Лятото е сезонът, в който всички мечтаем да сме край морето. Дори да можем да си позволим достатъчно време за почивка, то хубавото време свършва бързо и бихме искали да пресъздадем същата атмосфера и у дома.

Прекрасно решение е да променим интериорния си дизайн в цветовете на лятото. Може да го направим с минимални средства и лесни трикове, без да се налага да се ангажираме с основен ремонт в разгара на отпуските.

Какви цветове да изберем

Разбира се, на първо място са пясъчно бежовото и морско синьото, следвани от бледо зеленото, слънчево жълтото, топло оранжевото, кораловото и ярко червеното. Експериментирайте смело, разчупете скучните линии и си осигурете творческа среда, в която да усетите свободния дух на лятото.

Стъклени свещници, вази, висящи фенери

Ако заложите на тях, дори самата обстановка мигом ще се преобрази. Вечер се наслаждавайте на вечерята си на терасата, или на двора, стига да разполагате с такъв. Осигурете си вълшебно преживяване с тези няколко прости предложения.

Възглавнички

Възглавнички на пейката, възглавнички на дивана, възглавнички на стола. Нека те се вписват в интериорния дизайн, но и да бъдат акцент. Върху тях може да се изобразени летни цветя, морски пейзажи, забавни детайли.

Посудата

Сменете част от чиниите и приборите в тон с морската тема. Дори само една покривка или салфетник могат да Ви отведат отново на брега.

Висящо осветление

Над кухненската маса може да провесите полилей, който да е във формата на котва, да бъде увит в корабно въже или да представлява имитация на фар. Бъдете сигурни, че така ще отворите широко врати на морския бриз в жилището си.

Сувенири от морето

Събраните мидички може да поставите в красива кошница на масата, да напълните бурканчета с пясък, да декорирате саксиите с цветя, рамките на огледалата. Рапаните биха могли да се превърнат в свещници или кутийки за бижута. Използвайте всеки елемент, който Ви напомня за лятото. Развихрете фантазията си!

Facebook Twitter Google+

0 Коментара