Тази събота, 9 март, латино хореографът Памбос Агапиу ще пренесе карнавалния дух на Венеция в София. Стотици парадно облечени латино танцьори ще превземат центъра на столицата, облечени в приказни костюми на популярни анимационни герои, феи, магьосници, чудовища и мистични същества.

Латино стрийт събитието стартира точно в 19.00 часа в събота на бул. Витоша 32 (пред магазин Bitsiani) с открити уроци по салса, бачата и меренге, водени от Памбос Агапиу и колоритните танцьорите от Pambos Dancing Center. Няколко часа безгрижие, коктейл от емоции и веселие очакват посетителите, които ще имат възможност да обогатят танцовите си умения, докато се забавляват.
„Подобно на големите карнавали по света като тези във Венеция, Ница, Кьолн, Никозия, Рио де Жанейро, нашата идея е да извадим хората от ежедневието и да ги накараме да се отпуснат и веселят. Ще подаряваме усмивки и добро настроение. Вярвам, че отново ще възродим традицията на пролетния Латино карнавал в София. “, обещава латино гуруто Памбос.

След няколко часа горещи улични танци, купонът ще се премести в залата на Pambos Dancing Center, където ще продължи до сутринта.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара