Celestyal, носителят на редица награди и избор номер едно за пътуващите до гръцките острови и Източното Средиземноморие, обяви, че премахва изискванията за ваксинация срещу COVID-19, Удостоверението за възстановяване от COVID и тестването преди заминаване за всички гости на плавания, започващи на или след 2 март 2023 г., освен ако това не се изисква от местните разпоредби.

Всички членове на екипажа на Celestyal ще продължат да бъдат напълно ваксинирани и компанията насърчава и гостите на възраст над 12 години да бъдат напълно ваксинирани. Независимо от ваксинационния статус, Celestyal ще продължи да препоръчва на всички гости, заминаващи от което и да е пристанище, да се тестват в свободното време преди пътуването, за да осигурят комфортно и приятно пътуване на себе си и останалите пасажери. Резултатите от теста няма да са необходими за качване на борда на кораба.

„Здравето и безопасността на нашите гости, екипажа и на общностите, които посещаваме, са наш основен приоритет и ние продължаваме да наблюдаваме и да се адаптираме към променящата се глобална ситуация“, каза главният търговски директор на Celestyal, Лесли Пиден. „Екипът ни ще продължи да поддържа нашите строги хигиенни протоколи въз основа на най-актуалните насоки от European Healthy Gateways, Международната асоциация на круизните линии (CLIA) и гръцките здравни власти. Очакваме с нетърпение да посрещнем любителите на пътешествия и да им поднесем изживяването, с което сме известни и което им позволява да се потопят в автентичния дух и да изследват уникалните дестинации на гръцките острови и Източното Средиземноморие.“

Мерките за здраве и безопасност на Celestyal са подложени на непрекъсната оценка и се коригират въз основа на нови и актуализирани мерки за превенция, терапия и смекчаване на разпространението на COVID-19.

За повече информация посетете https://celestyal.com/en-cy/

Facebook Twitter Google+

0 Коментара