На  28 август, британската изпълнителка ELLA EYRE ще представи дебютния си албум F E L I N E.  Продукцията включва добре познатите  „Together”, “If I Go” и “Deeper”, но и много нови парчета, които нямаме търпение да чуем за първи път на 12 септември в зала 3 на Интер Експо Център. След по-малко от две седмици ще се насладим на най-доброто не само от провъзгласената за „гласът на Британия“ ELLA EYRE, но и невероятно зареждащите RUDIMENTAL.

ella-eyre-live-band

Със своя неподражаем стил момичето с мощен глас и силно присъствие се радва на завидни успехи за крехките си 21 години. Тя печели уважението на колегите си и любовта на публиката още с първата й поява в супер-успешната колаборация с RUDIMENTAL. С парчето “Waiting Аll Night”. Артистите грабват безкомпромисно наградата за сингъл на годината по време на миналогодишната BRIT церемония. Многобройните колаборации, част от които с The XX, Tinie Tempah, Bastille, Naughty Boy и DJ Fresh, дебютния солов сингъл If I go”, както и авторските парчета Deeper”, “Comeback”, “Together”, “Good times” заслужено й печелят титлата „гласът на Британия“.

F E L I N E_EllaEyre (2)

Като логично продължение идва и дългоочаквания албум на ELLA EYRE, озаглавен F E L I N E.  Премиерата на албума ще се състои на 28 август, а всички парчета могат бъдат чути и закупени онлайн. През септември пък ще имаме щастието да ги чуем на живо. Специално за участието си най-голямото откритие на британската сцена ELLA EYRE идва със собствената си банда. И за да бъде още по-хубаво, същата вечер RUDIMENTAL ще  представят своя най-нов, втори албум.

Всички, които искат да я чуят на живо, могат да закупят своя билет на цена от 50 лв. в мрежата на Eventim.bg и бензиностанции OMV в цялата страна.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара