Тя е направо прелестна. Ти си щастлив с нея и когато минаваш покрай ритуални зали, започват да те навестяват определени мисли. Но въпреки всичко между вас има проблеми, които за съжаление засягат една твърде деликатна област – секса. Ти, разбира се, не си с нея заради секса, но все пак…

Затова искаш да разрушиш бариерите, които те отдалечават от твоята красавица. Деликатно се опитваш да внесеш промени в нейните навици и разбирания. Тя така или иначе иска да направи от тебе идеалния мъж. Така че ти също имаш право на някои ответни дйствия.

1. В леглото тя непрекъснато покрива тялото  си с одеяло, чаршаф или възглавница, за да не я гледаш.

Всяка нощ ти се налага да предприемаш бойни действия за достъп до тялото й. Понякога дори успяваш да разгледаш неприлично голото й рамо. Но само за малко и съвсем случайно.
Спри да хвалиш красивите й крака. Понякога жените наистина разсъждават парадоксално. Ти й казваш, че има красиви гърди. Тя обаче мисли, че по този начин намекваш, че задникът й е увиснал. И затова всячески се старае да го скрие от очите ти. За да не става това, старай се да разпределяш комплиментите към различните части на тялото й по равно. Когато тя се убеди, че изпитваш дълбоко чувство на преклонение към всичките й „райони“, ще те допусне на опознавателна екскурзия в тях.

2. Нулева инициатива

Тя просто така е научена. Прочела е много романи, в които на дамите е отредена ролята на преследвана жертва, а мъжете трябва непрекъснато да сломяват съпротивата им. Жените, които сами си свалят сутиена и с победен вик се хвърлят в леглото, винаги са и изглеждали твърде ексцентрични. Затова се налага да теглиш с въже твоята срамежливка към леглото, където тя се превръща в почти неподвижна кукла.

Разболей се

Прибери се в къщи с новината, че имаш шиен миозит. Това е заболяване, при което горната част на тялото се движи трудно и мъчително. След това й кажи, че много ти се прави секс (лекарите не отбелязват бум на сексуалната активност при шийния миозит, но няма нужда да се задълбочаваме в научни подробности). Легни по гръб и я погледни изразително. Когато се престраши да започне някакви действия, я поощрявай със стонове, комплименти и сладостно потрепване ( каквото и да означава това, но го пише в романите). След като веднъж усети властта си над покорния и донякъде безпомощен мъж, всяка жена ще иска да изпита това чувство отново и отново.

З. Тя не обича новостите

Ти вече знаеш вашия сексуален график наизуст, както бившият ти старшина в казармата познава военния устав. Пет минути отляво, една минута отдясно. Три пъти „е-ех и един път „о-о-о“. Следва разсеяна целувка по ухото и нощната лампа се загасва. Време е за сън! Всеки твой опит да разнообразиш процедурата предизвиква негативната й реакция, сякаш се опитваш да вкараш тайно под одеялото ви жаба.

Проявявай инициатива

На теб просто ти е дошло до гуша продавачът в еротичната видеотека да е най-осведомен за сексуалните ти фантазии. Затова започни да рушиш обичайните схеми, дръж се нестандартно и предлагай сексуални игри. За щастие на мъжете по принцип им е присъща по-голяма инициативност, отколкото на жените. Твоята любима може би се страхува да не те изплаши с признанието, че иска да правите секс на магистралата София – Пловдив. На мъжете подобни страхове не им отиват. Дълбоко в душата си всяка жена и без това подозира, че мъжете са хора с твърде много странности. Така че не ти остава друго освен да потвърдиш още веднъж мнението й.

4. Тя никога не казва какво й харесва и какво не.

Ти, разбира се, не си просиш комплименти. Но все пак ти е интересно да разбереш какъв е резултатът от двучасовата ти сексуална активност. Попитай я. Въпросите ти обаче не бива да бъдат в духа на „Бях като желязо, нали? Признай де!“ Ти трябва да демонстрираш, че се вълнуваш единствено от нейното удоволствие и си изключително самоотвержен. Затова често повтаряй фразата „аз само искам да ти е добре с мен“.

5. Лицето й придобива страдалческо изражение

Не е известно защо жените смятат, че жалните стонове и мъченическите физиономии би трябвало да възбуждат мъжете. Още повече че мъжете обикновено не се садисти. Ти навярно също не си и ти се иска да виждаш в леглото лице, изразяващо малко по-дружески чувства.

Започни да се усмихваш. Неслучайно се твърди, че хората са произлезли от маймуните. Ние винаги сме склонни да копираме мимиките и жестовете на събеседника си. Ако си забелязал, в семейните двойки, които живеят дълго заедно, мъжът и жената започват да си приличат. Включително и в по ведението в леглото. 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара