Американската компания HLCC – № 1 в света в лечението на косопада, пусна на пазара уникален активен борец против плешивост – лазерната диадема HairMax 82. В нея са вградени куп лазерни излъчватели, които имат най-късия работен ден – само 90 секунди.

EVA LAZER KORA

Ако не ви харесва да носите диадема, но държите да имате здрава, гъста грива, можете да си сложите лазерната шапка Capillus272. Така, без даже да излизате от къщи, просто оставяте диодите да работят върху цялата ви глава.

Тези лазерни джаджи са последен писък на техниката и са новото попълнение в революционната терапия НОВА КОСА.

lazerna shapka 2

„Лазерната терапия НОВА КОСА е доказано най-успешното в света за лечение на косопад. И то без хирургия“, хвали се звездата от „Седем часа разлика“ Ева Борисова, която единствена у нас предлага уникалните студени лазери. По косата ще познаете многобройните клиенти на Ева. Арт звезди, бизнесмени и дори доктори вече се убедиха на собствените си глави, че има лек за коварния косопад. Три в едно е единствената формула в света, която без скалпел кара косата да расте по-гъста и по-здрава. Главната роля в тази епохална битка се пада на лазерите, подкрепени от натурални препарати, които почистват и пазят скалпа по 24 часа. Добавете и хранителните добавки и новата коса ви е гарантирана.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара