Хороскопът за 2019 година обещава на Близнаците не само страхотна ситуация в работата и в личния живот, но и признание от широката публика. Особено, ако без страх реализирате своите таланти и вървите уверено към целите си. Лятото Близнаците ще пътешестват зад граница. Ще успеете пълноценно да си починете и да срещнете интересни хора.

Стопанката на 2019 година ще прояви добро отношение към Близнаците. Тя ще ги подкрепя във всичко, ще им задава темпа на работа и ще ги издига по кариерната стълбица. Те могат да не се страхуват от препятствия по пътя към постигане на целите, защото си имат закрилница, за която може да им се завиди.

Хороскопът за 2019 година предсказва на Близнаците стабилно положение с парите. Може би милиони няма да заработите, но и няма да изпаднете в нужда от пари. Особено, ако Близнаците ги тегли към творчество и не се страхуват от промени. Тези личности ги очакват големи успехи, признанието на публиката и слава.

Само роднините ще ви сърдят, защото ще се връщате късно в къщи. Ако не искате да доведете неща до скандал, то се постарайте, макар и рядко, да организирате семейни вечери, празници и излети сред природата. В годината на жълтата земна Свиня е добре често да ходите на театър, кино или на ресторант.

Месечни хороскопи 
Хороскопът за 2019 година предсказва на Близнаците приятен летен отдих. На морския бряг или високо в планината – сами ще решите. Важно е да дишате с пълни гърди, да се освободите от проблемите, по-често да се усмихвате и да си намерите нови приятели. Всичко това очаква Близнаците в годината на Свинята. Вие дори ще установите делови връзки по време на отпуската си, което е много полезно.

Само не трябва да се преуморявате и да нервничите, а и да се занимавате с такъв спорт, който може да ви доведе до травми. Не е желателно в годината на Свинята да се търкаляте в болнично легло.

Ако през 2018 година Близнаците са се чувствали прекалено уютно и свободно, то Свинята (Глиганът) ще им поднесе доста неочаквани изненади. Ще се наложи да изоставите веселието и безгрижността, както предсказва хороскопът за 2019 година за Близнаци. Мнозина ги очаква истинско напрежение, затова ще им се наложи да взимат спешни решения. В началото на февруари управлението ще премине в ръцете на Земната Свиня (Глиган), която няма да позволи на Близнаците да се отнасят лекомислено към живота и да бягат от отговорности.

Само най-трудолюбивите и целеустремени Близнаци ще успеят да постигнат успех в работата, финансите и любовта. На останалите ще им се наложи доста да се поизпотят и да си намерят достойни партньори, за да получат желаното.

Хороскопът за 2019 година обещава на Близнаците труден период през зимата, но още през пролетта много от ситуациите ще се разрешат благополучно. Нови идеи, точни планове и оптимизъм – ето какво ще ви подари Свинята (Глиганът).

Кариерата ще тръгне нагоре през март, когато Близнаците ще успеят да изградят отношения с богати и знаменити личности. Това ще ви помогне не само да научите нови неща, но и да използвате миналия си опит в собствения си бизнес. Важно е Близнаците да не се суетят, да не бързат с изводите и внимателно да слушат Свинята, която няма да ги посъветва нещо лошо. Сто пъти помислете преди да предприемете каквото и да било!

Хороскопът за 2019 година предсказва за Близнаците много изпитания в края на май, които трябва да преминете достойно. Защото, да бъдете известни и авторитетни във висшите кръгове не е проста задача. Конкурентите няма да оставят Близнаците на спокойствие, а журналистите от популярните издания ще ги следват по петите.

Свинята предупреждава, че репутацията ви е в опасност. По-малко бъдете на обществени места, не започвайте извънбрачни романи и не разказвайте на никого своите планове за бъдещето.

Астрологичната прогноза за 2019 година съветва Близнаците временно да се оттеглят от важните дела и да не правят делови контакти. При самотните хора така внезапно ще започне любовна история, все едно, че ги връхлита ураган. Свинята (Глиганът) ще се постарае да предпази влюбените Близнаци не само от съмнения и вълнения, но и от натрапчиви съперници.

Летният период ще започне творчески за Близнаците и те ще могат да реализират отдавнашни свои планове и да постигнат признание. Старите таланти ще се проявят с такава сила, че вие ще започнете да рисувате, да пеете и да танцувате едновременно.

Хороскопът за 2019 година препоръчва на Близнаците да извлекат полза от това, което правят. Например: организирайте изложба за шедьоврите си или продайте картина на някое изложение.

Близнаците са своеобразни личности и им върви в живота. Есента на 2019 година ще ви даде възможност да си починете на много ниска цена. Свинята вече ви е събрала куфара и е позвънила на всички приятели, за да дойдат да ви изпратя на гарата. Но на някои от Близнаците ще им се наложи да поработят повече, а не да си почиват. Особено, ако са започнали ремонт, преместване или строителство на нова вила.

Хороскопът за 2019 година обещава на Близнаците в началото на декември много приятни изненади и промени. При семейните се очаква увеличаване на семейството, раждането на детенце в предверието на Новата година. Кого да изберете за кръстник? Разбира се Свинята, която толкова много се е грижила за вас!

И така, изводът е един – 2019 година ще бъде наситена и разнообразна за Близнаците. Само станете малко по-сериозни и отговорни, за да не се разочаровате от самите себе си.

Любовен хороскоп  

Обаятелните Близнаци рядко остават сами, затова в годината на Свинята около тях ще се вие тълпа от ухажори. Но ще ви бъде трудно да разберете кой/коя от тях е достоен/а и надежден/а.

Постарайте се да слушате разума, а не сърцето си.

Хороскопът за 2019 година предсказва за Близнаците, които отдавна мечтаят да срещнат своята половинка, среща със симпатичен и, по-важно, умен и сериозен човек. Има възможност да сключите брак и да създадете щастливо семейство. Само приключете с предишните си романи, за да не си навират носа в семейния ви живот някои коварни особи.
Свинята не търпи лекомисленост в любовта, затова не съветваме Близнаците да се разсейват с всичко това и да не седят на два стола. Между другото, погрижете се за външния си вид, за да изглеждате привлекателни и съблазнителни за любимия човек.

Хороскопът за 2019 година съветва самотните Близнаци да бъдат внимателни в интимните връзки. Не трябва да намигате на всички поред, ако искате да създадете сериозни отношения. Макар че много Близнаци още не са готови за официален брак. Какво пък, съвместното съжителство не е така лошо, ако вие, заедно с партньора, сте взели такова решение. Важно е да помислите за сметките и дома, за да не могат битовите проблеми да разрушат искрените ви чувства.

Хороскоп за жените Близнаци 

Учене и повишаване на квалификацията – това е нещото, за което трябва да се замислят Близнаците. Възможно е да усвоите абсолютно нова професия, която да ви донесе морално удовлетворение и приходи. Важно е всичко, което правите да е според вашето желание, а не по принуда.

Хороскопът за 2019 година препоръчва на жените Близнаци да натрупат нови знания, да събират всякаква информация, особено, ако от това им зависи кариерното израстване. Не се отказвайте от това, което ще ви помогне да се развивате духовно. Жените Близнаци могат да станат прекрасни готвачи, фризьори или да се изявят в дизайнерското изкуство.

Хороскопът за 2019 година предсказва на жените Близнаци някакво необичайно хоби, което ще ги изведе на ново ниво и ще ги вдъхновява много години. Вътрешната реализация и натрупването на енергия трябва да бъдат на първо място. Няма да бъде лошо, Близнаците в годината на Жълтата Свиня да се заемат с йога, медитация и източни танци. Всичко това ще позволи на жените от този знак да се възстановят емоционално, а също и придобият хармония от която зависи благополучието им във всички сфери на живота.

Благоприятни периоди за жените 

Хороскопът за 2019 година обещава на жените Близнаци продуктивен и успешен период от януари до март. Много желания ще се изпълнят, а плановете ще се внедрят успешно в работата. Особено, ако не се спрете на постигнатото и бъдете самоуверени. Краят на лятото и септември ще се окажат благоприятен период жените Близнаци, мечтаещи да станат майки. Звездите, а и стопанката на 2019 година, Жълтата Свиня, всячески ще ви подкрепят в начинанията и ще запазят добро физическото ви здраве.

Неблагоприятни периоди за жените 

Хороскопът за 2019 година съветва жените Близнаци да се откажат от далечни пътешествия в началото на пролетта. Бъдете внимателни на пътя, а също избягвайте авантюрите и машинациите. Не са изключени крупни кражби и мошеничества. Не е желателно да тръгвате на път сами, възможни са непредсказуеми ситуации и аварии. През октомври 2019 година на жените Близнаци им предстоят семейни разправии и проблеми, заради възпитанието на децата. В средата на есента очаквайте неприятни изненади от далечни роднини. Не е изключено да се наложи именно вие да решавате финансови и наследствени въпроси.

Хороскоп за мъжете 

Хороскопът за 2019 година предсказва на мъжете Близнаци неочаквани ситуации, по времето на които ще ви се наложи рязко да промените принципите и позициите си. Внезапно и в голямо количество ще ви се струпа работа, но не трябва да забравяте за домашните си задължения и общуването с роднини. Помнете, ако ги пренебрегнете, за да постигнете желаното, ще попаднете в неприятна ситуация. Ентусиазмът и инициативността са нещо добро, но в годината на Земната Свиня няма да преуспеете с тези качества.

Всичко ново и неординарно може да заведе Близнаците в „задънена улица“. Трябва да бъдете много внимателни, за да „излезете сухи от водата“ през 2019 година. Преразгледайте приоритетите си и своето отношение към близкото си обкръжение, за да изключите конфликтите. Бъдете позитивни и добри, за да не може никой да ви обвини в отчужденост и невнимание.

Хороскопът за 2019 година съветва мъжете Близнаци по-малко да се вглеждат в миналото, а да изменят вътрешния си свят и да държат под контрол емоциите си. Само добра доза оптимизъм ще ви помогне да се отървете от монотонността и скуката, както в службата, така и в любовта. Всичко това, което е истински по душа на Близнаците, ще им позволи да се реализират професионално. По-често се обръщайте за съвет и подкрепа към брачния си партньор или към стар приятел. Научете се да се отървавате от негативното в кратки срокове, за да не навредите на собственото си самочувствие.

Благоприятни периоди за мъжете 

Хороскопът за 2019 година обещава на мъжете Близнаци благоприятен период от януари до март. Може смело да се захващате с нови дела, да завързвате запознанства и да променяте приоритетите си. В средата на лятото очаквайте доста положителни моменти. Например: любовна среща, отиване с приятели на хижа и интересно хоби. Не е изключено и приятно пътуване зад граница, което ще ви изпълни с ярки впечатления и новости. В края на 2019 година, Близнаците ще получат скъп подарък от любимия човек.

Неблагоприятни периоди за мъжете 

Хороскопът за 2019 година съветва мъжете Близнаци да бъдат много внимателни в началото на пролетта. Не са изключени травми, счупвания и изкълчвания, ако са невнимателни по време на спорт. Близнаците трябва да се откажат от екстремни занимания и необоснован риск. През декември 2019 година са възможни проблеми със закона, ако не спазвате обществените правила. Бъдете внимателни когато работите с документи и ценни книжа, а също и в екстрени ситуации. Обръщайте се за консултация към юристи.

Семеен хороскоп за Близнаци  

Семейният живот на Близнаците ще се подрежда различно, като ще зависи от това, колко мъдро ще подхождат към всички битови и материални проблеми. Хороскопът за 2019 година съветва Близнаците да бъдат внимателни към съпруга/та и роднините, за да избегнат конфликтите и недомлъвките.

Разбира се, Свинята обожава да се потъркаля в рядка кал, но към добре подредения дом се отнася трепетно. Ако Близнаците взимат пример то нея, то през 2019 година ще сложат ред и чистота в жилището си, ще направят капитален ремонт и дори ще спестят средства за ново жилище. Не спестявайте от парите за себе си и близките си, защото дори малките покупки носят радост.

Хороскопът за 2019 година предсказва попълнение на семейството на Близнаците, които отдавна мечтаят за дете. Естествено, трябва от рано да се погрижите за пеленките и количката, иначе ще се наложи да купувате всичко на бързо. А излишното бързане добавя само проблеми за Близнаците, а те не са ви нужни сега.

През 2019 година очаквайте не само семейни грижи, но и приятни изненади. Ще ви се наложи доста да пътувате и дори да си починете в санаториум.

Хороскопът за 2019 година съветва Близнаците по-често да си спомнят за възрастните си роднини. Кой освен вас ще се погрижи за тях? Постарайте се не само да им звъните и да се интересувате от тяхното здраве, а да им помагате и финансово, ако се налага. Свинята не отказва морална подкрепа, затова бъдете уверени в нейното уверено и стабилно рамо.

За съжаление, с някои от роднините в средата на 2019 година са възможни търкания, но всичко е преодолимо, ако гледате на нещата философски. По-малко спорете и се карайте, тогава отношения та ще станат значително по-устойчиви. Хороскопът за 2019 година не съветва Близнаците да бъдат прекалено доверчиви и да позволяват да „им се качват на главата“ тези, които не са им особено симпатични. Старайте се повече да се разхождате пеша, независимо от времето. А, за да не ви бъде скучно сами да се разхождате, вземете със себе си Свинята, с която вие вече сте се сприятелили.

Бизнес хороскоп 

Богатите и успешни Близнаци в годината на Свинята ще бъдат отлична мишена за мошениците. Могат да ви оберат до „шушка“, ако забравите да бъдете внимателни и започнете да общувате задушевно дори с непознатите.

Хороскопът за 2019 година обещава на Близнаците нелоша финансова помощ от страна на влиятелни особи. Разбира се, те няма да ви поддържат през цялата година, но ще ви дадат ценни съвети как да забогатеете без особени проблеми. За да получат доход, Близнаците трябва да включат интуицията и въображението си, което винаги изобилства при тях. Свинята ви е изпратила голяма каса, за да не разхвърляте парите по джобове и портмонета.

Хороскопът за 2019 година препоръчва на Близнаците да заобикалят отдалеч рисковите и авантюристични начинания. Сделките и договорите сключвайте с максимално внимание. Затова пък, Свинята ви съветва, да бъдете щедри за благотворителни цели. Добрите постъпки ще се върнат при Близнаците преумножени, а хората ще ги помнят за дълго. А част от заработените пари можете да похарчите за лични нужди. Например да си купите още един дом и да я дадете на символичен наем.

Разбира се, че не е желателно Близнаците да разхвърлят парите си без мярка. Те могат да отидат да пътешествие, личен бизнес и дори за лечение на роднини. Хороскопът за 2019 година препоръчва на Близнаците да си намерят такова занимание, което да им носи не само пари, но и морално удовлетворение. Защото вашата творческа и неспокойна натура се нуждае от изразходване на енергията. При това, редовно.

Здравен хороскоп 

Хороскопът за 2019 година препоръчва на Близнаците да внимават с какво и как се хранят. Не трябва да преяждат преди лягане. Трябва да отдадат предпочитание на леките супички, а също на плодовете и зеленчуците. Не искате всичко това да носите от пазара? Тогава си купете вила и сами си направете градина. Полезно е да упражнявате някаква физическа дейност, а и всичко е по-вкусно, когато е постигнато с вашия труд.

Сериозни проблеми не се очакват при Близнаците, но не трябва да мързелуват и да не искат да направят дори елементарна сутрешна гимнастика. Иначе ще се превърнете в топка, която няма никакви грижи, с безформена фигура. Свинята ще се постарае да отдалечи Близнаците от съблазни и изкушения, но е важно те сами да имат желание за това! Например: да оставят пушенето, купоните до сутринта с приятели и преяждането с всичко поред, каквото видят.
Хороскопът за 2019 година съветва Близнаците да избягват стреса и депресиите. Не трябва веднага да се обръщате за помощ към психолози, а още повече към екстрасенси. Вие и сами сте в състояние да победите в себе си апатията и негативното отношение към живота. В студеното време на годината, Близнаците трябва да се пазят от вирусни и инфекциозни заболявания. Наистина, самият грип не е така страшен, но усложненията след това, да.

„Мийте си ръцете преди хранене!“ е лозунг от детството, но за съжаление Близнаците често забравят за него. Разбира се, не е нужно да живеете в изолирана среда, но е необходимо да се пазите от заразите, защото, в противен случай, ще стигнете до болница и ще лежите там цялото лято.

Хороскопът за 2019 година съветва Близнаците да прекарват по-малко време на компютрите. Нима нямате други интересни занимания? Спорт, басейн, волейбол или футбол с приятели и почивка сред природата – ето това е сложите Свинята в списъка със задължителните мероприятия за Близнаците. Още повече, че гърбът ви не е железен, а зрението може рязко да се влоши, ако постоянно се взирате в монитора.

Още хороскопи и статии от Мая Павлова – на личния й сайт. 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара