Най-новото DVD от поредицата с йога упражнения на Светла Иванова е „Йога у дома“. То представлява 90-минутна универсална програма за загряване и разтягане, асани (упражнения), пранаяма (дишане) и релаксация.

Yoga-zaVseki-01-CS3Те ще ви помогнат да стопите излишните килограми, да стегнете корема, ханша и бедрата, да свалите напрежението и болките от шията, раменете, кръста и гърба, да подобрите гъвкавостта на цялото тяло. Ще допринесат за цялостното възстановяване на организма ви и премахването на умората и стреса.

Певицата Светла Иванова се занимава с йога от 15-годишна. Тя с лекота и старателно демонстрира последователността от пози, редувайки от най-лесните до някои наистина предизвикателни. Успешно съчетава асани от хата йога и комплекси виняса флу йога. Тренировката е съчетана с дишане и релаксация в края. Както може да се убедите и сами, гласа на Светла е много въздействащ и отпускащ. Когато изпълнявате упражненията няма да усетите как минава час и половина. Ще се почувствате сякаш сте работили здраво, докато сте завладяни от спокойствието и хармонията, които излъчва.


Програмата е подходяща за всички, без ограничения във възрастта и без значение дали досега сте се занимавали с йога, или сте начинаещи.

Можете да поръчате диска он-лайн на:

www.mobilis.bg

www.ciela.com

http://www.helikon.bg

От поредицата на Светла Иванова търсете още:

„Моята програма – Йога за бъдещи майки“, „Моята програма – Йога за възстановяване след раждане“ и “Моята програма – йога за родители и деца”.

Информация за курсовете по йога за деца и възрастни на Светла Иванова може да намерите на:

www.svetlaivanova.com

Facebook Twitter Google+

0 Коментара