Пустинната джаз принцеса Инди Зара, която идва у нас за концерт на 16 октомври в  Sofia Live Club, разкри в интервю за френските медии, че именно рисуването я вдъхновява, за да създава музиката си. „Аз рисувам много, това провокира въображението ми, след това  преминавам в света на музиката.“ – споделя френско-мароканската певица.

Hindi Zahra

Вторият студиен албум  „Homeland“, който тя ще представи с концерта си у нас, е създаден в родината на Зара и по-точно в Маракеш. Музиката в него е фюжън, с  усещане за джаз, соул, фънк и рок. За града, в който се ражда албумът й, като художник тя споделя: „Цветът му е охра и червено с аромат на билки и песните на птици, които те будят сутрин!“

Пет години след  знаковото парче „Beautiful Tango“ Зара търси открити пространства за създаването на „Homeland“, наслаждавайки се на родината си с гледките от планинските вериги на Мароко и шума на Атлантическия океан. Затова албумът й събира музиката на морето и планината, а в богатството от елементи винаги има нещо ново, което откриваш в песните й всеки път.

hindi zara_visualКонцертът на Инди Зара в София е на 16 октомври в Sofia Live Club, който самата тя обещава да бъде силен и завладяващ като любимия й джинджифилов чай. За предстоящия омагьосващ live у нас певицата е подготвила много красиви изпълнения и незабравими усещания за своите почитатели.

Билетите за концерта могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim и Sofia Live Club на цена от  50 лв., като първите 200 билета са на ексклузивна цена от 40 лв.

Всички най-актуални новини за концерта на Инди Зара може да следите на страницата на събитието във facebook: Hindi Zahra live @ Sofia live club, 16.10.2015 .

Facebook Twitter Google+

0 Коментара