Познат на милиони почитатели като „Кралят на валса“, Андре Рийо е един от най-известните музиканти в света. Неговите ежегодни концерти в Маастрихт са се превърнали в легенда, а излъчването им в едно от най-очакваните събития. Показването на последния концерт регистрира рекордни посещения в кината на няколко държави.

IMG_01

Заснет на фона на поразяващия с красотата си средновековен площад в родния град на Андре Рийо, този забележителен концерт разкрива невероятния талант на маестрото, неговия световноизвестен 60-членен оркестър, носещ името на Йохан Щраус, оперните изпълнители и специалните гости. Андре изпълнява своето обещание за едно назабравимо музикално преживяване, изпълнено с хумор, забавление и емоции за всички възрасти.

Rieu, Vrijthof, Maastricht

Андре Рийо коментира събитието така: „ Всяка година търсим начин да превърнем концерта в моя роден град в уникално преживяване не само за зрителите на площада, но и за тези, които ще го гледат в киносалоните. Отделяме много време, енергия и любов, за да създадем нещо специално и да поддържаме магията на Маастрихт“.

028252---ANDRE-RIEU-2016-MAКъм концерта на Андре Рийо от Маастрихт през 2016 год. са включени представяне на шоуто и интервю на Шарлот Хокинс с маестрото, заснети малко преди началото на спектакъла специално за зрителите в киносалоните.

Концертът може да гледате само в кината АРЕНА от 23 октомври.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара