Здравето започва от стомашно-чревния тракт

Защо? Защото по стените на червата, по-специално на дебелото черво, се отлагат отпадни вещества – хранителни остатъци, частично обработени и в състояние на разлагане (гниене), паразитни бактерии, остатъци от лекарства и други отровни вещества. Те се наричат генерично метаболитни остатъци. Някои от тях образуват колонии години наред и са благоприятна среда за развитието на чревните паразити, водещи до непълноценна абсорбция на хранителните вещества. Стомашните болки, подуването, запичането, проблемите с храносмилането, хроничната умора и алергиите, може да са причинени от силно замърсено дебело черво.  

Опитът на лекарите показва, че е трудно да лекуваш хронично заболяване без да обърнеш внимание на детоксикацията. Ако токсините не бъдат отстранени от организма, нито един метод за лечение не може да има траен ефект.

Чистите черва помагат за оптимална абсорбция на водата и на хранителните продукти, а доброто им функциониране има пряко действие върху имунната система. В същото време се постига ефективно намаляване на теглото, чувствителен прилив на енергия и подобряване общото състояние на организма.

Заместител на обикновеното хранене

Vitamunda Colon Hyper Detox е заместител на обикновеното хранене, предоставящ на чревната система необходимата почивка за възстановяване – време на детоксикацията. Продуктът съдържа всички необходими съставки за едно ефикасно хранене, без чувство за глад, което подобрява цялостното състояние на организма.

Ползи от приема на Vitamunda Colon Hyper Detox:

 •  Прочиства изцяло червата
 • Дава повече енергия
 • Намалява размера на талията
 • Осигурява по-добър метаболизъм
 • Лесен е за употреба
 • Без глутен, захар, соя и лактоза
 • 100 % натурален продукт, който не съдържа токсини или алергени.

Методи за прочистване на червата

Досега не са създавани качествени продукти или методи, осигуряващи ефективното прочистване на червата. Повечето от съставките им имат абразивен или дразнещ ефект и могат да провокират колики или диария. Тези продукти не само водят до странични и неприятни ефекти, но е доказано, че са частично неефективни. Ползвателят не достига до желания резултат.

Vitamunda Colon Hyper Detox не съдържа нито една съставка, която да дразни и нарушава здравата лигавица. Напротив – това е продукт, който рехидратира и възстановява чревните стени.

 

Съставки на Colon Hyper Detox

 • Ферментиралите фибри от кората на маслена палма имат свойството да проникнат през плаката с токсини, която е разположена по лигавицата на червата, правейки я промокаема и навлажнявайки я отвътре. По този начин, биофилмът с отровни вещества се отлепва и се изхвърля от организма без затруднение.

 • Бамята (Abelmoschusesculentus) овлажнява лигавицата на червата така, че след отстраняване на токсичния биофилм, да може да възвърне оптималната си функция. Това е необходимо, тъй като натрупаните токсини в червата с времето довеждат до обезводняване на слоя лигавица и съответно до възпаление и инфектиране.

Често задавани въпроси и препоръки

Ще намаля ли теглото си, използвайки Vitamunda Colon Hyper Detox?

Vitamunda Colon Hyper Detox дава възможност да намалите теглото си. Вашият метаболизъм ще започне да функционира по-добре след това прочистване. За целта ви препоръчваме нашата 12-дневна програма за дезинтоксикация.

 • Кратката програма от 3 дни е препоръчителна за хора, които целят прочистване на организма, а не отслабване. Тя има и поддържащ ефект – за всички, които преди са ползвали програмата.
 • Нормалната програма от 6 дни е препоръчителна за хора с нормално тегло, които целят дълбоко прочистване и за онези, които искат да отслабнат с 6 до 10 кг.
 • Интензивната програма от 12 дни е препоръчителна за хора с наднормено тегло, които имат нужда от акцентирано отслабване.

За кого не е препоръчителна програмата?

По време на дезинтоксикацията могат да се отделят токсични компоненти. Затова не препоръчваме продукта за употреба от бременни жени, кърмачки и деца под 10 години.

Програмата Vitamunda Colon Hyper Detox

Програмата Vitamunda Colon Hyper Detox дава възможност за ефективна детоксикация в домашни условия по сигурен, лесен и удобен начин. Програмата за прочистване на чревната система се извършва за 3, 6 или 12 дни. Една кутия съдържа доза за един ден: 7 плика за 7 шейка. Съдържанието на плика се смесва във вода, за да може да си приготвите удобна за прием напитка. Шейковете се консумират през целия ден. Това е много лесно, защото не е необходимо да приготвяте други продукти. Шейковете съдържат всички хранителни вещества, които са нужни, за да не изпитвате глад.

Повече информация на: HyperFarm.bg
Телефон: +359877204434, е-mail: hyperfarmbg@gmail.com

 

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара