Музикален фестивал „Островът и приятели“ ще се проведе на 1 септември на остров „Света Анастисия“. Свежа музика, много танци, плажно настроение и приказни морски пейзажи ще ви посрещнат в първия ден на септември на бургаския остров.

На сцената на феста ще се изявят „Banda del Padre“, „Desy live Band“, а DJ Vagabond ще нажежава страстите с отличен подбор от зареждащи сетове.

След почти 10 години на родната сцена, Banda Del Padre се утвърди като група с индивидуален стил и непрестанно търсене и смесване на различни музикални култури, чийто нов „прочит“ се превръщат в своеобразно пътешествие в света на музиката. Този път пътешествието на групата е по море. А какво са ни подготвили креативните музиканти Христо Коликов (Padre), Цветан Андреев и Симеон Иванов от Del Padre ще разберете, ако и вие станете част от приключението. По традиция бандата ще е на сцената с гост-приятел в лицето на Сани на перкусии.

Деси Андонова от Phuture Shock ще допълни цветната обстановка с chill-сесии, изпълнени с много романтика и магнетизъм. DESY ще е в компанията на любими свои музиканти – Божидар Василев (тромбон, синтове), Димитър Горчаков (пиано) и гост-приятел Стефан Цеков на барабани.

Домакините на остров „Св. Анастасия“ са се погрижили и за кулинарната наслада на гостите. Присъстващите ще могат да похапнат пресни морски ястия в бистро „100 години назад“, да опитат от изкусителните чайове с билки от острова в „Лекарна“ или да отпият бързи питиета в „Бара срещу фара“.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара