Британската звезда Роби Уилямс е хедлайнерът на възобновения след една година фестивал Spirit of Burgas, който ще се проведе на 7 и 8 август.

Изгрял като един от състава на Take That, Роби Уилямс добива истинска популярност в средата на 90-те, когато започва самостоятелната си кариера. С главозамайващите си 11 солови албума и продадени над 70 милиона копия, Роби е най-успешният британски изпълнител в света. След като за ден продава 1,6 милиона билета за концертите си от турнето „Intensive Care”, Роби Уилямс е вписан и в Книгата на рекордите на Гинес.

robbie

Новото му турне „Let Me Entertain You” стартира след по-малко от 2 седмици и ще включва само 25 спирки в целия свят, една от които ще бъде и SPIRIT of Burgas на 7 август. Шоуто се очаква да бъде незабравимо пътешествие през дискографията на лошото момче на британската сцена, чийто репертоар включва само хитове: “Angels”, “Feel”, “She is the One”, “Freedom”, “Eternity”, “Me and My Monkey”, “Rude box”, “Let Me Entertain You”, “Rock DJ” и много други.

Музикалният фестивал Spirit of Burgas през тази година ще бъде на три сцени, съобщиха организаторите от Balkan Entertainment Company. В следващите дни ще бъдат обявени и останалите участници.

За шестгодишната си история, Spirit of Burgas привлече впечатляващи изпълнители като Faith No More, The Prodigy, Korn, Skunk Anansie, Moby, Wu-Tang Clan.

Сега към тази компания ще се присъедини и хулиганът на британския поп – Роби Уилямс, който през 1995 година напуска Take That и започва самостоятелна кариера.

Продажбата на билети стартира от сряда, 18 март, точно в 10:00 часа на цена от 150 лв. Те ще важат не само за шоуто на Роби Уилямс, но и за пълните два дни на фестивала – 7 и 8 август.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара