Пазарът на аксесоари за баня предлага най–различни смесители. Клиентите могат да избират между различни марки, модели, размери и цветове. Когато се прави избор на смесител, се вземат предвид както интериора на помещението и функциите, така и крайната цена. Най–общо казано, това което определя цената на смесителя е неговия вид, когато става въпрос за продукти от една фирма.

Смесителите могат да бъдат едно и двуръкохваткови, традиционни и нетрадиционни. Общото между всички видове смесители е тяхната роля. Този вид аксесоар има за цел да извърши смесване на топлата и студената струя вода.

Смесителят може да бъде поставян както на мивката или душа в банята, така и на мивката в кухнята.

Двуръкохватковият смесител е обичайно по-евтин. В сайта  geraka.com могат да се видят най-различни варианти и от двата типа. С тяхна помощ се извършва смесването на водата и достигането до желаната температура.

Невъзможността да се борави едновременно с двете ръкохватки прави процеса по смесването на водните струи по-труден. Забелязва се, че клиентите, които са в по-напреднала възраст се спират по-често на този вид смесители. Фактът се обяснява с личните предпочитания и навик.

По-младото поколение предпочита едноръкохватковия смесител. С една ръкохватка се постига по-лесно желаната температура на водата. Тези смесители обичайно са и по-скъпи. Цената им се определя и от формата и външния вид. Традиционният смесител с е по-опростена форма. Той може да бъде открит в каталозите на всички фирми производителки – ще намерите огромно разнообразие при geraka.com. Аксесоарът се избира по-често за банята.

Нетрадиционните смесители са с авангардна форма и цвят. Поради по-голямата им функционалност, те се избират по-често за кухненските помещения. Ако искате да се снабдите с нетрадиционен и в същото време евтин смесител, разгледайте предложенията на китайските фирми производители. Едни от най-скъпите аксесоари за баня са произведени от италианците. Когато избирате своя смесител за баня или за кухня, не отдавайте значение на цената. Често пъти качеството е едно и също, а оскъпяването се дължи на името на производителя върху етикета.

Вижте повече за банята на сайта Geraka.com

Facebook Twitter Google+

0 Коментара