Покупката на нови мебели е важна задача по презумпция. Независимо дали става дума за кухненско или спално обзавеждане, важно е да се сдобием с интериорни компоненти с добро качество, които също така да бъдат и практични. Същото важи с пълна сила и за холната секция, върху която ще подредим нагледно ТВ техниката, а и някои други лични вещи с висок за нас сантимент. Тя може да е с малки или по-големи размери, да е луксозна или от по-нисък ценови клас, да е в светли или тъмни цветове – да е точно такава, каквато искаме да бъде! 

холни секции

Важна придобивка ли е холната секция

Мебели като холната секция са допълващият елемент, без който обстановката в дневната не би могла да изглежда напълно завършена. Дори да сме инвестирали в скъп диван и дизайнерска декоративна масичка, ако ТВ масата отсъства, обликът на това помещение няма да ни се нрави особено. 

В практически план нещата стоят по същия начин. Колкото и да се говори за модни тенденции и естетика, функционалността си остава едно от най-важните неща за всеки дом, а с холната секция можем да си я осигурим много лесно. Тя ни дава възможност да подредим върху нея артикули от различна категория – техника, снимки, сервизи, сувенири и прочее. Наличието на отворени рафтове, шкафове и чекмеджета правят организацията на вещите лесна и приятна. 

Кои са топ 5 на най-добрите модели

Дойде ли моментът да изберем нова холна секция, идва ред да проверим и какви опции имаме на разположение. А те не са никак малко! Модулни, ъглови, с гланцово покритие, в класически и ретро стил – доста са вариантите, върху които трябва да размишляваме, когато дойде време да купим подобна мебел за дневната. В топ 5 на най-добрите холни секции попадат следните модели: 

  • тип “етажерки” – не могат да се използват за подредба на телевизор и озвучителна техника, но пък имат симпатично и доста кокетно присъствие, което е единствено и само в плюс за цялостния интериор. Стоят добре в малки и големи помещения, а основното им предназначение е да съхраняваме на тях неща като книги, вази, декоративни фигурки и каквото още друго се сетим;
  • модели с гланцова текстура – те не само изглеждат много стилно, но и се поддържат много лесно. Определят се като ефектна мебел с висока практичност, която лесно се комбинира с останалото обзавеждане в стаята; 
  • класически стил за романтична обстановка – витрина с подобен дизайн няма как да не ви допадне със своята изчистена и добре балансирана визия, която си е “откраднала” по малко от настоящото и по-малко от миналото. Чудесен избор за почитателите на ретро интериора; 
  • модерно и дръзко – все повече хора се опитват да избягат от стандартите, отивайки доста далеч от зоната си на комфорт. С холните секции в модерен стил ще постигнете точно такива резултати и то с финес – динамични комбинации от цветове като черно и лилаво не са за всеки, но пък винаги правят впечатление и с тях дневната няма как да изглежда безлична. Моделите в цвят графит в комбинация с кафяво, са също тренд в последно време; 
  • еко линия – тя е хит на пазара в момента, което го доказва и разнообразието от модели ТВ мебели, решение в топли цветове като бежово, кафяво, слонова кост и прочее. Възможни са деликатни акценти като лед осветление или присъствието на още един нюанс. 

При избора на холна секция имате вариант да заложите и на модулните решения, които дават възможност да проектирате, експериментирате и разгърнете фантазията си на максимум. Възползвайте се и се насладете на страхотните резултати! 

Как да извършим правилна селекция, споделят от онлайн магазин МебелМаг

Със сигурност не е лесно да изберем нова холна секция, разказват от магазин МебелМаг. Необходимо е да помислим за много неща, част от които е свободното пространство, използваните за изработката на компонента материали, неговото външно оформление, ниво на функционалност и не на последно място – цена. 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара