Колко високо, колко ярко и колко красиво могат да светят звездите – всичко това очаква феновете на фестивала “Bansko Beat – Music Experience!”. И то безплатно.

little-dragon-by-Marco-Van-Rijt-nabuma-rubberband_resize

Поради големия успех на Балканския фестивал „Бохеми фест”, общината в Банско взе решение входът за Bansko Beat да е свободен. Фестивалът ще се провене на Централния площад в града на 10-ти и 11-ти юли.

Малкият планински град ще стане арена на „извънземна” музикална среща. Планината ще се разтърси с мощен ритъм, „зверски” блус и натурален адреналин.

mo kalamity desjardins

Ярка музикална заря ще озари двете фестивални нощи James Arthur, Mo ‘Kalamity and The Wizards, откритието на фестивала Little Dragon, Mo’ Horizons, Sam Feldt, Shawn Lee’s Ping Pong Orchestra, Dj DESY & Mr. Vagabond, Миленита, Sensimillianz и Selector Rosen. Водещ на събитието ще е Поли Генова.

James Arthur_NEW IMAGE resize1

Фестивалът е организиран от „Бохемия ентъртейнмънт” с подкрепата на Община Банско. На събитието ще има оделна секция за Beerpong – маниаците. Няма да липсват и състезания, надиграване и купища награди.

samfeldt1_resize1

Всички закупили билети за фестивала от мрежата на „Ивентим” ще могат да получат парите си обратно на касата, от която са ги закупували. Ако билетът е закупен онлайн, връщането става от централния офис на „Ивентим”.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара