Wizz Air  стартира най-новия си маршрут от София до Санкт Петербург. От 15 декември 2021 г. можете да откриете историческите забележителности на Санкт Петербург с удобните полети на Wizz Air два пъти седмично – в сряда и събота.

Тъй като ограниченията за пътуване могат да се променят, Wizz Air съветва пътниците да проверяват правилата за пътуване непосредствено преди заминаването си. Картата за планиране на пътувания на WIZZ (WIZZ Travel Planning Map) е удобен инструмент в това отношение  и има за цел да помага на пътниците да проверяват лесно и бързо текущите ограничения за пътуване в страните от мрежата на авиокомпанията. Цветно кодираната карта вече е оптимизирана за мобилни устройства и покрива всички възможните дестинации, от които българските пътници могат да започнат пътуването си и включва важни линкове към правителствени уебсайтове и всякакви формуляри, които трябва да бъдат попълнени преди заминаване.

Ако добавите WIZZ Flex към резервацията си, ще сте  спокойни, че ако обстоятелствата се променят или просто искате да пътувате на друга дата или до нова дестинация, може да промените резервацията си за всеки друг полет на WIZZ.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара