Книгата „Моето меню за 15 минути“ на световноизвестния chef готвач и неуморим апостол на здравословното хранене Джейми Оливър идва в помощ на хората, за които бързината е от съществено значение. Тази книга ще ви научи да приготвяте много бързо вкусна и здравословна храна всеки ден от седмицата.

Бавното приготвяне на традиционни рецепти е душата на домашната кухня, но настоящата книга е за заети хора, които искат да сготвят бързо вкусна храна. Освен това порция за един човек от някое меню в тази книга съдържа около 580 калории. Тези менюта спокойно могат да се консумират на основно хранене, защото се базират на препоръчителния дневен хранителен прием. Вкусните ястия се приготвят със здравословни продукти: натурални храни, зърнени култури, зеленчуци, пресни билки, цитруси, качествено месо и други полезни вкуснотии.

В „Моето меню за 15 минути“ са подбрани страхотни ястия от всички краища на света. Едно вкусно и балансирано меню от тази книга е доста изгодно, защото в повечето случаи това струва значително по-малко в сравнение с полуфабрикатите, храната за вкъщи или пакетирани нездравословни храни.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара