Две теми възбудиха иначе доста спихналия български дух напоследък. И не, не става дума за глада в Африка или за поголовната сеч, която бацетата извършват в държавата. Това трудно ще развълнува народеца. Той какви кражби и какъв глад е видял, ехе, не могат да му стъпят на малкия пръст с няколко хиляди декара…

anaИде реч за разголването. Буквално и метафорично.

Първият случай беше на майката, която си позволила да накърми детето си на публично място – в мола. Тезата на най-възмутените е, че повече дискретност няма да навреди и че е най-добре да си седи вкъщи тази жена, вместо да размята цици пред очите на хората и на малки деца! Един вид – това с кърменето може да е естествено, ама е доста неприлично, то и да пикаеш е естествено, ама хората не го правели пред публика.

Забравят горните морални съдници, че в чалготеките в Студентски град и по цялото Черноморие да изложиш всичките си прелести пред хората е въпрос на чест. Че съвкупленията се случват буквално на дансинга. И че всеки уважаващ себе си производител на вафли, колкото и да цени детската клиентела, рано или късно прибягва до циците в праймтайма като последен търговски трик.

Същите апологети на строгия нрав в мола скочиха най-високо при новината, че Анджелина Джоли се е подложила на операция, при която е махнала яйчниците и фалопиевите си тръби, за да се предпази от рак, две години след като махна гърдите си по същата причина.

„Като е тръгнала да се изкормва, защо е нужно целият свят да гледа?“, сопна се една строга дама в някакъв разговор. Не й се връзваше на праволинейните принципи идеята, че актрисата прави този интимен акт публичен, за да накара повече жени да проверят профилактично телата си.

Според вресльовците това с премахването на гърди и яйчници е каприз на богата глезла. Но най-възмутително по техния аршин е именно съобщаването на това какво е направила. Разгласила е своето осакатяване, вместо засрамено да го прикрие. От друга страна, една разсъблечена Анджелина, но с напращели гърди и здрави яйчници, си е съвсем в реда на нещата.

Това, мили хора, е лицемерие. Телесното не се изчерпва само със силиконовите гърди и загорели бедра на златките по тираджийските кабини. Гърдите имат функция и извън мокрите сънища на бабаитите, те дават живот, а понякога тези гърди се разболяват и водят до смърт. А, да ви кажа, смъртта е далече по-натурална от силикона. И е добре децата ви да знаят що е кърмене и смърт, това ще ги направи повече хора и по-малко златки.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара