Любимецът на българската публика Михалис Хаджиянис ще зарадва верните си фенове със специален концерт в София през пролетта. Един от най-успешните гръцки изпълнители за 21 век ще подготви над два часа с най-обичаните си парчета. Концертът ще е в зала 1 на НДК на 20 април 2018 г.

След като посети страната ни и буквално се влюби в нея, Михалис няма търпение за предстоящото си шоу и дори се консултира с българските си познати относно предпочитанията на местните фенове:

„Все още съм във възторг от България и разказвам навсякъде за вашата публика. Страхотно посрещане и страхотна атмосфера! Този път смятам да е още по-дълго и още по-забавно, гответе се за голям купон и хубава музика“.

Михалис се появява на европейската сцена още на 17, когато представя Кипър на конкурса Евровизия в Бирмингам с авторската си песен „Генезис“. Следват няколко изключително успешни и дори платинени албуми, абсолютно разпродадени турнета в Гърция и Кипър и безспорното признание на публиката по цял свят, която е многомилионна. През 2004 г. той пее на закриването на Олимпийските игри в Атина, а същата година представя Кипър на официалната церемония за разширяването на Европейския съюз, отбелязваща присъединяването на 10 нови членки.

От 2000 до 2009 г. Михалис получава над 30 награди само в Гърция, които го правят най-успешният изпълнител в страната за първото десетилетие на 21 век. През 2010 г. Михалис е поставен от FORBES на 22-ро място сред най-влиятелните гърци.

Билетите са в продабжа на цени от 40 до 100 лв. онлайн, в мрежата на EVENTIM, включително  билетен Център НДК, The Mall и бензиностанции OMV.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара