Хороскопът за 2019 година съветва Девите да бъдат активни и да проявяват инициатива във всички области. Тогава ще постигнете всичко за което сте мечтали. Не е изключен служебен роман, който да доведе до сериозни отношения. Девите е необходимо да се грижат за здравето си и да лекуват на време хроничните си проблеми в годината на Свинята. Възможна е покупка на недвижим имот или капитален ремонт на жилище.


Преди да се захванат с нещо ново и неординарно в годината на Свинята, Девите трябва да направят анализ на предишните си дела и грешки. Тогава ще успеете да реализирате успешно замисленото, а също и да укрепите финансовото си положение.

Любовни хороскопи за 2019 г.

Хороскопът за 2019 година обещава на Девите общуване с перспективни хора, които ще ги „заразят“ със своя ентусиазъм и оптимизъм. Вие ще успеете да се издигнете кариерно в службата, да постигнете професионални върхове още в края на годината на Свинята

При Девите се очаква роман с колега/колежка през пролетния период, който ще бъде много сериозен и дълготраен. Много дори ще създадат семейство с новия избраник/новата избраница, както предсказва хороскопът за 2019 година.

Лятото трябва да отделите внимание на здравето и имунитета, особено, ако имате стари заболявания. В годината на Жълтата Земна Свиня избягвайте инфекциите и простудите, и на време ходете на лекар.

Ако Девите проявят своята природна практичност и разумност, то към есента ще станат богати и успешни. А след това могат да си купят кола, а и за жилище да започнат да спестяват. В годината на Свинята има възможност да се заемете с личен бизнес. Само не бързайте с договорите и с влагането на пари, за да „изгорите“ в търговията.

Прилежните и реалистични Деви са били в списъка с любимците на Кучето, затова и от стопанката на 2019 година, Жълтата Свиня, те очакват само приятни изненади. По принцип няма причина да се разстройват, всичко ще бъде благополучно, което означава, че могат да разчитат на финансова стабилност, кариерен ръст и взаимна любов.

Хороскопът за 2019 година съветва Девите да бъдат бдителни, за да не пропуснат многото възможности за успех. Конкурентите няма да спят, а и вие не се водете по емоциите си. В работата си трябва да приложите цялата си естествена изобретателност и практичност, за да постигнете добри резултати. Свинята никога не мързелува, което пожелава и от сърце на Девите. Пролетта ще ви донесе толкова много дела, че ще се наложи да се оправяте с тях до края на май.

Хороскопът за 2019 година съветва Девите в началото да довършат старите проекти, дори и ако те са твърде досадни и глупави. Възможно е да се появи усещане, че тъпчете на едно място, но това е само привидно, затова не оставяйте нищо на половина свършено. Упоритите и целеустремени Деви ще получат нова и високо платена длъжност. Важното е да не загубите позитивната си настройка и вярата в себе си.

В края на пролетта на 2019 година Девите могат да се заемат с личен бизнес, да си купят кола или да отворят магазин. Свят ще ви се завие от краткотрайни романи, затова бъдете внимателни когато каните ту един, ту друг ухажор на среща. Хороскопът за 2019 година предсказва на Девите истинска любов и законен брак, но това може да се случи в средата на лятото, не по-рано.

Приоритет все пак трябва да бъдат работата и кариерата, иначе ще останете без пари. Дори творческите си замисли можете да реализирате по-изгодно, отколкото ви се е струвало. Само трябва да оставите на страна вашата плановост, защото изкуството се нуждае от вдъхновение. Ако използвате цялата мощ на бурната си фантазия, ще имате шанс да станете знаменити и успешни.

Хороскопът за 2019 година предсказва на Девите неочаквани събития в кариерата. Ако се заемете с рекламен бизнес или изкуство, ще се намерят личности, които ще ви помогнат финансово. В началото и средата на есента се очакват много интересни предложения. Не се възгордявайте със собствените си заслуги пред тези, които все още мечтаят да станат известни и да почиват на лаврите си.
По време на работата и преследването на парите, Девите трябва да обръщат внимание на близките си хора. Те са зажаднели за вас и очакват с нетърпение кога ще им отидете на гости или ще ги подкрепите със съвети. Не трябва да оставяте на страни домашните и битовите проблеми. Семейните Деви ги очаква раждане на дете, а при някои внуци или племенници.

Астрологичната прогноза за 2019 година препоръчва на Девите да помнят, че им се полага отпуска и да си починат, за да не подкопаят здравето си. За да съберат сили и енергия не е задължително да пътуват далече от дома. Свинята вече е набелязала за вас прекрасен дом, който можете да използвате за вила. Насадете овощни дървета и събирайте реколта.
В края на есента на 2019 година, Девите могат да тръгнат на пътешествие, за да се разсеят от служебните проблеми и да разнообразят личния си живот.

Хороскопът за 2019 година обещава на Девите наситен декември, когато ще се наложи да си направят равносметка. Постарайте се да се изолирате от тези, които ви пречат да живеете спокойно. Неочаквано ще избухнат чувства към човек, с когото работите заедно в офиса. Свинята е против такива романи, но вие ще се доверите на сърцето си. Ако все още сте сами, нищо не пречи да танцувате под звуците на любовта и страстите.

Трудолюбивите Деви няма да се спрат пред нищо, ако работата се отнася до професионалното израстване. Като перспектива очаквайте не само ново място, но и задгранични командировки. От вашите идеи, през в 2019 година ще останат „с пръст в устата“ дори и завистливите конкуренти, затова пръскайте идеите си на всички страни.

Любовен хороскоп  

През 2019 година Девите много трудно ще разберат какво наистина искат в личната сфера. Или ще се отдадат на безгрижие и лекомисленост, или ще намерят надежден спътник/ца и ще се отправят към съвета.

Хороскопът за 2019 година съветва Девите да бъдат активни, ако става въпрос за нови запознанства. Не се затваряйте в себе си, защото така може и до старостта да си останете сами. Състоянието на влюбеност ви е така познато, а защо бягате от него, като от огън? Не се страхувайте, че ще сбъркате, защото истинските чувства преминават през изпитания.

В годината на Свинята Девите ще бъдат особено очарователни и привлекателни. Ухажорите ще продължават да се тълпят пред вратата ви, а някои от тях ще започнат, дори, да ви преследват ежедневно. Хороскопът за 2019 година препоръчва на Девите да се вслушват в интуицията си и по-често да гледат в страни. Повярвайте, истинската любов няма да се сблъска с вас, нея трябва да я различите в многоликата тълпа. Помислете за външния си вид, до най-дребните детайли, за да станете още по-привлекателни.

Хороскопът за 2019 година обещава на Девите признания, букети цветя, изненади и предложение за брак. Някой от ухажорите дори ще ви направи серенада под прозореца, което е много красиво и романтично. А, ако вече имате семейство, то очаквайте нов член и нови грижи. Това би могло да се случи през есента или зимата.

Хороскоп за жените Деви 

Хороскопът за 2019 година предсказва за жените Деви нееднозначен период в живота. Възможно е от всичко по малко, както радост и щастие, така и неприятности. В службата и финансите – относителна стабилност, а в общуването с околните не пречи да бъдете по-внимателни. Старайте се да контролирате емоциите в разговорите. В любовната сфера, Девите не трябва да се надяват на съдбоносна среща. Ако вече имате избраник, то укрепвайте отношенията и не се карайте с него/нея напразно. При семейните Деви не са изключени разправии на различни теми.

Хороскопът за 2019 година препоръчва на жените Деви отначало да мислят, а след това да говорят и да действат. Работата ще бъде прекалено много, затова внимавайте за своето здраве. Почивайте, отпускайте се и се запасявайте с енергия. За решаването на важните въпроси са нужни сили и време, затова Девите не трябва да преследват несбъдващи се мечти. Не са изключени простуди и инфекции. Необходимо е да укрепвате имунитета, а също и да провеждате профилактика на хроничните заболявания. В студеното време на 2019 година пийте витамини, закалявайте организма и гледайте по-оптимистично на живота.

Благоприятни периоди за жените Деви 

Хармоничен и спокоен живот очаква жените Деви от юли до декември 2019 година. Дори в работата ще се почувствате много по-уверени, защото всичко ще изпълнявате качествено и в срок. През пролетта цикълът от събития ще се върти в безкраен танц, а лятото ще настъпи период на затишие. Ако планирате отпуска, то е най-добре да бъде в началото или края на годината на Земната Свиня. Пролетта и лятото трябва усилено да работите, а не да си почивате. В семейството на Девите не са изключени конфликтни ситуации, но не трябва да унивате. Хороскопът за 2019 година обещава на самотните Деви среща с любимия мъж. С него ще тръгнете през живота, правейки се един друг щастливи, изпълвайки се с позитивизъм и нежност.

Неблагоприятни периоди за жените Деви 

Хороскопът за 2019 година предсказва на жените Деви нелеко време от началото на пролетта до юни. От активната дейност не се отказвайте, иначе ще изпуснете възможността за кариерен ръст. За съжаление ще ви остава малко време за семейните дела, което ще създава конфликтни моменти с роднините. Най-добре е Девите да взимат отпуска само, когато е необходимо и то на части. А, ако решите да пътешествате, то да не е далече от дома. Девите могат спешно да ги извикат на работа, което ще наруши всичките им грандиозни планове. Сами решавайте кое за вас е важно – почивката или кариерата?

Хороскоп за мъжете Деви 

Хороскопът за 2019 година предсказва за мъжете Деви труден период, в който ще намерят място, както радостни събития, така и неприятности. Времето и енергията ще ви стигнат за всичко, само ги разпределяйте разумно. Девите са способни на много, ако не се суетят и сами не се спират при перспективни ситуации. В семейната сфера очаквайте люто неразбирателство и отчуждение със съпругата. Възможно е да дават отражение служебната ви заетост и умората. Самотните мъже Деви, в годината на Земната Свиня, имат всички шансове да започнат любовен роман, който да има продължение. Важното е да направите верния избор и без суетене да вземете решение. Ще имате много ухажорки, но не всички ще бъдат достойни за съпруги. Помнете, ако сбъркате ще прекарате живота си с нелюбим и безинтересен за вас човек.

Хороскопът за 2019 година препоръчва на мъжете Деви да бъдат много внимателни с финансите. Излишните харчове и необоснованите вложения могат да навредят на бюджета ви.

Не са изключени чести простуди с усложнения, затова се грижете за здравето си през цялата година. Не се простудявайте, закалявайте организма си, пийте витамини и се хранете с режим. Ако искате да бъдете на диета, непременно я разработете заедно със специалист. Мъжете Деви трябва да се занимават със спорт, да се разхождат на чист въздух и сутрин да правят гимнастика.

Благоприятни периоди за мъжете Деви 

Хороскопът за 2019 година предсказва за мъжете Деви добър и позитивен период. Меркурий ще ви помогне да се изпълните със сила и знания, затова очаквайте в работата колосален успех. Вие сте активни, инициативни и, най-важното, не изпускате момента да се изявите в колектива. Много от делата ще изпълнявате бързо и леко. В семейния живот, Девите ще се сблъскат с неразбиране от страна на съпругата и нейните роднини. Есента ще ви обвинят в отчужденост, равнодушие и дори грубост. Ако планирате отпуска, то благоприятен момент за това е през втората половина на годината. Девите имат възможност да преуспеят в кариерата и личния бизнес.

Неблагоприятни периоди за мъжете Деви 

От началото на пролетта и до юни е най-добре Девите да се „снишат“ и да седят на работното си място спокойно. Бъдете максимално сдържани и внимателни в общуването с колегите, роднините и дори със съседите. Хороскопът за 2019 година предсказва за мъжете Деви много нова работа, а също и връщане на стари, недовършени проекти. Вие дори няма да знаете когато да напишете заявлението за отпуска. Всичко ви е разписано до минути, а за почивка няма време. Ако Девите все пак решат да заминат извън града, то трябва да е за кратко. Иначе ще изпуснат всички възможности да се изкачат по кариерната стълбица и да получат висока длъжност.

Семеен хороскоп за Дева 

Хороскопът за 2019 година обещава на семейните Деви бурен период. Вие няма да успеете да се опомните от пристигането на роднини от провинцията, когато при вас ще се изсипят лели и чичовци от друг град. Суета, проблеми, раждане на дете, ремонт и, разбира се, мисли за разширяване на жилището. Уви, от всичко това няма къде да се скриете.
Но атмосферата у дома ще бъде благоприятна. Девите ще успеят лесно да убедят близките си в своите добри намерения и цели, което вече е една добра основа за дългосрочни отношения. Ако замисляте преместване или преподреждане на дома, то непременно се обърнете към специалисти. Хороскопът за 2019 година не съветва Девите да се захващат с нещо, от което малко разбират. За какво ви е сами да строите вила, ако това могат качествено да го направят опитни работници. А, ако искате да посадите дървета и градина, то повикайте на помощ Свинята. Тя обожава репите и зелето.

Ще се наложи Девите да решават битовите проблеми в екстрен режим. Не ти отлагайте за после, защото ще избухне голяма разправия с близките. Хороскопът за 2019 година препоръчва на Девите сериозно да се заемат с възпитанието и ученето на по-големите си деца. Ако някой от подрастващите се готви за институт, то подготовката за това трябва да започне в началото на пролетта. За нуждите на семейството ще са необходими доста пари, но се постарайте да минете без кредити.

Изобщо, няма да ви се наложи да скучаете в годината на Свинята. Ту пътувания, ту посрещане на гости, ту купуване на нови мебели – всичко това ще ви отнеме доста време, но и ще ви донесе много приятни емоции. Хороскопът за 2019 година препоръчва на Девите да гледат оптимистично на дребните недоразумения и казуси, които ще се случват в семейния им живот. Вероятно без тях вие няма да можете да се убедите още веднъж, колко ви обичат, разбират и ценят близките ви хора.

Бизнес прогноза за Дева 

Хороскопът за 2019 година препоръчва на Девите да бъдат скромни в желанията си и да усмирят апетитите си във финансовата сфера. Внимателно планирайте бюджета и преследвайте само реалните цели. Иначе, „златната рибка“ на мига ще отплува и ще остави Девите дори без дървеното корито.

Пари ще имате много, дори ще се уморите да ги броите. Но, ако Девите започнат да „треперят“ за всяко левче, ще останат без средства. Постарайте се да икономисвате от това, което може да почака. Най-добре е да сложите парите си на влог или в личния си бизнес. Свинята ще помогне на Девите да реализират замисленото, ако те самите не станат прекалено разточителни.

Хороскопът за 2019 година предсказва на Девите суров есенен период, когато ще се наложи спешно да търсят допълнителна работа. Изход има, разбира се, отидете да учите и да повишите своята квалификация. Абсолютно нова специалност ще ви позволи да откриете перспективни пътища за развитие. Кариерата ви ще изхвръкне нагоре, а отношенията с роднините, обратно, ще изгубят своята искреност и разбирателство. Макар и по-рядко, все пак звънете на домашните и се срещайте с тях.

Хороскопът за 2019 година предсказва на Девите плодотворен период през пролетта. Ще сключвате договори, сделки и ще направите много изгодно делово сътрудничество. Не забравяйте да вземете със себе си Свинята за преговорите с партньорите. Тя е експерт при изграждането на връзките и компромисните решения. Важно е от рано да й разкажете за своите планове за бъдещето и схемата ви на поведение.

Здравен хороскоп за Дева

Чистоплътната Дева може да не се страхува, че в годината на Свинята ще хване неизлечим вирус или тежка болест. Това не ви заплашва, не се тормозете.
Но, хороскопът за 2019 година съветва Девите редовно да укрепват имунитета си и да поддържат добра форма. Особено, ако много общувате, пътувате с обществения транспорт или се храните на крак. Тези, които мечтаят да отслабнат, трябва непременно да се отправят към спортната зала или да се запишат на танци. Излишните килограми няма сами да си отидат, Девите трябва сами да се погрижат за това. Не забравяйте за активния спорт, карането на колело, кънки и ски.

Хороскопът за 2019 година съветва Девите да започна борба с вредните навици. Дори и да не са много при вас, те ви пречат да бъдете здрави и бодри. Разбира се, във всичко трябва да има система, иначе ще натоварите организма си с тренировки или с жестока диета, което не е желателно. Ходете повече пеша, дишайте чист въздух и не седете до сред нощ на компютъра. Нали не искате да сложите очила?

Девите не искат да тичат по болниците, което означава, че е време да преминат профилактични прегледи и да започнат да се хранят правилно. Хороскопът за 2019 година съветва Девите да преразгледат своя график за почивка. Помнете, че сенките и торбичките под очите не са от излишни течности, а от постоянно недоспиване. Помнете още, че движението е живот. Ако тичате, скачате и се радвате на дребните неща, то никакви болести няма да ви застрашават.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова – на личния й сайт.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара