Традиционно, в сезона на ремонтите, лидерът в обзавеждането за баня – испанската марка Roca, предлага на българските потребители своите изгодни летни предложения, с гарантирано високо качество и дизайн на Roca. Колкото и мащабен да е проектът за дома, вилата или ваканционното жилище, изборът на предложения удовлетворява различните предпочитания.

Специалните летни пакетни предложения от Roca улесняват значително реновирането, преустройството или освежаването на санитарните помещения.

Базово предложение – комплект смесителни батерии от колекция Victoria на Roca. Комплект Victoria 3 в 1 на цена от 279 лв. с ДДС е в удобна за транспорт кутия. Комплектът включва всички необходими смесители за банята: за умивалник, за вана и душ, както и душ слушалка и тръбно очакване.

За повече простор в банята се налага тенденцията за вградени смесителикомплект с вграден смесител за душ от колекция Monodin на Roca, заедно с голяма душ пита, душ слушалка и всички необходими аксесоари за монтажа, сега може да закупите на изключително изгодната цена от 499 лв. с ДДС.

За тоалетната – специалното предложение на Roca включва комплект стенна тоалетна от колекция Nexo на Roca с тънка седалка и структура за вграждане с двустепен бутон. Пакетната цена е 499 лв. с ДДС . Дизайнът на колекция Nexo е дело на италианския дизайнер Антонио Було. Тънката седалка със забавено падане е новост и допълва изчистения модерен дизайн.

Roca дава 5 години гаранция на смесителите и 10 години фабрична гаранция за санитарния порцелан, както и за структурите за вграждане.

Смесителите Roca са с патентовани керамични глави, произведени във фабриките на компанията. Всички смесители Roca са с покритие EverShine®. Иновативната система за хромиране гарантира дълготрайността и блясъка на покритието и улеснява почистването. Технологията Softurn® осигурява комфорт при използване на ръкохватката и прецизен избор на силата и температурата на водния поток.

Всички специални предложения от Roca и пълната информация за продуктите са публикувани на сайта на компанията в интернет www.roca.bg.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара