В края на март в петзвездния „Премиер Лъкшъри Маунтин Ризорт“, Банско, ще можете да изваeте фигурата си с Body design тренировки с топ треньора  Цвета Капитанова и да се погрижите за лицето и тялото си  с естетични процедури от дерматологична клиника Естелайн.

Premier Mountain Resort 14

Седмичният пакет на хотела включва 7 нощувки

в периода 20.03- 27.03.2016 г.,

изхранване по специално изготвено  здравословно меню, 2  SPM процедури срещу целулитни натрупвания или 2 Mesocare процедури за тяло, 2 SPM процедури за лице с подмладяващ ефект, спортна сесия с топ треньора Цвета Капитанова всеки ден –  сутрин Body design упражнения и следобедна водна гимнастика, както  и безплатно използване на СПА  съоръженията в Ле СПА.

spa

Процедурите за лице и тяло са специално подбрани  от „Естелайн” (Aestheline) – клиника по дерматология, дерматохирургия и естетична медицина, ръководена от д-р Иван Пеев.

SPM (Suction Pump Massage)

e безопасен и доказал своята ефективност метод за лечение на целулит и отоци.

aeste

Предимство на SPM пред класическите вакуумни, антицелулитни терапии се крие във факта, че за първи път различни техники и методи са съчетани в една и съща терапия. Процедурата се препоръчва при целулит и мастни натрупвания, подобряване на кръвообръщението в крайниците, лимфен застой и  „уморени“ крака. Използван върху лицето и шията посредством специфични масажни техники SPM  предизвиква подмладяващ ефект и се препоръчва при отпусната кожа на лицето и шията, бръчки,  отоци в областта на лицето,  подпухналост.

Мesocare представлява неинвазивна мезотерапия на тяло,

при която биофункционални серуми проникват дълбоко в кожата с помощта на електропореза. Това води до отваряне на микроканали в клетката, през които преминават активни вещества от серумите като карнитин, липозоми и креатин. Тя е се прилага при третирането на целулит, отпусната кожа, стрий и локални мастни натрупвания. Процедурата е безболезнена и бърза.

SFS_7434Участниците в програмата ще имат възможност да се възползват и от  допълнителни естетични процедури за лице от списъка с подбрани процедури съвместими с програмата,  срещу допълнително заплащане.

Боди дизайн е комплекс, разработен от топ треньора Цвета Капитанова,

който включва специфични упражнения, засилващи метаболизма и изгарянето на мазнини и  акцентира върху проблемните зони при жените. Това е една максимално ефективна тренировка, която чисти мазнините, оформя тялото и ни зарежда с енергия. 

Повече информация за програмата можете да откриете на сайта на хотела: www.banskohotelpremier.com

Facebook Twitter Google+

0 Коментара