Тази вечер е големият финал на Евровизия 2021. Шоуто ще бъде излъчено на живо от Ротердам по БНТ 1 от 22:00 часа. Талантливата Виктория е един от големите фаворити за класиране в топ 5 във финала, където ще изпълни песента “Growing Up is Getting Old” под номер 17.

За Виктория ще могат да гласуват зрителите в цяла Европа и българите в чужбина. Всички наши съграждани, които живеят на Стария континент и Австралия, ще мога да гласуват за България в прозореца за вот след изпълнението на всички песни.

Те трябва да гледат шоуто по месните обществени телевизии и могат да гласуват само с карти от държавата, в която живеят. Повече информация за гласуването може да се намери на BULGARIA2021.COM – платформа с информация за гласуването.

Изпълнението на Виктория от полуфинала на Евровизия:

Виктория получи огромна подкрепа от популярни българи от сферата на музиката, спорта и шоубизнеса. Сред тях са Мария Бакалова, Христо Стоичков, Б.Т.Р., Юлиян Костов, Люси Дяковска, Рафи, Орлин Павлов, Алекс Петканова, както и десетки други звезди.

Българското участие в песенния конкурс Евровизия се реализира като публично-частно партньорство между БНТ и Ligna Group, с подкрепата на българската финтех компания iCard – генерален спонсор на Евровизия България.

Музикалното видео на българската песен “Growing Up is Getting Old”

Facebook Twitter Google+

0 Коментара