Хороскопът за 2019 година предсказва на Козирозите поредица от такива знаменателни събития в живота, че няма да им стигне времето ги осмислят и да ги изпълнят. Но вие сте сериозни и упорити личности, затова в годината на Свинята ще успеете да преодолеете трудностите по пътя си към успеха. За да запазите нормално психичното си здраве, не трябва да си слагате всичко случващо се „на сърцето“.

Козирозите, в годината на Жълтата Земна Свиня, ще пътуват доста по света. Вие дори ще придобиете ново жилище или вила, което вече е похвално. Хороскопът за 2019 година съветва Козирозите, през пролетта да започнат ремонт на дома или просто да разместят, а чак след това да мислят за почивката си на морето, с близките хора. Свинята ви съветва, когато си вземете отпуската да не си седите у дома и да скучаете.

В годината на Свинята ви очакват доста важни срещи, след които ще „завържете“ изгодно партньорство. Хороскопът за 2019 година предсказва висока длъжност през есента. Ще станете началници на крупно предприятие или кампания. Парите ще потекат като река, затова ги харчете разумно.

Хороскопът за 2019 година предсказва на Козирозите благополучие в личния живот. Ако сте семейни, то не се предвиждат никакви конфликти и битови проблеми. А, ако сте сами, в началото на есента ще се запознаете с бъдещия си съпруг/бъдещата си съпруга.

Любовни хороскопи за 2019 г.

В годината на Свинята трябва трепетно да се отнасяте към здравето си. Ако Козирозите не спрат да прихапват на крак, ще си осигурят язва на стомаха и колит. Постарайте се да спазвате режим, а също да се храните с това, което е полезно. Хороскопът съветва Козирозите да пазят нервната си система и да не се ядосват за глупости.

В годината на Кучето, сериозните и дисциплинирани във всичко Козирози, не са изпитвали трудности и бързо са решавали всички проблеми. А и конкуренцията не ги е притеснявала с нищо. Какво ги очаква в периода на управление на Жълтата Свиня, който ще започне от 5 февруари?

Хороскопът съветва Козирозите да останат на същите позиции, за да постигнат успех и да бъдат щастливи.
Консервативните по натура Козирози трябва да се отнасят внимателно към всичко. Не трябва да се бунтуват и паникьосват, защото само така, всички минуси ще се превърнат в плюсове. Очакват се много промени, но те ще донесат на Козирозите само радостни емоции.

Хороскопът препоръчва на Козирозите да довършат старите дела, а също редовно да си съставят бюджет за месеца. Пролетта ще ви посрещне с романтика и богатство и, ако не се страхувате, ще можете да измените живота си в позитивна посока. Възможни са приходи и кариерен ръст, който ще ви открие много перспективи.

И така, какъв курс да изберете в службата, за да не сбъркате? Свинята ще подхвърли на Козирозите някои оригинални идеи, при реализирането на които може да се почувствате успешни личности. Хороскопът съветва Козирозите да проявят творческите си таланти и да не се съмняват в успешните резултати.

За разширяване на личния бизнес, на Козирозите, през пролетта на 2019 година все пак ще им се наложи да вземат кредит от банката. Без такава подкрепа няма да можете да постигнете финансова стабилност. Не се вълнувайте, ще успеете да върнете всички пари по-рано от плануваното. Затова пък, от това капиталовложение ще получите такава печалба, че всички завистници ще останат с „отворена уста“.

Хороскопът препоръчва на Козирозите

да тръгнат на пътешествие

през юли или август. Изберете за пътуването си тази страна, в която, вие наистина ще се чувствате спокойно и комфортно. Със самолет или влак? Сами решете! Козирозите ще имат доста ухажори и всеки от тях ще бъде прекрасен по различен начин. Ако очаквате истинската любов, то не бързайте с изводите. Животът ще постави всичко по своите места.

Семейните Козирози трябва да се изолират от флиртовете и леките романи. Те ще навредят на отношенията ви със съпруга/та до такава степен, че разводът ще се окаже единствения изход, за да се неутрализира ситуацията. Хороскопът за 2019 година съветва Козирозите да бъдат внимателни при общуването с темите, които провокират скандали у дома. За съжаление, приятелите ви могат да ви изкарат от правилния път, помнете това!

Края на лятото на 2019 година, Козирозите ще решат да го изкарат сред природата. По-точно на любимата вила, където сами може да си насадят зеленчуци, овощни дървета и цветя. Ще се заемете с консервиране на зимнина и различни битови ангажименти, което ще ви сближи с роднините. Хороскопът предсказва попълване на семейството на Козирозите. Детето ще прилича много на вас – здраво, умно и най-важното, също така скромно.

На Козирозите ще им се наложи почти цялата есен да пътуват по страна, а защо не и в чужбина. Командировките ще бъдат така чести, че домашните ще започнат да страдат от мъка по вас. Но, ако искате да заработвате пари и да направите кариера, то ще бъде такава ситуацията. Затова пък, към края на 2019 година, Козирозите ще успеят да разширят жилището и да отделят известна сума за нуждите на семейството. Смело сключвайте сделки и правете запознанства с влиятелни хора. Хороскопът съветва Козирозите да се пазят от рискови предложения. Те реално могат да ви заведат до гилотината.

През декември Козирозите трябва да си направят равносметка на всичко, което са постигнали с такъв труд. Не се ядосвайте, всичко ще ви се отплати и ще се разреши във ваша полза. Нов дом, кола, длъжност и любими хора до вас – за какво повече да мечтаете? А самотните Козирози е добре да помислят за създаване на семейство. Има човек, който вече ви чака – сам/а и влюбен/а.

Любовен хороскоп  

Хороскопът не препоръчва на Козирозите да пилеят чувствата си за всички свои ухажори. Още повече, че вие самите сте се уморили от липсата на конкретика, затова си поставете цел, в годината на Свинята да си намерите достоен спътник/достойна спътница в живота.

Важно е много да го поискате, а всичко останало ще се реши от само-себе си. Ако искате да видите до себе си умен и надежден човек, то не трябва да се размотавате с лекомислени особи. Едно е да флиртувате, а съвсем друго истински да се влюбите и да се ожените. Или мечтаете за принца на бял кон? Оставете тези юношески мечти, бъдете реалисти!

Хороскопът обещава на Козирозите любов от пръв поглед, който ще ви заведе в църквата. Само не забравяйте да се посъветвате с роднините, ако ви е скъпо тяхното мнение и личната ви репутация. А тези, които сънуват или си мечтаят да детенце, то могат да помислят за наследник. Козирозите ще станат не само примерни семейни хора, но и страхотни родители, не се съмнявайте!

Чаровните Козирози нямат да останат сами в годината на Земната Свиня. Само не се страхувайте да направите първата крачка към своето, лично щастие. Възможен е красив роман в друг град или страна, както прогнозира хороскопът за 2019 година за Козирозите. Е, какво пък, ако въпросът с преместване стане „на живот и смърт“, то не се страхувайте да промените нещо рязко в живота си.

Хороскоп за жените 

Шансовете за успех за жените Козирози ще бъдат много в годината на Земната Свиня. Важно е да се възползвате разумно от тях, без загуби и съжаления. В началото ще ви бъде скучно и тъжно, защото делата са се застопорили, но още пролетта ситуацията ще стане по-ясна и по-добра. Хороскопът за 2019 година предсказва на Козирозите успех в любовта и в работната сфера.

Ако искате да се заемете с нещо ново, то няма да срещнете препятствия. Истината е, че ще се добавят задължения и отговорности за жените Козирози. Още повече, че по природа сте крехки и кротки млади дами, а сега ви се е стоварило толкова много. В личния живот също ви предстои с всичко да се занимавате съвсем сами, дори на среща ще каните мъжете, които харесвате. Помнете, ако нещо не ви устройва, то е най-добре веднага да сложите точка на всичко.

Хороскопът предсказва на жените Козирози много работа, както творческа, така и в техническо направление. Ако трябва да вземете спешно решение, то не се бавете. Иначе ще изгубите доста изгодни предложения. През януари или февруари, Козирозите трябва да напишат заявление за отпуска. Може да си купите билети за пътуване зад граница или да поседите в санаториум. Всички направления ще се окажат интересни за почивка.

Благоприятни периоди за жените 

Съдбата ще се усмихне на Козирозите във финансите и в работата, затова може смело да планирате големи покупки или кариерно израстване. От януари до юли ще ви се наложи да се оправяте със старите дела, а също и да се заемете с нововъведенията. Логиката ще ви бъде верен съюзник във всички въпроси. Хороскопът за 2019 година предсказва на жените Козирози успех и топли отношения с хората през юли-август. Всички усилия ще се увенчаят с приходи, повишаване на авторитета и с перспективни проекти.

Най-накрая Козирозите ще се изкачат нагоре по кариерната стълбица, а също и ще укрепят материалното си положение до края на годината. Настроението ви е бойно, самочувствието – прекрасно, а близките ще ви подкрепят във всичко. Хороскопът препоръчва на жените Козирози да си вземат отпуск от юли до декември. Към този период вие ще успеете да спестите пари и да изпълните всичко онова, което по-рано сте планирали. Може да отпътувате за всяка далечна страна, а също и да си вземете карта за някой курорт.

Неблагоприятни периоди 

Хороскопът не съветва жените Козирози да пътуват далече от дома си от януари до юли. Възможни са непредвидени обстоятелства, които ще им се наложи да решават у дома и с близките си. А и в работата не са изключени спешни проекти и оправяне на сбъркани разчети. В началото на годината на Жълтата Свиня трябва да акцентирате вниманието си върху укрепване на семейните отношения.

Хороскоп за мъжете

Хороскопът за 2019 година не обещава на мъжете Козирози весел и безгрижен период. Скуката ще ви преследва до средата на пролетта, затова пък, след това ви очаква славно време – веселие, развлечения и почивка с приятели. В работата и в любовта всичко е чудесно. А през есента на Козирозите ще им се наложи отново да се отпускат в атмосфера на спокойствие и меланхолия. Макар че, много мъже, най-накрая ще се решат на официален брак с любимата жена.

На Козирозите ще им се иска не само да свият свое гнездо, но и да направят със собствените си ръце ремонт, да обзаведат с мебели и са се настроили за продължение на рода. Хороскопът  препоръчва на мъжете Козирози да планират всичко това за януари-февруари. Ако в плановете ви стои пълноценна почивка далече от дома или пътешествие в чужбина, то трябва да го планирате за летния или за есенния период.

Благоприятен период за мъжете 

Интересен и гладък период очаква мъжете Козирози, затова не се предвиждат особени преживявания. През януари и февруари може да положите основите за нови проекти, а също и да се заемете с домашни и битови дела. Хороскопът за 2019 година препоръчва на Козирозите да планират ремонт и преустройство на жилището. Не трябва да се вълнувате заради финанси, те ще стигат за всички, ваши, грандиозни идеи.

Влюбените двойки, в годината на Земната Свиня ще изживеят нееднозначен период. Чувствата ту ще угасват, ту ще избухват. Много е важно, мъжете Козирози да не забравят за романтиката и нежността, от които много зависят близките отношения. От юли до декември се пригответе да събирате богати приходи, а също и поощрителни думи от началството.

Неблагоприятни периоди за мъжете  

Хороскопът за 2019 година не съветва мъжете Козирози да излизат в отпуск през януари и февруари. Не е много подходящо време за почивка и далечни пътувания. Заемете се с укрепване на здравето и спешно оставете пушенето. Козирозите трябва да планират изследвания при личния си лекар, за да изключат сериозни заболявания. Бъдете много внимателни на пътя, за да не попаднете в авария.
Хороскопът за 2019 година настоятелно съветва мъжете Козирози да не рискуват здравето си, а също и портфейла, ако те самите шофират автомобила или друг транспорт. Не са изключени големи глоби, фрактури и синини. Непременно преди далечно пътуване направете основна диагностика на колата. А и не забравяйте да не употребявате алкохол, когато тръгвате на път. Козирозите, в годината на Земната Свиня могат да избегнат много проблеми, ако бъдат много внимателни.

Семеен хороскоп

Козирозите са пазители на реда, семейните традиции и домашния уют. Значи, не си заслужава да се разстройвате, заради дребни спорове с роднините или относно някакви битови неуредици. Всичко е под контрол, както казва Свинята.

Хороскопът  обещава на Козирозите почти приказен семеен живот. Вие сте пълни с идеи, изненади и благородство. Домочадието дори се е уморило от вашите постоянни празници и подаръци, но вие сте неуморими в действията си. Дори прабаба си не забравяте да поздравите за юбилея й, нищо, че живее далече от вас.

Козирозите дори ще помогна и на съседите да си направят ремонта, а какво да се каже за техния дом? Той се е превърнал в истински дворец. Хороскопът за 2019 година предсказва на Козирозите хармонични отношения със съпруга/та. Нито разправии, нито скандали – истинска идилия. А децата ще уредите да учат в най-елитните училища, което също е похвално.

Ако Козирозите още не са се решили да създадат семейство, то могат да не сключват граждански брак. И не защото сега така е модерно, а това е така, за да могат по-добро да опознаят избраника/цата си. Само помнете, че не трябва да се бавите прекалено много със сватбата, особено, ако изпитвате към половинката си истински чувства.

Работа и бизнес хороскоп

Козирозите ще имат прекрасни отношения с парите. Те няма да „треперят“ за всяко левче, но няма и да пилеят парите си. Искате да бъдете богати? Работете като коне! Козирозите на мига ще усвоят това, затова и ще си постигнат целите.

Хороскопът препоръчва на Козирозите все пак, понякога да си почиват от напрегнатата работа, защото, в противен случай, силите им няма да стигнат дори до дома да си отидат. Ако сте заети със собствен бизнес, то не се страхувайте да го оставите на партньорите, докато си почивате на морския бряг. Само предварително проверете своите помощници за тяхната отговорност и надеждност, нали?

Практичните и пестеливи Козирози няма да изпуснат своето, затова парите ще потекат към тях като приказна река. С конкурентите трудно ще се разбирате, но няма нищо невъзможно. Особено за тези, които вярват в своите сили и водят честна игра. Хороскопът обещава на Козирозите неочакван приход – печалба или бонус за предишен труд.

Не трябва да се хвалите пред приятели и колеги за своите капитали. Свинята ви съветва да ги пазите в тайна, за да не може никой да навреди на трудолюбивите Козирози. Ако искате да направите нещо добро за близките си, то им купете това, за което отдавна си мечтаят. И хороскопът за 2019 година ви съветва да не жалите парите за това.

Здравен хороскоп 

Хороскопът за 2019 година съветва Козирозите да прекарват по-малко време на компютрите, а и изобщо да стоят у дома си. По-често се разхождайте, тичайте сутрин и дишайте чист въздух. Иначе ще ви боли гърба и ще имате световъртежи.

Козирозите само от страни изглеждат идеални, но те също си имат недостатъци. По-точно, пагубни навици, с които, Свинята ги съветва да се разделят, колкото се може по-бързо! Стига вече сте димили на улицата и у дома, а също и злоупотребявате с ракията. Най-добре си купете колело, запишете се за фитнес и плувайте в басейн.

Хороскопът препоръчва на Козирозите да хапват по-малко сладки неща и шоколад, а да добавят към храната си белтъчини и морски продукти. Иначе, не само, че ще си загубите зъбите, но и ще заприличате на топка. Между другото, вие отдавна не сте ходили на профилактичен преглед, нали? Значи е време да си запишете час, за да изключите възможни заболявания. Само не казвайте, че ще стане някога. Хороскопът за 2019 година ви е предупредил!
Козирозите трябва да се хранят с режим и да си лягат не по-късно то 22.00 ч. разумно съвместявайте работата и почивката, тогава няма да ви плашат нито снижаване на имунитета, нито простуди. И не се простудявайте, а се обличайте според сезона.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова – на личния й сайт.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара