Как можете да сте сигурни, че приятелката ви няма да изгуби за два-три месеца желанието си за секс с вас? Лесно – само й осигурете разтърсващ оргазъм и тя няма и да помисли да пусне друг в леглото си.

снимка: Profimedia
снимка: Profimedia

Най-добрият, когото съм имала? Разбира се, че го помня. И не, не за-щото караше жестока кола и ме обсипваше с подаръци. Помня го, защото той знаеше как да ме подлуди в леглото.

Подобни признания могат да се дочуят на всеки интимен женски разговор. Въпросът е как именно вие да сте онзи, за когото ще се пазят сладостни спомени. Защото (ако още не сте го разбрали де) за жените добрият любовник не е този, който знае кои са ерогенните й зони или блъска до припадък.

Естествено мъжът, когото всяка жена помни, покрива тези основни критерии, но освен това превръща секса в нещо като игра, предлага обрати, които жената не очаква.

Ето няколко съвета за пътя към оргазма, който ще ви осигури пожизнената титла “най-добрият, когото съм имала”.

Поиграйте с числата

Знаете ли кое наистина различава момчетата от мъжете… и мъжете от онези мъже, на които винаги им се отваря парашутът? Това е умението да се открие именно онова погалване, потъркване, ухапване или облизване, което действа при конкретната жена и я превръща в тигрица в леглото. Всяка жена има различна комбинация на ключалката, която отключва сексуалността й.

Да откриеш правилните цифри е толкова лесно, че ще се учудите защо не сте играли тази игра преди.

Ето и правилата: Предложете й да я докосвате, а тя да казва число от 1 до 10 в зависимост от това колко силно й въздейства. Преди да се усети, тя ще започне да диша тежко. А пък вие ще запомните кое точно я изхвърля към седмото небе…

Накарайте я да не диша

Когато жената приближава края, вие можете да умножите усещането й по 50, ако й кажете да задържи дъха си за пет или шест секунди. Оргазмите винаги са велики, но когато жените задържат дъха си, еуфорията се разлива по цялото тяло и дори причинява лек световъртеж. Усещането е невероятно.

Тройка – или всъщност двойка и половина

Повечето мъже категорично отказват да признаят, че вибраторът може да доведе жената до оргазъм, до какъвто те невинаги успяват. А пък и в случая не става дума просто за вибратор, а за вас двамата и него. Но как да сте сигурен, че тази тройка ще бъде приета с отворени обятия и по-точно с отворени крака? Започнете да се шегувате за сексуални атрибути, докато минавате покрай витрината на секс шоп например. Ако партньорката ви реагира положително, купете вибратора и й предложете да го из-ползвате, докато правите секс. Започнете с бавни кръгове около клитора й, докато целувате зърната и корема й, и бъдете сигурни в предстоящата експлозия.

Организирайте й собствено пийп-шоу

Понякога важно е позирането, а не конкретната поза. За доста жени е доста възбуждащо да следят отблизо акта, докато правят секс. Помислете за подобно шоу като загряване. Един от успешните начини е да осигурите подходящо огледало и да го разположите така, че тя да вижда. Друг трик е да подбирате такива пози, че тя да може да наблюдава действията.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара