне на ухо, кой/коя от претендентите е най-подходящия/най-подходящата за създаване на семейство.
Среща със съдбата очаква Лъвовете, които не са разпилели чувствата и оптимизма си. Сърцето си, вие ще доверите на човек, с когото наистина ви е интересно да общувате и усещате душевен комфорт. Хороскопът за 2019 година обещава на Лъвовете неочаквана ситуация през лятото, която ще ги приближи към важното решение, а също така, рязко ще измени приоритетите и възгледите им за близките отношения.

Хороскопът за 2019 година не съветва Лъвовете да се обръщат към екстрасенси и гадателки, за да намерят спътник/ца в живота си. Доверете се на своето сърце, то няма да ви подведе. Свинята ще организира за вас истински кастинг, а вие единствено трябва да се разберете сами със себе си, да слушате гласа на интуицията и да не се противопоставяте на съдбата. А от там и до сватбата няма да е далече, която ще направите в красив ресторант в града.

Хороскоп за жените 

Хороскопът за 2019 година предсказва на жените Лъвици успешен период, когато амбициите и самоувереността им ще им бъдат от полза. За съжаление няма да мине без проблеми, но и тях ще решат бързо, ако не се оставят на меланхолията и тъгата. В семейството на Лъвовете не са изключени конфликти от януари до юли. Затова пък, към декември 2019 година ситуацията ще се нормализира и общуването с домашните ще стане хармонично. Постарайте се да бъдете емоционално сдържани, отстъпчиви и меки. Тогава годината на Жълтата Свиня ще се окаже прекрасно и продуктивно време за Лъвовете.

Благоприятни периоди за жените Лъвици 

Започвайки от юли, жените Лъвове могат да разчитат на щастлив и успешен период. Есента може да пожънат плодовете от дейността, с която са се занимавали дълго време. Всички ви проекти ще се окажат доходни. Хороскопът за 2019 година предсказва на жените Лъвове кариерен ръст, надеждни партньори в бизнеса и ярки хоризонти.

Материалното положение значително ще се подобри, макар че до милиони може и да не стигнете, но е важно, че няма да изпаднете в нужда от най-необходимото, нали?

Хороскопът за 2019 година обещава на жените Лъвици хармония в отношенията и радостни момент в семейната сфера. На това може да разчитате от октомври до декември. Периодът ще се окаже „втори меден месец“, изпълнен с романтика и страст. Брачният партньор ще ви помага във всичко, ще ви разбира и винаги ще намира ласкава дума да подкрепа. За съжаление, относно здравето ще бъде трудно да кажем добра дума. Работата толкова много ще ви умори, че ще се наложи дълго да се възстановявате. Важно е жените Лъвове да избягват стресовите ситуации, да се наспиват и пълноценно да се хранят.

Неблагоприятни периоди за жените 

От януари до юли Лъвовете ще се намират в леко „изгубено“ състояние. Настроението ще бъде на нула, от самочувствието може да иска още много, а служебните проблеми ще ги затрупат целите. Хороскопът за 2019 година съветва жените Лъвици да запазят топли отношенията с колегите и с шефа. Стресът и агресията ще бъдат толкова очевидни, че ще се наложи да се обърнете към психолог. Важно е да бъдете сдържани и учтиви с тези, с които работите. Вашето самочувствие и кралски обноски няма да ви доведат до нищо добро.

Хороскопът за 2019 година предсказва на жените, родени под знака Лъв, чести разправии и противоречия със сътрудниците. Занимавайте се лично със своите проекти, а в чуждите дела не се месете. Особено през втората половина на годината на Жълтата Свиня. Не са изключени проблеми със здравето, особено, от страна на стомашно-чревния тракт, гръбначния стълб, ставите и нервната система.

Хороскоп за мъжете 

В годината на Земната Свиня, мъжете Лъвове ги очаква спокоен и не много скучен период. Наистина, при добра организация и самообладание ще можете успешно да направите скок в кариерата и да получите по-висок доход. В семейния живот не трябва да бъдете отявлени егоисти и царе, иначе ще развалите отношенията си с роднините.

Хороскопът за 2019 година предсказва на мъжете Лъвове енергиен спад, умора и апатия. Помнете, ако се хванете усърдно за работа, няма да остане и следа от това. Още повече, че пред вас стоят изгодни и оригинални проекти.
Хороскопът за 2019 година съветва мъжете Лъвове да започнат собствен бизнес. Дори и парите да не дойдат веднага, то в бъдеще, реално, можете да забогатеете. Отношенията с брачния партньор трудно могат да се нарекат безоблачни и нежни. Обратното, черна котка ще притича между вас. Ревност, грубост и дори развод са възможни при Лъвовете в годината на Земната Свиня. Но, ако се научите да търпите, да се договаряте, а понякога и да мълчите, то ситуацията в семейството ще се оправи към добро.

Благоприятни периоди за мъжете 

Хороскопът за 2019 година не обещава на мъжете Лъвове слънчев период – без проблеми и грижи. Ако приоритетни, както и по-рано, за вас бъдат егоизмът, честолюбието и гордостта, то не можете да разчитате на нищо благоприятно. Към работата се отнасяйте отговорно, честно заработвайте парите си и почивайте само тогава, когато всичко сте изпълнили в срок. Отпуската ще изкарате отлично, но за кариерен ръст, все още, не мечтайте. Затова пък, Лъвовете, които имат личен бизнес, през декември ще разчитат на огромен приход.

Неблагоприятни периоди за мъжете 

Хороскопът за 2019 година предсказва на мъжете Лъвове тежко и нееднозначно време от януари до юли. Вие постоянно ще нервничите, ще се дразните и ще изливате агресия върху околните. Близките ви няма да бъдат във възторг от това поведение. Още повече, че целият негатив се отразява на децата, съпругата и дори на неотложните, домашни дела.
Есента, Лъвовете ги очакват проблеми от финансово естество. Здравето също видимо ще се разклати и няма да е чудно, защото стресът способства заболяванията. Хороскопът за 2019 година препоръчва на мъжете Лъвове да направят всичко възможно, както за физическото си възстановяване, така и за психическото. За това е необходимо правилно и редовно да се хранят, да спят по 8 часа, да се занимават със спорт и често да се разхождат на чист въздух. Могат да се появят проблеми с храносмилането, затова трябва бързо да се откажете от алкохола и цигарите.

Семеен хороскоп за Лъв 

Хороскопът за 2019 година обещава на Лъвовете наситен период, когато ще им се наложи често да изясняват отношенията с домочадието и да разпределят ролите в семейството. Свинята съветва да намирате компромис във всяка ситуация, за да не разрушите това, което е най-ценно и важно в живота ви.

Ако Лъвовете искат да бъдат щастливи, те ще бъдат, дори и да се наложи, заради това, да работят на три места и да не нощуват у дома си. Но именно тук се крият неприятностите и конфликтите със съпруга/та. Постарайте се да намирате време и за семейството, иначе ситуацията ще „влезе в задънена улица“, а на Лъвовете ще им се наложи да си намерят квартира.

Хороскопът за 2019 година предсказва на Лъвовете раждане на дете, разширяване на жилището и много битови проблеми. Добре е, че финансите ще стигнат за всичко, иначе ще се наложи да вземете кредит. Постарайте се да решавате финансовите проблеми със собствени сили или се обръщайте за помощ само към роднините. Но, ако Лъвовете решат да тръгнат със съпруга/та на море, то децата могат да оставят при бабите и дядовците.

Особени усложнения в брака не се очакват, затова Лъвовете може да се наслаждават на семейния живот и да планират всичко, което искат. Например: ако решите да направите ремонт, купете строителни материали. Не ви достига търпение за възпитанието на децата? Не бързайте да се обръщате към психолог. Хороскопът за 2019 година препоръчва на Лъвовете да губят авторитета си пред тях.

Бизнес хороскоп 

Ако Лъвовете, в годината на Жълтата Свиня, искат да постигнат целите си и да напълнят портфейла си с едри банкноти, то трябва да се заемат с личен бизнес. Ако се налага вземете пари, дори и с лихва, и ги вложете в някаква стока.

Хороскопът за 2019 година съветва Лъвовете да бъдат пестеливи и скромни в търсенията си. Не трябва да купувате всичко, което видите, иначе ще останете без пари. А в благотворителни акции, Лъвовете трябва да взимат активно участие. Свинята непременно ще одобри такава щедрост и ще ви помогне да отстраните конкурентите. Погрижете се не само за своето, но и за благополучието на роднините. Повярвайте, те няма да ви останат задължени.
Много пари, а не можете разумно да се разпоредите с тях? Какво пък, богатството е изпитание, постарайте се да го преминете достойно. Хороскопът за 2019 година съветва Лъвовете да част от заработената сума да отделят за „черни дни“. Разбира се, Свинята ще се постарае, такива дни да не настъпят във вашия живот, но ситуациите могат да бъдат много нееднозначни. Особено, ако започнете да харчите пари за всякакви глупости.

Хороскопът за 2019 година не препоръчва на Лъвовете да поемат допълнителни задължения в службата, а също така, рязко да сменят сферата си на дейност. Едва ли ще ви учуди именно този резултат, на който сте разчитали. През декември, при Лъвовете ще се появи възможност да си купят ново жилище или кола на изгодна цена. Но само при условие, че през 2019 година си намерите допълнителна работа, а не лежите вечер на дивана.

Здравен хороскоп 

Хороскопът за 2019 година предсказва на Лъвовете от всичко по малко – гастрит, апатия, емоционални сривове и простуди. Но, ако запазите спокойствие и внимавате редовно за здравето си, то няма да имате сериозни основания за вълнения.

Щадяща диета ще помогне на Лъвовете да избегнат заболявания на стомаха и черния дроб. Сутрин е добре да се храните с овесени ядки, а не със сандвичи със салам и силно кафе. Свинята ви съветва да си съставяте меню, в което да намират място млечните продукти и плодовете. И не забравяйте за спортната зала, макар и веднъж седмично да правите тренировки.

Хороскопът за 2019 година препоръчва на Лъвовете постоянно да бъдат в тонус, да се движат, сутрин да тичат и да избягват стресовите ситуации. Добре е да се запишете за масаж, йога и да преминете курс по дихателна гимнастика. И кой е казал, че външността не е важна за здравето? Изобщо не е вярно, колкото по-привлекателно изглеждат Лъвовете, толкова повече оптимизъм и бодрост на духа ще имат.
Помнете, че Свинята, макар и много да обича да си похапва, след 18.00 часа не пристъпва към хладилника. Ако искате леко да отслабнете, вземете пример от нея. Хороскопът за 2019 година съветва Лъвовете да се откажат от прихапването на крак, което не само е вредно за организма, но и не дава, така необходимите витамини. Между другото, зимата пазете гърлото! Когато е студено, Лъвовете трябва да се откажат от ядене на сладолед и пиене на студени напитки. Иначе, ангината или бронхитът са им в кърпа вързани.

Още хороскопи и статии от Мая Павлова – на личния й сайт. 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара