От 16 до 20 декември фондация „Искам бебе“ ще се включи в седмица, посветена на донорството на генетичен материал. Събитието се провежда в болница за женско здраве „НАДЕЖДА“ .

Желаещите да дарят генетичен материал ще имат възможност да се срещнат с координаторите на фондацията, за да поговорят за това как този анонимен благороден жест на човечност помага на хиляди двойки да сбъднат мечтата си и да прегърнат своето дете. Посетителите в болницата ще имат възможност да напишат своите анонимни коледни пожелания и благодарности към жените, дарили частица от себе си, както идаоставятмалък дарпод Коледното Дръвче на Надеждата, което ще бъде във фоайето на болницата.

„В Седмицата на донорството казваме добре дошли и на всички жени, майки до 34 навършени години, желаещи да се консултират със специалистите на болницата относно акта на донорство на генетичен материал. Ще ви очакваме, за да запалим коледните светлинки в сърцата си и да повярваме в живата и истинска любов между хората”, казаха от фондацията. „Искам бебе“ ще представи и своя календар за следващата година в подкрепа на донорството с лицата на жени, дали генетичен материал. Сред тях е Милена Златкова от Тройка на разсъмване.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара